Jump to content

Паввл

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Паввл

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    България

Последни посетители

618 профилни разглеждания
  1. Вие и като долея го връща а маслото е като газирано и почва да го връща през гърловината на казанчето.Мотора е К20А1 Хонда Стрйим.
  2. Здравейте колеги забравих си фаровете включени и ми падна батерията след като я заредих немогат да отключвам и заключвам със дистанционното а само със ключа,днес минах през ключар и той ми замери дистанционното и каза че работи остава проблема да е във колата но какво точно се е скапало си нямам на идвя
  3. Къде се намира това IACV на този мотор
  4. Здравеи те колеги от няколко месеца и аз имам този проблем само,че при мен е обратното колата по инерция държи 1500 оборота докато не спре напълно на някои светофар и тогава падат на 900 колата е Хонда стрийм К20А1,Кара се на бензин,може ли да е стъпково моторче.
  5. Тази втората грешка се появи от скоро и винаги пише,че предстои да стане грешка.
  6. Добър вечер колеги до колегата Carpera значи на 135,700 е правен реглаж клапани във Италия,аз я взех на на 190,000км,и на 212,000 км я закарах за реглаж и така наречените текущи ремонти по предницата и задния мост,следн няма и 1500км колата се разтропа повече но това е друга тема.Колата има газ слагана във Италия Ланди Ренцо,незнам кога и колко е карана на газ аз лично съм я карал не повече от 1000км и реших,че не е моито гориво и от тогава само на бензин във момента е на 217,500 км,чека и светеше като я взех и сега си свети показва детонация във първи цилиндър,а като е на газ показва и във 4 цилиндъра и почва да мига.Днес и смених свещите със тези които пише във книжката NGK ZFR6K-11 такива бяха и сложени и от италянския собственик на 168,400км.
  7. Не мисля,че колата има загуба на мощност, при 80 км е на 2400 оборота при 100 приближава 3000 об.Но след този реглаж,във Вит сервиз които се намира във Модерно предградие след Орион колата трака като дизел.
  8. Последно са регулирни във Италия на 140 хиляди аз им правих на около 200 колата си има пълна сервизна история от Италия.
  9. След реглаж колата стана по шумна и клапанит зацъкаха като часовник колата е Хонда стрийм К20А1 карам я със масло Репсол 5/40.Вероятен проблем със валовете или повторен реглаж при читави маистори.
×
×
  • Създай нов...