Jump to content

Димитров79

Фен
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Димитров79

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    HONDA HR-V 1.6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    обл.Търговище

Последни посетители

1279 профилни разглеждания
  1. Проблема с ABS отново се появи - лампата започна да свети. За карах я на дкагностика но не показвало да има проблем с датчиците. Преди седмица започна да ми свети и лампата за ръчната ту свети ден два ту изгасва. Проверих течноста дори долях до горе но все тая. Днес извадих буксата на ABSа и двете лампи изгаснаха и когато дръпна ръчната лампата светва (на ръчната) когато я отпусна изгасва - работи си както трябва. Смятам че ABS модула е проблема. Имали начин да се пробва дали е заминал или да го сменям? Трябва ли да се обучава другия?
  2. Ясно. Значи да не рискувам да ги поръчвам.
  3. Привет колеги! Въпросът ми е джанти от Мазда 15 ки ще паснат ли на Хонда ХРВ? Знам че разликата е в централния отвор и ще ползвам втулки. Но не се вижда какво ЕТ и незнам фали няма да опират в апаратите
  4. Привет, колеги! Плафоните ми отказаха да светят но индикатора на таблото показва когато има отворена врата също и зумера за светлините и той не действа. Това се случи след пребоядисване на задни врати и калници. Задните врати май са сваляни. Къде може да е проблема?
  5. Привет, колеги. Имам проблем с вратите по точно с механизма- нещо като ограничител. Смазвал съм ги редовно но се отварят с усилие и има един чоп който "чатка" ужасно и ме дразни. Насочете ме къде да си поръпам нови /и как им е наименованието/.
  6. От известно време лампата на АBS започна да свети по няколко дена и после да изгасва за няколко дни след което пак светва и така.Днес лампата изгасна по време на движение след което при всяко спиране се усеща "чукане" в педала на спирачката. Всичко започна след ремонт на задното окачване. Закарах я в сервиз казват че датчиците биле здрави. Къде може да е проблема?
  7. Ако всичко по охладителната система е както трябва тази капачка на 0.9 бар. ще започне да изхвърля антифриз. Системата работи на 1.0бар.затова трябва да е 1.1 не случайно японците са ги сложили такива. Пробвано!
  8. Налага се да ги сменя понеже единият е със заварка и така и така ще се разкача всичко. Само дали са еднакви за всичи хрв.
  9. Привет! Ще правя ремонт на задното окачване на моето Харви и ще сменя и носачите които се захващат на купето. Мисля да взема втора употреба но въпросът ми е дали на 3 и 5 вратите са еднакви.
  10. Не съм сигурен дали са японски. Само в този сайт ми излизат. https://namaleniavtochasti.com/-/15243-zapalitelna-svessh-zfr5j-11-5584-ngk.html
  11. Тези свещи стават ли за Хрв само на бензин.
  12. Размера е 205 70 15. Смених маслото на диференциала преди 15 000 км. Шума е много странен на завой се чува нещо като престъргване но не знам от къде е. Говорих тази вечер с майстор дори го качих да чуе и той не можа да каже от къде е. Вдигна с подемника но всичко изглежда наред. Възможно ли е от това че карам с различни марки гуми отпред и отзад но са чисто нови освен ако има разлика в дълбочината на грайфера.
  13. След смяна на летните гуми със зимни се появи някакво стъргане при завиване особено при по висока скорост. При завиване на място и при ниска скорост не се чува нищо.Какво може да е? Размера на гумите е същия като на летните.
  14. Ами виждал съм и с този размер но стои по ниска и не ми допада.
  15. Здравейте,колеги. Пред дилема съм за избор на зимни гуми 205 70 15- Росава или Торк. Спрял съм се на тези две марки едната е украинска другата е май Китай. Датите мнения кои са по добри.
×
×
  • Създай нов...