Jump to content

Димитров79

Фен
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Димитров79

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA HR-V 1.6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  обл.Търговище

Recent Profile Visitors

1066 profile views
 1. Ясно. Значи да не рискувам да ги поръчвам.
 2. Привет колеги! Въпросът ми е джанти от Мазда 15 ки ще паснат ли на Хонда ХРВ? Знам че разликата е в централния отвор и ще ползвам втулки. Но не се вижда какво ЕТ и незнам фали няма да опират в апаратите
 3. Привет, колеги! Плафоните ми отказаха да светят но индикатора на таблото показва когато има отворена врата също и зумера за светлините и той не действа. Това се случи след пребоядисване на задни врати и калници. Задните врати май са сваляни. Къде може да е проблема?
 4. Привет, колеги. Имам проблем с вратите по точно с механизма- нещо като ограничител. Смазвал съм ги редовно но се отварят с усилие и има един чоп който "чатка" ужасно и ме дразни. Насочете ме къде да си поръпам нови /и как им е наименованието/.
 5. От известно време лампата на АBS започна да свети по няколко дена и после да изгасва за няколко дни след което пак светва и така.Днес лампата изгасна по време на движение след което при всяко спиране се усеща "чукане" в педала на спирачката. Всичко започна след ремонт на задното окачване. Закарах я в сервиз казват че датчиците биле здрави. Къде може да е проблема?
 6. Ако всичко по охладителната система е както трябва тази капачка на 0.9 бар. ще започне да изхвърля антифриз. Системата работи на 1.0бар.затова трябва да е 1.1 не случайно японците са ги сложили такива. Пробвано!
 7. Налага се да ги сменя понеже единият е със заварка и така и така ще се разкача всичко. Само дали са еднакви за всичи хрв.
 8. Привет! Ще правя ремонт на задното окачване на моето Харви и ще сменя и носачите които се захващат на купето. Мисля да взема втора употреба но въпросът ми е дали на 3 и 5 вратите са еднакви.
 9. Не съм сигурен дали са японски. Само в този сайт ми излизат. https://namaleniavtochasti.com/-/15243-zapalitelna-svessh-zfr5j-11-5584-ngk.html
 10. Тези свещи стават ли за Хрв само на бензин.
 11. Размера е 205 70 15. Смених маслото на диференциала преди 15 000 км. Шума е много странен на завой се чува нещо като престъргване но не знам от къде е. Говорих тази вечер с майстор дори го качих да чуе и той не можа да каже от къде е. Вдигна с подемника но всичко изглежда наред. Възможно ли е от това че карам с различни марки гуми отпред и отзад но са чисто нови освен ако има разлика в дълбочината на грайфера.
 12. След смяна на летните гуми със зимни се появи някакво стъргане при завиване особено при по висока скорост. При завиване на място и при ниска скорост не се чува нищо.Какво може да е? Размера на гумите е същия като на летните.
 13. Ами виждал съм и с този размер но стои по ниска и не ми допада.
 14. Здравейте,колеги. Пред дилема съм за избор на зимни гуми 205 70 15- Росава или Торк. Спрял съм се на тези две марки едната е украинска другата е май Китай. Датите мнения кои са по добри.
 15. Здравейте колеги. Преди два дни в дъжда нацелих една дупка и нещо отзад се разлопа яко. Явно се скъса нещо от задното окачване. Ще кача снимка на мястото.
×
×
 • Create New...