Jump to content

kostovatedi81

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kostovatedi81

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Сивик Аеродек
 • Пол
  Женски
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

157 profile views
 1. Виж разбирам те. Аз определено имам преимущество, че живея в Овча купел и ми е близо. В такъв случай потърси по-близък за теб сервиз, като напр. Юби-ко, при тях същи съм си правила колата, но живеех в Дружба. Другия вариант е да потърсиш познат/приятел, който живее наблизо и той на място да ти запише час.
 2. Какво да ти кажа - днес за пореден път останах доволна от обслужването им. Колата ми беше готова на обяд, обадиха ми се да ми го кажат и въобще нямам никакви възражения относно работата на този сервиз. Освен това момичето каза, че самия телефон понякога създава проблеми и се самоизключва. Не бих сменила сервиза за такъв проблем, но ти си знаеш кое ти е важно....
 3. Какво да ти кажа. Аз също трудно се свързвам по телефона, но от 3 години само там си поддържам колата и нямам никакви забележки. Аз лично живея наблизо и ходя на място, но ако си доволен от сервиза, това не е такъв проблем. А и тези майстори си вършат перфектно работата и нямат нужда да печелят клиенти - просто клиентите сами си ги търсят. Така че просто прояви търпение. Ако ли не търси друго място, но гаранция няма.
 4. Аз от края на 2016 съм клиент на Слави и не мисля, че някога съм попадала на по-коректно отношение, качествена работа и прилични цени. Препоръчвам с две ръце, но той е много ангажиран и ще ви е нужно търпение.
 5. Някой има ли някаква информация какво се случва със сервиза на Слави? Телефона е изключен, а сервиза - затворен. Дори и сега след празниците.
×