Jump to content

KroGh

Фен
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About KroGh

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Jazz 1.4 ; 159 2.4 jtdM
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. С какво проверявате грешките ? Elm327 Wifi ? И коя програма ?
 2. Вързах ги на + на буксата на дросела.. Като дам на контакт и тогава светят.
 3. Здравекте, монтирах DRL LED на мястото на мигачите. От къде да взема +12 след подаване на контакт от двигателния отсек?
 4. Е, в крайна сметка смених и 5-те лагера. в скоростната кутия и сега кутията мърка. Имам чувството, че карам електричка.. 190 лв лагери и 250 лв труд.
 5. Колеги, гледам, че и двамата сте писали различни номера на лагери. NTN 6205/26V16 NTN 6205 TMB X30/26 Двата лагера едни и същи ли са ? Размерите гледам, че са еднакви.
 6. Резултат след почистване на егр пътищата и регулиране на клапаните. Бургас-Приморско Скорост 90-110 км/ч Преди процедурата беше 5.8.
 7. Ходих при човек, който чатка хондите. За него клапаните работят перфектно. Металният звук обаче си остава Ще огледам всички болтчета и връзки в двигателния отсег.
 8. Колата я имам от 3 години, нищо не правено досега по двигателя, нито е сменяно. Само свещи са сменяни. Преди се караше с масло Mobil ESP 1, и от мнения във форума реших да заложа на Petro Canada с общите поръчки от Ato24.de. Снощи дори и загряла този звук си го имаше, както и сутринта. Сега слязох да я запаля да видя дали го има пак, но този път го нямаше. Чуваше се тракане единствено след връщане на газта при форсиране на място.
 9. Стойностите са ми ясни, въпроса е ако не са регулирани както трябва А майстора твърди, че са 0.20 и 0.30.. по каталог са : Смукателен клапан: 0,15-0,19 мм Изпускателен клапан: 0,26-0,30 мм Демек ги е оставил в горната граница... Дали е възможно да е от тях този звук и да се надявам, че с каране ще утихне ?
 10. Здравейте, вчера регулираха клапаните, сменихме и маслото с Petro Canada 5w30. В ниските обороти се появи един метален звук при ускорение и при леко форсиране на място. Доколкото разбрах от майстора ги е направил 0.20 и 0.30 и сега започна да ме човърка дали клапаните не са регулирани както трябва и да трябва да се натегнат още?
 11. Малко тест из града. Усеща се лека разлика спрямо преди, но не е нещо уау. Една идея по-рязка стана и във високите набира повече, поне така ми се стори. Но сложих бензин А100, така че не мога да преценя ефекта дали е чистенето или от бензина Извънграда ще тествам разхода тези дни да видим там дали ще има разлика. Предстои и регулиране на клапаните. Карал съм Джаз 1.4 2003. Вървеше МНОГО повече, не знам на какво се дължеше това, но като натиснеш газта направо се изправяше
 12. ЕГР го чистих миналата година, тогава гарнитурата леко се разпокъса. Трябва да взема нова гарнитура и тогава ще чистя там.. Дросела как се чисти ? Само около клапата ли ? Нещо по-специфично ?
 13. Е, най-накрая остана време и за това Взех нова гарнитура и смятам изобщо да не си играя да чистя гарнитурата, а директно да я сменя. Освен плочата нещо друго трябва ли да се чисти ? Откъм колектора също ще забърша и ще изчистя каналчетата. Процедурата по свалянето я свърших в обедната почивка за 1 час, довечера ще се опитам да я сглобя и да направя тест, дано има разлика в ускорение и работа на двигателя Макар, че съм виждал и по-запушени канали по снимки Единствено не успях да развия двата болта над дросела, който държат кабелите и буксите над него.. Кръстата отвертка направо тръгва да заобля главата и се отказах, ще изчистя дросела на място със спрей и кърпа и това е.
 14. Здравейте, включвам се и аз в поръчката. 1. https://www.ato24.de/de/ravenol-vollsynth-turbo-vst-sae-5w-40.html Вид и количество: RAVENOL VOLLSYNTH TURBO VST SAE 5W-40 1х5L + 2x1L Стойност на поръчката: (42,95 €*1 + 10,49*2)*1.9675 = 125.80 лв 2.https://www.ato24.de/de/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 5W-30 1x4L Стойност на поръчката: (24.49 €*1)*1.9675 = 48.18 лв Обща стойност на поръчката: 173,98 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в Револют Начин на получаване: - по куриер
 15. Стъклата от вътре с какво ги изчисти ? Самата пластмаса ли беше изгоряла или просто бяха замърсени ?
×
×
 • Create New...