Jump to content

Krasi-mir

Фен
 • Content Count

  3242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Krasi-mir last won the day on January 14

Krasi-mir had the most liked content!

Community Reputation

969 Excellent

About Krasi-mir

 • Rank
  * RD8 * T25 *
 • Birthday 04/14/1966

Profile Information

 • Кара
  у лЕво
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Willand UK / Момин Проход Сф-О

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

19403 profile views
 1. @Bizzito редактирах, по време на отговора ти. Това което допълних се случи на Гранд Витарата на съпругата ми. Нямаше никакви звуци и удари. Просто воланът затягаше, ама забравих дали беше през 90°, или през 180°. Оказа се каре на кормилния прът.
 2. Каретата на кормилния прът проверени ли са? При завой с много ниска скорост, да кажем на кръстовище, как е воланът? Лесно ли се върти/връща, това туп-туп-туп чува ли се. Има ли затягане най-вече при връщане на волана, т.е. сам ли се връща, или му помагаш.
 3. Като каза обувки ... Преди мнооого години четох един виц на руски, почти като твоя. - Вчера взех първата си заплата и си купих маратонки. - А останалите пари?! - Останалите пари ги взех на заем от баща ми.
 4. Като бивш "орган" мога само да кажа - добре, че се махнах от "системата". Нема ОправИя! Така беше преди 20г, явно все още е така. п.п. Когато си подадох рапорта за напускане на КАТ, през далечната 1998-а, шефът на КАТ ми каза - "Пред пенсия съм. Цял живот съм бил в КАТ. Ти си първият, който доброволно се отказва от тази служба!".
 5. Никога не съм виждал обтегач на К-серия на живо, ама ако става въпрос за това аз съм напълно съгласен с това А като гледам това си мисля, че единствения начин веригата да прескочи зъб е ако е яко разтегната.
 6. Ако имаш предвид, че "колегата" показва своята ниска култура, да, красноречиви са. Не съм ги гледал всички, само първите два - "2019 06 27" и "I oshte". Абсолютно неразумно и нагло каране от страна на снимащия. И не ми казвайте, че снимащия кара така, защото е принуден от останалите неадекватници.
 7. Е с тая книжка, какво стана? Не пише ли в нея, къде-какво-кога се сменява?
 8. Да, други са. Не уплътнява, защото има износване в механизъма за вдигане и сваляне на стъклото.
 9. В този ред на мисли ... Литри по книга ли сипА в задния диф?! Или сипвА, докато протече от пробката?! Литри по книга ли сипА в спирачките?! Или сипвА, докато стигне между белезите?! Литри по книга ли сипА в хидравликата?! Или сипвА до белега?! Литри по книга ли сипА в двг?! Или сипвА до белезите?! Таааа, втелясвате се (група Добрич) общо взето.
 10. Здравей. Нямаш проблем с таблото, така си свети и няма копче за усилване. За късите също е стандарт, няма лампа на таблото. Моята е '03-а и няма други копчета до това за регулиране на фаровете. Снимай твоите, да ги видим.
 11. Задното окачване на CR-V 1 е многоточково (т.нар. multi link), т.е. една камара щанги и тампони. За разлика от CR-V 2 това окачване позволява някакво регулиране. При такъв удар нищо чудно някоя щанга да се е изкривила. Това с изместването на болта също. Трябва да се проверят всички щанги, носачи, тампони. Всяка една от трите напречни щанги (#12, #13, #19) може да е изкривена, или с изместени болтове. Провери и състоянието на големия тампон на надлъжния носач - това ограденото в черно. п.п. Кой болт от схемата е изместен?
×
×
 • Create New...