Jump to content

movx2000

Фен
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

movx2000 last won the day on June 30 2018

movx2000 had the most liked content!

Community Reputation

39 Neutral

About movx2000

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  111

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

6218 profile views
 1. Нови цени - Накладки 45 лв. ABS модул 30 лв. Инфоборд 100 лв.
 2. Нова цена 12 лв. Ако никой не я вземе ще я изхвърля или дам на вторични защото ми пречи.
 3. Нови цени! Накладките 50 лв. ABS модула 35 лв. Инфоборда 120 лв.
 4. Добавям в списъка инфоборд Infoboard с цвете тъч скрийн дисплей. Цена 130 лв.
 5. Чисто нови накладки за Сивик Ate, бях ги взел за моята англичанка 96-та, но така и не ги сложих. Цена 60 лв. ABS модул за същата англичанка. Купих го с цел да го сменям от колега тук втора употреба, но така и не го сложих. Колегата ме уверяваше, че е напълно работещ. цена 40 лв. Всичко се намира в София. Пращам и по куриер с наложен платеж за сметка на получателя. тел. 0898778160. Имам и други неща, но ще ги добавя по-късно.
 6. Здравейте, продавам 1 брой желязна джанта 14 цола останала от Сивика ми. На джантата има някаква стара гума, която съм ползвал за резервна, но трябва да се махне. Намира се в София. Може лично предаване. При желание пращам с наложен платеж за сметка на получателя. Цена 18 лв. Тел. 0898 778160.
 7. Лошо. Засега няма ясна информация какво точно е станало, но младият шофьор на хондата е загинал.
 8. Да, точно това исках и аз да напиша, и да предупредя колегите, но ме изпреварихте. Току-що прочетох, че Олимпик е фалирало дружество, и гаранционният фонд нямало да поеме нищо, понеже дружеството не било българско, видите ли. Но иначе го признаваха досега и можеха да взимат пари за застраховки. Съвсем скоро платих гражданска и добре, че не го направих при Олимпик! Доста неприятно за тези, които имат ГО там, трябва спешно да се бръкнат за нова застраховка, пък за пари от Олимпик ще трябва да почакат... Аз обикновено гледам къде е най-евтино, понеже нали ГО-то е задължително, и реално няма голямо значение, стига да имаш полица. Обаче, явно не е точно така. Човек има да се учи.
 9. След като вече е шлайфана пак да я карам да я шлайфат? Не. И бездруго мисля че съм предОбрил клапаните от шлайфане. В момента обмислям да ползвам другата глава, която купих заради вала. Шлайфаната повърхност стана твърде широка и изглежда даже леко вдлъбната, при тест с газ, половината клапани сълзят. Не се справих добре, а загубих време и къртовски труд в това шлайфане.
 10. Опитах се да редактирам, но времето явно изтече. Мисля, че колегата @mar_tod има предвид това, което тук съм оградил в червено. Наистина изглежда шупла, но какво мога да направя? Главата е проверена и не изпуска според сервиза, в който я проверяваха. @fenabg - ще допочистя повърхността на клапаните, където има останало, няма да ги оставя така. Просто се заблудих, че не е нагар, а нещо друго. На снимката обаче по-ясно се вижда.
 11. Според сервизното се проверява с луфтомерни пластини. Такава шупла или каквото и да е, не може да се хване с дебеломерни пластини и следователно по моята логика не би трябвало да е проблем, иначе нямаше да препоръчват подобна проверка. Но все пак не съм сигурен. Сега само ме ошашкахте.
 12. Това, ограденото с червено ли имаш предвид? Даже не бях го забелязал. @fenabg - Главата е вече шлайфана в сервиз! Според тях всичко било наред. Това няма ли да се обере от гарнитурата? Според вас трябва ли да им правя рекламация? Възможно ли е те да са ми направили този проблем при шлайфането? Защото казаха, че не били проверявали, направо шлайфали. Били свалили 0.05 мм.
 13. @Japanese fever - говоря за масовия случай, средностатистически, не за 2-3% от хората. Разбира се, навсякъде има хора, които много работят, а също така има и такива, които много получават, имам предвид много повече от средното.
 14. Изгорели крушки или изгорял бушон. Зависи кое ти е по-лесно да провериш.
×
×
 • Create New...