Jump to content

Димитров79

Фен
 • Мнения

  19
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Димитров79

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA HR-V 1.6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  обл.Търговище

Последни посетители

222 профилни разглеждания
 1. Димитров79

  Airbag на таблото

  Днес забелязах че аербега на таблото се е отворил леко в едната страна.Как се оправя това че да не вземе да се отвори в движение сам.
 2. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Ок.Благодаря!
 3. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Днес Хондата беше готова но сега свети лампата на чека.Майстора каза че е махнал имубилайзера и е монтирал емулатор и сега компюъра търсел -гривната на имобилайзета това му бяха думите и затова свети чека.Но аз не вярвам да е така и най вероятно нещо бърка въпреки че ми показва на компа схеми платки и че всичко е монтирано както трябва.Кажете какъв може да е проблема че не смея така да я карам.Иначе си работи добре -ускорява държи стабилни обороти никаква разлика от преди това .Утре ще видя и как ще запали студена.
 4. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Ами незнам какво точно прави мисля че да препрограмира имобилайзера но не се получи и каза че може да се наложи монтиране на някаква допълнителна платка за тези пари. Ще пробваме с шоковия бутон стига да не е оплескал нещо друго майстора .
 5. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Свет- мига зелената лампа с ключа.Къде се намира шоковия бутон?
 6. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Случи ми се веднъж преди година но след един два опита за 10 мин и се оправи .И досега нямаше проблеми.
 7. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Здравейте.Вчера Харвито отказа да запали и ме остави на пътя.Спрях за 5 мин. и край -лампата на имобилайзера мига непрекъснато и няма палене.Днес намерих майстор и го закарах да направи диагностика но неможа да я оправи каза че е нещо сериозно по имобилайзера и може да струва около 250 лв.Възможно ли е да се изключи и да няма имобилайзер или това е варианта - срещу 250 лв и да запали.Нека ако има запознати с това да споделят.
 8. Димитров79

  Термостат за HR-V

  Имах същият проблем - при спускане уреда за температура падаше на 0 и парнто се охлаждаше.Термостата остава отворен .Смених го и сега всичко е наред.
 9. Димитров79

  чукане при студен двигател

  Лампата за маслото изгасва веднага при запалване.Утре поръчвам масло на Petro.
 10. Димитров79

  чукане при студен двигател

  Благодаря за съветите!Решено смяна масло и да видим резултата.Иначе добре си "похапва" от Тотала за 6 -7 хил.вече 2 л.и горница.Вярвам че това масло което ми предлагате е по -добро .Аз се бях спрял на Кастрол 5w40 .
 11. Димитров79

  чукане при студен двигател

  Здравейте!Нормално ли е да се чува чукане (като чукане на повдигачите на Голф 2)явно капани за около полвин минута а при по ниски минусови температури и над минута при първо палене след което шума изчезва и мотора направо не се чува.При потегляне над 2000-2500об.отново се чува но по тихо и след като достигне масимална температура вече няма чукане.Дали проблема не е в маслото 10\40 Total -че се доверих на познат от авто сервиз да сложа това масло?Харвито зимата се кара предимно градско 10-15км. на ден.Двигателя работи много тихо и това причукване сутрин много ме дразни .
 12. Димитров79

  масло диференциал

  ОК!Благодаря!
 13. Димитров79

  масло диференциал

  Дали това масло е оригинално -http://namaleniavtochasti.com/honda/1615-dps-f-honda-maslo-diferencial-1l.html
 14. Димитров79

  Изхвърли антифриза

  Благодаря!
 15. Димитров79

  Изхвърли антифриза

  Антифриза на моята Хонда е май само концентрат защото когато го замериха есента уреда неможа да го хване и ме питаха да не е само концентрат но така я купих и не се е налагало да доливам.Това проблем ли е и трябва ли да го разредя?
×