Jump to content

Ivan B

Фен
  • Мнения

    338
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    5

Ivan B last won the day on Април 23 2021

Ivan B had the most liked content!

Обществена Репутация

107 Good

1 Последовател

Относно Ivan B

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V II 2.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Става. Аз карам с по- старата версия без LV. Ако можеш, вземи от нея.
  2. https://www.pfjones.co.uk/honda-cr-v-2.2-ctdi-2005-2006-new-bosch-diesel-injector-0445110236.html
  3. Не знам, колко ома е резисторът. Търси майстор, който се занимава с такива проблеми, не сервизи. Сервизите гледат да минат по дебелата лайстна, да спечелят повече. Дори да дойдеш в Пловдив, ще ти излезе по-евтино.
  4. Колеги, утре ще сменям горивен филтър. Избрал съм HERTH+BUSS. С такъв съм и в момента на 15 000км. Какво ви е мнението за тази марка филтри?
  5. Намери си фейслифтова за части. OLX, Базар БГ. Има обяви, а има и морги. Ако чакаш тук, някой, нещо, може дълго да почакаш. Например https://bazar.bg/obiava-30008453/honda-cr-v-2-2-i-ctdi
  6. За първи път чувам за филтър в резервоара. Да не би да имаш предвид, някаква цедка? На схемата не е посочен филтър.
  7. Колеги, от известно време, когато правя остър завой наляво, се чува виене от рейката ( най-вероятно). Въпросът ми е, какво е станало и опасно ли е да карам така? Виенето се чува само при завиване на ляво.
  8. Ехххх, най-накрая, японците си наеха читав дизайнер. Този на Ауди
  9. И така, сам си оправих проблема, който се оказа доста странен. Та значи, когато ми свърши течността в казанчето, нямах време да налея нова. Минаха няколко дни, след което установих проблема. ПОради липса на майстори в отпускарския сезон, днес разчепатих колата и се оказа, че когато миещата течност в пръскалата е изсъхнала, се е образувал налеп някакъв около сачмите, които играят роля на клапани, да не се връща течност към казанчето. Изчистих вътрешността на пръскалките и всичко се оправи.
  10. Колеги, помпата за стъкломиенето работи, но няма налягане към пръскалките за предното стъкло. На задното пръска, както и на фаровете, но на предното стъкло няма налягане. Свалих едната пръскалка и като я махна, течност излиза доволно, но няма налягане. Не видях течове на течност никъде, а правих доста опити. Какъв е механизъма, който разпределя, към къде помпата да подаде течност. Някакви клапани ли има?
  11. Имах и аз проблем с пасажерския колан. Отидох до майстор, свалиха страничната кора, където е пиропатрона и шунтираха кабелите към пиропатрона, с един резистор, за да падне съпротивлението, което компютърът отчита. Край на святкането. Ти имаш същия проблем.
  12. Така се получава често, когато се смени комплект верига OEM и от Хонда казвали, че е нормално. Не го приемали за проблем, защото не преставлявало опасност. Японски хитрини, за да си хвърлиш колата и да си купиш, следващия модел. В една тема се обсъждаше и доколкото разбрах, марката верига, която не шуми е BGA. Искам да попитам, преди да смениш веригата, със старата много ли шумеше колата, т.е. дълго ли е карано с износена верига?
  13. GPS-ът не улавя сигнал. Запали двигателя на открито за 10 мин. докато медията улови сигнал.
  14. За протокола, накладките спряха да свирят, вече доста километри. Вероятно си имат специфики, които не знам,
×
×
  • Създай нов...