Jump to content

Pavel_Pavlov

Фен
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Pavel_Pavlov last won the day on January 18

Pavel_Pavlov had the most liked content!

Community Reputation

284 Excellent

1 Follower

About Pavel_Pavlov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2003 Tourer 2.4i EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

995 profile views
 1. За ключ. Колегата loan си взе маслото преди малко.
 2. Като съвсем безпристрастно и случайно подбират колите, които спират, за да имат максимално представителна и безпристрастна извадка.
 3. Но всъщност могат да се „изключват“. Когато изискванията/мотивацията им се различава например покривайки един не можеш да покриеш едновременно с това и друг. Но е факт, че неналичието на някой сертификат не означава непременно, че маслото не покрива критериите.
 4. Изглежда пишещият статията е правил „резюме“ и е възможно да е изпуснал детайли. Например има „Неправилно престояване - глоба 20 лв.“ и 4 реда под него „Неправилно престояване - глоба 50 лв.“. А това: „Закъснение за технически преглед - глоба до 50 лв.“ ново ли е? Ако не си карам колата една седмица, защо е проблем да я закарам на технически с 1 седмица след като е изтекъл предния? Разбира се, приемайки, че съм я превозил дотам, а не шофирал.
 5. А ако дам на друг да кара колата и го снимат с превишена скорост, аз получавам фиша и освен парите ми взимат и контролни точки, правилно ли разбирам?
 6. Ок, @loan, ще чакам да се свържеш с мен, да се видим. От утре мога да взема маслото с мен в Хиподрума.
 7. Налично е, никой не ми е писал досега освен вас двамата. Приоритизирам по ред на постовете Младост 4 – извън работно време или уикендите (ако съм в София, само трябва да се чуем предварително).
 8. Имам останала неотваряна 1 туба Petro Canada Supreme Synthetic, която най-вероятно няма да ползвам и само заема място вкъщи. Купувано от общите поръчки: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Цена 5лв Предаване в София, района на жк Младост или Хиподрума (около Гешов и Борис в някакъв радиус) през делниците, в работно време. За връзка – лично или на тел O896 73 I2 I4 – телефона има и Вайбър и Уатсап.
 9. Само две уточнения: интервалът по ръководсво е между 40 и 80 хиляди, според условията на експлоатация. И опресняването трябва да е три пъти, за да смениш ~80% от цялото масло. С две опреснявания ще си сменил около 68%. Другото 👍
 10. Зависи от дупката. Може да се чува само под натоварен двигател, което не постигаш с форсиране на място.
 11. ПС: Забравил съм, 380мм е. Смяната е от 375 -> 380. За Бултрако не съм се объркал. Твърдят, че е още 375 .
×
×
 • Create New...