Jump to content

Ivan B

Фен
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ivan B last won the day on August 21

Ivan B had the most liked content!

Community Reputation

15 Neutral

About Ivan B

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако ти се идва до Брестник, тук има истински майстор, който е работил в Хонда но трябва по тел. да се разберете за ден за посещение. Пре интерес, ще ти дам телефона му.
 2. Изолирай ЕГР-а. Измъкни му маркуча и го затапи, въпреки, че това няма да ти реши проблема. Този разход, който си посочил, хич не е нормален. Моята гори по-малко от каталожните данни, засякано по компютър и по резервоар, а дим от ауспуха, никога не съм виждал. На дълго гори 5,5 на сто и върви добре. Мисля, че трябва диагностика в движение с лаптопче и да се види, какво реално става с двигателя. Трябва да се види, какви стойности дават всички датчици и дали са в норма. Имаш преразход и недогоряла нафта, което значи, че дюзите подават повече гориво от нормите. Причината вероятно е от някой датчик. Тези коли, по принцип не дърпат яко в ниските обороти и това е нарочно, да ти пази трансмисията и диференциала от претоварване. Затова и са надеждни.
 3. 110лв. бройката са, но ми направиха отстъпка до 80лв. бройката. Мисля, че са ляв и десен, проблеми нямам.
 4. За сега реших проблема с пяна, която вкарах директно във вентилатора, докато работи. Вече не мирише, но да видя до кога. Другия път, ще вкарам пяната, през маркуча за конденза. Отварянето на питата, ми се видя прекалено сложно и ще остане последен вариант.
 5. Да, за вътрешната пита става въпрос. Външната, няма как да мирише в купето 😉
 6. Климатикът ми мирише, спрейове не помагат. Искам да почистя питата. От къде и как да стигна до нея?
 7. CR-V 2.2 дизел. Бургас - Пловдив със задръстване, обикаляне през Нова и Стара Загора, с включен климатроник, трима човека и багаж за морето. Средна скорост, 100км. ч. Гориво от Ромпетр.. без добавки. Днес засякох компа и се оказа, коректен на 100%
 8. Да ви държа в течение. Билщайн, вече 2500км. не мърдат!
 9. CR-V 2.2 дизел. Бургас - Пловдив със задръстване, обикаляне през Нова и Стара Загора, с включен климатроник, трима човека и багаж за морето. Средна скорост, 100км. ч. Гориво от Ромпетр.. без добавки.
 10. Ето звуковия файл. Там където къркоренето намаля е защото в този момент пускам фарове. звук двигател.rar
 11. Телефонът качи файла в някакъв странен формат. Като остане време, ще опитам конверсия.
 12. Записах. Къркоренето спира при пускане на фаровете. 20190805_125211.amr
 13. Чак толкова ли да трака, тоя вентилатор? Едва ли е толкова голям. Значи, извън купето, това не се чува. Когато съм вътре и се наведа към предното стъкло, звукът се чува, все едно е изпод арматурното табло. Ей тая сутрин, паля колата и звукът е тих, като загря и се усили осезателно.
×
×
 • Create New...