Jump to content

chavdu

Почетен член
 • Content Count

  1931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

chavdu last won the day on January 17

chavdu had the most liked content!

Community Reputation

687 Excellent

10 Followers

About chavdu

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  chavduk

Recent Profile Visitors

16078 profile views
 1. Явно малко караш, за да не ти се е случвало до сега. Тези изпълнения са доста често срещани от "пази мотористите" като се запролети. Пълни дебили са повечето и страшно дразнещи с наглостта, с която изискват специално отношение - никой в нормално психично здраве, не се опитва да им навреди, те самите се поставят в опасните ситуации, основно чрез неспазване на закона за движение по пътищата. Мен другото "любимо" ми е, като карат с 80 между колони от бавно движещи се МПС в задръстване. Що за глупост...кой се пази? Как се пази? Сигурно си е лепнал икона на светец закрилник - това винаги работи, дори и като превишаваш разрешената скорост на магистралата със 100+%
 2. Прав и за това, че не гори с по-висока темп, но е мит, че LPG-то гори по-бавно. https://www.sciencedirect.com/topics/chemistry/burning-velocity Ето един нАучен труд по въпроса, където се казва това: и ето (^) една графика на скоростите на горене на различни горива - те са много сходни - дори на пропана е по-висока от на бензина. Проблемите на колите конвертирани на LPG, наистина идват от по-бавно горене, но това не е в резултат от различни физ. характеристики на самото гориво, а обикновено по-лошото дозиране на LPG-то. (тъпа газова, кофти настройка) - когато сместа е богата или бедна, се вижда, че скоростта на горене пада и от там идват проблемите. Ако се инвестира в хубава газова и читав майстор, който я настрои добре, няма да има лоша смес, което да доведе до бавно горене, което да доведе до по-висока темп. на изходящите газове и "прегорели" клапани.
 3. https://www.facebook.com/groups/1660696834200714/permalink/3640855822851462/?sfnsn=mo&ref=share&paipv=0&eav=AfbRmAX-r5m77VHm43_shSquqJosBzos2mG4hLf6JU3ODVGV9cXI9_Uw_JnoNif4LeA&_rdr Ей тук се подарява салон ... обявата е прясна от преди час, може да имаш късмет.
 4. Ще сме благодарни да споделиш впечатления. И аз търся джаз за близък човек, но нещо не ни се получава с бюджета...(където полото влиза доста по-добре)
 5. Има много такива в България, нарича се "скоростен път".
 6. Цената ти е наистина изключително ниска, сподели кой е този търговец, за да му правим на него бизнес, като предлага толкова добри цени.
 7. Здравейте. Продавам много малко използвани дискове и накладки за Civic X 1.5Т Hatchback, марката е TRW. Бяха взети са 2017 Civic SI (модел предлаган само в Северна Америка) и се оказа, че не са точно същите и не пасват идеално. За това се караха така докато дойдат правилните. Прилагам линкове към продуктите и няколко снимки: https://www.autodoc.bg/trw/11015840 https://www.autodoc.bg/trw/7620140 Цена: 120лв за всичко, дискове и накладки. Намират се в София. тел/viber О885 9О9 1О1 - Чавдар
×
×
 • Create New...