Jump to content

KostadinAtanasov

Фен
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About KostadinAtanasov

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/14/1990

Profile Information

 • Кара
  англичанка д16у2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1165 profile views
 1. Как точно се прави това,колега, слагам мост, давам контакт и броя премигванията на лампичката ли ?
 2. Здравейте колеги, колата е хонда сивик англичанка 1995г, 1.6 126 к.с. д16у2, жълтата лампичка ABS на таблото светва когато си иска между 1 и 5 мин след като запаля колата без значение дали се движа или работи на място като я изгася и запаля пак в началото не свети и после пак светва. Пробвах я и когато не свети лампичката АБС-а си работи, а като свети не работи! Какъв може да е проблема според вас и някой ако е имал същия как го е оправил ? Благодаря!
 3. Имаше предвид,че компа губи информация за оборотите, а не че самия двигател губи обороти
 4. Бушона изглежда добре, поне на пръв поглед изглежда здрав!
 5. ЧНГ,колеги ! От няколко дни имам странен проблем с ГИ, колата е сивик англичанка 95г, D16Y2 , както си карам на газ без видима причина си прехвърля на бензин за няколко секунди, след което пак си включва на газ, не е като я настъпя повече на високи обороти примерно да не ѝ стига, а произволно с равна газ , но винаги и само в движение, на празен ход-НЕ ! Смених си филтрите и обувките на кабелчетата, които са на клапана на редуктора (в интерес на истината бяха поокислени малко), но това нямаше никакъв резултат! Ходих при газаджията, закачихме я на лаптопа и ми показа как постоянно се изменя показанието за температурата, която варираше 35-38-33-45-31-46 (не с точно тези числа, като пример го давам) и ми обясни,че температурния датчик,който е на редуктора не дава верни стойности и е за смяна и като даде стойност под 30° обръща на бензин ,понеже е настроена на над 30° да обръща на газ, а на въпроса ми тогава защо го прави винаги в движение и нито веднъж на празен ход си замълча и се направи,че не ме чу. Смени ми датчика (сложи друг видимо втора употреба), показваше на лаптопа 66-68-71° (пак с колебания нагоре и надолу, но с по 2-3° разлика) и каза "Готов си, пробвай я", но минах не повече от 100м и пак обърна на бензин и след няколко секунди пак на газ ,върнах се, казах му , закачи пак компютъра каза да направим едно кръгче в движение за да го хванем проблема , покарахме малко , стана това нещо поне 6-7 пъти пак и каза,че губи обороти. Намерихме кабелчето, към бобината, от където взима оборотите-бяха усукани един в друг и от горе изолирани с изолирбанд , каза че било вързано по най-аматьорския начин и че така държало 2-3г и после се окисляват, а трябвало да се запоят, след което ги запои и каза,че вече съм готов и поне 3г няма да стъпи тая кола в сервиз за ГИ, но уви след 50м проблема пак се прояви по същия начин, върнах се пак но вече станало много късно и му свършило работното време , да отида пак в сряда към обяд! Не мисля точно там да отида пак, но някой от вас има ли идея какъв може да е проблема или при кого да отида във Варна за да ми го оправи, а пропуснах да кажа, че марката е АГИС ! Благодаря предварително !
 6. Продавам казанче за хидравлична течност за Хонда Сивик англичанка, цена 30лв
 7. Лостчета за чистачки и светлини за Хонда Сивик англичанка, цена 30лв за двете, по отделно по 20лв
 8. Продавам ноторче за задна чистачка за Хонда Совик англичанка, цена 35лв
 9. Продавам вентилатор за парно за Хонда Сивик англичанка, работи прерфектно. Цена 40лв
 10. Продавам спирачна помпа от хонда сивик англичанка цена 50лв
 11. Продавам Хонда Сивик англичанка 1.5 Втек-Е D15Z3 на части, всичко е налично ! За въпроси пишете лично съобщение или на вайбър 0896474102 !
 12. Благодаря за бързите отговори, колеги!
 13. Здравейте колеги, вчера забелязах,че гумичката на единия от средните болтове на капака на главата е омаслена и реших,че не е стегнат достатъчно, но се въртеше съвсем без никакво усилие и в двете посоки, дръпнах го нагоре и излезе, оказа се,че е скъсан. Въпроса ми е как да изкарам другата част,която остана вътре и опасно ли е да се кара така и би ли довело това до някакви по-сериозни последици?
 14. Здравейте колеги, какво ви е мнението за тези свещи https://topstoki.com/zapalitelni-sveshti-iridievi-denso-iridium-power-ik20 ?
×
×
 • Create New...