Jump to content

Fiend

Фен
 • Content Count

  798
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Neutral

About Fiend

 • Rank
  Ник`ъв го няма
 • Birthday 10/07/1980

Profile Information

 • Кара
  -ше Accord CG9 At. F20B6 сега чака FK2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Berlin

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

8497 profile views
 1. След малко прекъсване, отново на линия с нова придобивка
 2. В моята книга пише 3 години на лаковото покритие. Само не съм сигурен дали за БГ няма да е 5, защото при мен и на колата е 3 години, а не както в БГ - 5г.
 3. Днес направих доста сериозен ъпгрейд на моята, като я платих и я направих моя
 4. При мен договора си беше изтекъл и си имам копие от заявлението за прехвърляне от единия оператор и отговора за освобождаване на номерата (без санкции) от другия оператор. По-време на прехвърлянето имах няколко дни към стария оператор които си платих и изисках допълнително документ, че не дължа нищо. Но в крайна сметка те явно по-инерция не са отписали единия ми номер от системата и стандартно си слагали няколко разговора към него колкото да има нещо. Но този път минах без нерви и викове, не им дължа нищо но докога не знам !
 5. Ето и два пресни случая с МенТел : 1 - Миналата седмица приятел получи сметка за "лоопска" карта подарена му преди 4 години която е неизползвана и преди година е унищожена. 2 - Прехвърлих всичките си номера (лични и служебни) към друг оператор преди година и до момента бях спокоен докато не получих сметка за един от номерата (към дата 18.07.2014) който незнайно как функционирал и в двата оператора и на всичкото отгоре е навъртял и сметка в МенТел! Явно отърване от тая фирма няма! Е няма друга такава пародия
 6. Само да добавя, че ако "новия" телефон е минал през Apple за рекламация незнайно от къде, то той се води "refurbished" и си получава 1 година гаранция от тях. Аз си закупих refurbished iPad и си беше с гаранция от Apple една година.
 7. Аз минах няколко пъти през подобни казуси с МенТел и в крайна сметка нервите ми не издържаха или поне реших да си запазя малкото останали и смених оператора а се водех VIP клиент Според мен, ако това е първата разправия с тях, гони ги до дупка, разтрогвай договора чрез адвокат и бягай! Имали са наглостта да ми казват в очите : " Ти не си единствената балама, има още много и нищо няма да промениш" ! Успех с казуса.
 8. За момента няма. Каляската е заключена в гараж и от време на време се раздвижва от приятел. Предполагам чак лятото като се прибера ще я подложа на ремонт. п.с. Цялото окачване беше проверявано два пъти.
 9. Според мен трябва да си с 4 броя! Водят се стандартно (поне при SE моделите), виж отстрани на седалките за малки етикетчета. А що се отнася за седан и купе, разлики в екстрите мисля, че няма. Сравнявали сме ги с приятел и не сме намирали разлики.
 10. Поздрави на колегата(жката) с черна 6-та хеч с регистрация В 8352 **, паркирана до Alexander Platz в Берлин ! Явно сме навсякъде
 11. Според мен и въпроса за това колко сме склонни да отделяме за инфраструктура, нали за това плащаме всевъзможни такси и данъци всяка година! Плащам си всички данъци и такси които държавата ми налага и не мисля доброволно да плащам определени суми които в последствие да изчезват Успех с Д.Р. !
 12. Всичко уж е както трябва. Ще поръчам утре две пружини за задницата и ще видим какво ще излезе.
 13. Привет колеги,От няколко дена забелязвам, че парахода почва да става все по-нисък в задна лява част. Минах през "друсалка" за амортисьори и пълен преглед на окачване и всичко било 6! Пича в сервиза предположи или скъсана пружина или изтървал амортисьор ама уви, пак дръвце. Идеята ми е дали има шанс да е нещо различно от пружина или амортисьор, защото като го гледам какво лудо окачване е отзад За момента няма никакви люлеенета, друсанки, блъскания и пр.!
 14. Аз ще се пробвам с отговор - Ако монтираш фарове от UK Акорд, ще ти трябва и модула за автоматично регулиране който мисля се намираше или в багажника или под задната седалка (ако смяташ да го правиш като хората). За преправяне на диаграмата се използват някакви лепенки които се лепят върху фара за да не заслепяваш и всъщност изравняват светлината. Ако колата ти няма система за измиване на фаровете е хубаво да сложиш.- Ако монтираш директно в сегашните ти фарове, ще получиш повече светлина пред теб но в далечина няма да има никой и ще заслепяваш всички пред теб. Имал съм ксенон на моя параход и знам за какво мазало става въпрос!- Ако искаш качествен резултат, попитай чичко "Гого" какво е retrofit или за Morimoto mini Поздрави !
 15. Fiend

  Бисери

  Обява във форум
×
×
 • Create New...