Jump to content

Ivan B

Фен
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ivan B last won the day on February 8

Ivan B had the most liked content!

Community Reputation

43 Neutral

1 Follower

About Ivan B

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II 2.2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А каква е логиката, само на втора предавка, да прави номера?
 2. Здравейте колеги. Като подам повече газ, само на втора скорост, двигателя започва леко да тресе. На мой познат, проблемът вече се е задълбочил много сериозно и цялата му кола се разтриса. Какъв може да е проблемът?
 3. Аз съм с https://www.bggumi.com/eshop/productinfo/1/15172484/, но за съжаление, се оказаха шумни. Задължително гледайте шумът. Това ще ви тормози най-много. Моите са 71db. Зимата си купих, зимни гуми с шум 69db. и тези два децибела, ми се сториха с космически мащаб. Като утихна тая кола, не можах да си я позная.
 4. Някой да знае, защо военните, дето са на радиолокационни станции, им дават съвет, по-бързичко да си направят деца, че скоро може да е късно? Та те дори не са пред лъча на радара! Това е тема за размисъл. Може да си отговорите сами.
 5. И да сложиш щанги, ако имаш сплескани тампони на шенкела, файда никаква. Ще ги чакаш да се ударят метал в метал ли? Моя съвет е да си смениш всички тампони от проблемната страна. И на мен ми философстваха "майстори", че пружината мека, че имало удар, а накрая какво стана? Сам си видях проблема, докато колата беше вдигната в един сервиз. Ясно се виждаше, че има смачкан тампон на шенкела. Смених два тампона и колелото се изправи на 90%. Явно имам още тампони за смяна, а може би и щанга, но за сега си трая.
 6. Tова е личен опит + информация от външни източници + елементарна логика. Ако имаш по-добро обяснение, сега е момента да го споделиш. Теорията, че някой слагал чаркове в друга кутийка и затова цената била по-висока издиша. Практиката показва, че Айсин е по-добър. Аз сложих Лук и усетих, как работи. Не само, че имаше биене, ами и самия педал беше много корав, заради пластините на феродовия диск. Смених го с Айсин и разликата беше до небесата. Всичко в интервал от една седмица.
 7. Колега, с каква стойност е този потенциометър в омове?
 8. Аз минах вече смяната. Никой не се обади, но аз отидох и ми дадоха час веднага.
 9. Почувствал си се засегнат по някакъв начин. Извинявам се, ако съм те засегнал. Няма какво да признавам, защото погрешно си тълкуваш нещата. Моя проблем е че имам навика да споделям и го правя съвсем добронамерено. Казвам проблем, защото винаги се сблъсквам със стена от неразбиране. Отдавна бях спрял да споделям, но моментът е екстремен и без аналог, затова го почнах през просото. Това ми е последния пост в темата. Останете спокойни.
 10. Не братле. Ние сме неосъзнати. Децата са осъзнати! Тази осъзнатост се губи с навлизане в пубертета. На 21г. душата ни е в тотално затънала в материята. Колко масово са заблудени хората, мислейки децата за нещо по-малко от тях. По-малко, но само на години и на килограми. Възрастните са просто програмирани роботи. Това е удар по егото, но е истина. Ако бяхме като децата, тук щеше да е рай. Можете ли да си го признаете?
 11. Съгласен съм. Още когато вирусът се появи точно в Китай, направих връзка с чистотата на съзнанието. Най-замърсената страна е Китай и точно от там целия свят е зарит с боклуци еднодневки, които правят планетата едно голямо бунище. От позицията на същество живеещо в България, най-големите замърсители на моя свят, са Китай и Италия. Каквото вътре, това и отвън. Основен принцип. Изчистването ще стане в обратен ред. От вън навътре. Очаквам бъдеще със супер екологични технологии, изчезване на нефтът, като гориво, преосмисляне на ценностите на всеки отделен индивид и живот не всеки за себе си, а с мисъл за другия. Виждам нещата, като родилни мъки на нов свят, в който егоцентрираното съзнание, ще отстъпи място на нещо съвсем ново и непознато до сега.
 12. Да, не са много хората, вярващи в пророчества. На мен не са ми и нужни. Не съм очаквал, на теб нещо да ти покаже скрийншотът. То за други беше адресирано, но няма как да го разбереш. Моите думи, ще ги докаже бъдещето.
 13. Уверявам ви, скоро ще живеем по-добър свят. В прекия смисъл. Не се страхувайте. Родил съм се малко особен тип. В началото на Февруари, имах пророчески сън. Събудих се и знаех, какво ще стане, но без детайлите. Знаех и кой ще е замесен. Просто сякаш някой ми беше налял информация в главата. Не исках да плаша никой, а и да се уверя, че събитието ще е факт. Затова написах една публикация на страницата ми във фейсбук, да си седи там, за да имат после думите ми тежест. Съня го споделих, само с най-доверни приятели. След фактът, извънредно положение, направих скрийшот на публикацията. Вижда се датата и на публикацията и на скрийшота, кога е направен. Този пост го правя, за да ви дам надежда, че тиранията на този свят ще свърши.
 14. Противоречиш си колега. Хем признаваш конспирацията, хем ти преча. Браво.
×
×
 • Create New...