Jump to content

Димитров79

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Димитров79

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA HR-V 1.6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  обл.Търговище

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Димитров79

  Airbag на таблото

  Още не съм го оправил но другата седмица съм отпуска и ще отделя време за обслужване на автомобила.Благодаря за съветите.
 2. Димитров79

  Airbag на таблото

  ОК!Да се надявам че повече от това няма да се отвори.
 3. Димитров79

  Airbag на таблото

  Днес забелязах че аербега на таблото се е отворил леко в едната страна.Как се оправя това че да не вземе да се отвори в движение сам.
 4. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Ок.Благодаря!
 5. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Днес Хондата беше готова но сега свети лампата на чека.Майстора каза че е махнал имубилайзера и е монтирал емулатор и сега компюъра търсел -гривната на имобилайзета това му бяха думите и затова свети чека.Но аз не вярвам да е така и най вероятно нещо бърка въпреки че ми показва на компа схеми платки и че всичко е монтирано както трябва.Кажете какъв може да е проблема че не смея така да я карам.Иначе си работи добре -ускорява държи стабилни обороти никаква разлика от преди това .Утре ще видя и как ще запали студена.
 6. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Ами незнам какво точно прави мисля че да препрограмира имобилайзера но не се получи и каза че може да се наложи монтиране на някаква допълнителна платка за тези пари. Ще пробваме с шоковия бутон стига да не е оплескал нещо друго майстора .
 7. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Свет- мига зелената лампа с ключа.Къде се намира шоковия бутон?
 8. Димитров79

  проблем с имобилайзер

  Случи ми се веднъж преди година но след един два опита за 10 мин и се оправи .И досега нямаше проблеми.
 9. Здравейте.Вчера Харвито отказа да запали и ме остави на пътя.Спрях за 5 мин. и край -лампата на имобилайзера мига непрекъснато и няма палене.Днес намерих майстор и го закарах да направи диагностика но неможа да я оправи каза че е нещо сериозно по имобилайзера и може да струва около 250 лв.Възможно ли е да се изключи и да няма имобилайзер или това е варианта - срещу 250 лв и да запали.Нека ако има запознати с това да споделят.
 10. Димитров79

  Термостат за HR-V

  Имах същият проблем - при спускане уреда за температура падаше на 0 и парнто се охлаждаше.Термостата остава отворен .Смених го и сега всичко е наред.
 11. Димитров79

  чукане при студен двигател

  Лампата за маслото изгасва веднага при запалване.Утре поръчвам масло на Petro.
 12. Димитров79

  чукане при студен двигател

  Благодаря за съветите!Решено смяна масло и да видим резултата.Иначе добре си "похапва" от Тотала за 6 -7 хил.вече 2 л.и горница.Вярвам че това масло което ми предлагате е по -добро .Аз се бях спрял на Кастрол 5w40 .
 13. Здравейте!Нормално ли е да се чува чукане (като чукане на повдигачите на Голф 2)явно капани за около полвин минута а при по ниски минусови температури и над минута при първо палене след което шума изчезва и мотора направо не се чува.При потегляне над 2000-2500об.отново се чува но по тихо и след като достигне масимална температура вече няма чукане.Дали проблема не е в маслото 10\40 Total -че се доверих на познат от авто сервиз да сложа това масло?Харвито зимата се кара предимно градско 10-15км. на ден.Двигателя работи много тихо и това причукване сутрин много ме дразни .
 14. Димитров79

  масло диференциал

  ОК!Благодаря!
 15. Дали това масло е оригинално -http://namaleniavtochasti.com/honda/1615-dps-f-honda-maslo-diferencial-1l.html
×