Jump to content

chavdu

Фен
 • Content Count

  1864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

chavdu last won the day on July 28

chavdu had the most liked content!

Community Reputation

609 Excellent

9 Followers

About chavdu

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  chavduk

Recent Profile Visitors

13402 profile views
 1. Здравейте. Продавам ОЕМ джанти за Honda 17" 5х114,3 J7 ЕТ55. Централен отвор 64,1mm Джантите не са заварявани, видимо нямат кривини, до последно са карани, без да правят проблеми. Нормални следи от употреба, всяка джанта е снимана по отделно Цена: 330лв, като не подлежи на коментар. Намират се в София. тел/viber O885 9O9 1O1
 2. Да, сигурен съм. От миналата година следя акордите след 2006та, тази все ми вади очите, защото е първа винаги по цена в мобиле сред левите волани. В тази автокъща имаше още 2 акорда, които бяха префейс, но 2006та година, (какво да направи човекът, съдба, все късно регистрирани му се падат) тях явно ги е продал. Колегите, които следят обявите го помнят единия 100% защото беше сребърен със сини джанти. Страшно уморен префейс седан екзекютив с газ от чужбина.
 3. Аз първата не съм я гледал, но знам, че е обявена от много време, вероятно повече от година. Не е фейслифт въпреки, че пише че е 2006та. Търговецът имаше по едно време 3 акорда, които бяха префейс но 2006+, което или лъже на всяка кола с годините, или е най-големият късметлия, да му се падат все късно регистрирани префейснови акорди. Бих имал едно на ум, ако купувам от такъв индивид.
 4. Тази я продава един много коректен (според мен) човек, който внася само бензинови Хонди. Цената не е супер изгодна (защото е сравнително постно оборудвана), но ако на теб ти допада идеята за точно такава, на твое място бих ходил да я видя.
 5. Съгласен съм, с това което си написал, освен с частта, че е много ясно. Ти казваш 5.5 ми харчи бензина ... ако погледнеш разхода на повечето дизели в carspending.com (Където го пратихме колегата да провери разхода) е средно 6-6.5-7 има и нагоре, и излиза, че бензина харчи по-малко.
 6. Здравей и добре дошъл. Аз карам също бензини, само на газ. Не си казал нищо за газ, предполагам не те възбужда идеята Та ясно аз какво бих препоръчал, но виж този Акорд (по-долу поствам линк), щом идеята за дизел ти е на сърце, според мен трудно можеш да намериш вече Акорд 7 с доказана история, а този е точно такъв и ако търсих дизел:
 7. Извиянвам се, че се намесвам с оффтопик, но "реномето" на Апостолов, в моите очи, е на измамници и според мен това трябва да се знае от всички. На кратко, колега си купи от тях Акорд 6 с "гаранция", на който е била извадена "чек енджин" лампа. Тези "трикове" си ги позволяват само най-долнопробните от горублянските автотърговци. Ето две теми, ако някой му се чете по-обширно, за премеждията му с Апостолов.
 8. До колкото разбирам тезата ти е, че дизела излиза по-евтино (ако се "чупят" еднакво), защото дори и да харчи повече в пари от газ/бензин, като теглиш чертата на по-скъпата покупка .. и после разходите да добавиш газова и то става същото или в полза на дизела. Но според има пропуск в тезата ти, защото ако добавяш по-скъпата цена на първоначално придобиване, трябва да отчетеш и че когато продаваш колата бензиновата такава пак ще е по-скъпа от еквивалентна дизелова, та смятам, че тезата ти не е съвсем коректна. Разбирам какво цениш у дизела ... и всяко предимство струва пари (аз също съм го мислил много пъти, да не разнасям резерва гума в багажника и да не мисля още една система, но както и да го смятам, като карам между 20 и 25к км годишно разликата в полза на газта като пари е доста сериозна), но просто ако караш много км, няма никаква опция да е по-евтино на дизел спрям газ/бензин в България. Отделно виждам, че караш CRV, там дизела прави повече смисъл, защото бензина е само 2.0, ако искаш и автомат, трябва да си много навътре в пенсионерското каране, за да си ОК, а Акорда е по-лек и има 2.4
 9. Офсетът заводски е 55мм, много от афтърмаркет джантите са с по-малък. Аз лично карам с 40мм и нямам проблеми.
 10. 15" джанти на акорд 7 2,4 не стават, минимум 16" за да се събират апаратите отпред. Може само отзад да сложиш 15ки
 11. Няма причина за притеснение, можеш спокойно за сложиш джантите от Волво (карал съм такива на Акорд 6) с едни преходни втулки за централния отвор.
 12. Много странно. Този шум го има, когато си за подмяна на уплътненията на помпата, което ти си направил при Маркони? (при студено време е много по-шумно ... предполагам заради ниските темп и свиването на материалите. Една зима започна да ми шуми, докато го оправя, дойде лято и шума намаля значително и почти забравих, че имам нещо за правене, но зимата пак се появи и ходих да подменят уплътненията) Ако вече са подменени, да не би нещо там да се е объркало нещо, за да се "запушва" като загрее ... само спекулирам. Бих отишъл с информацията по-горе при Бранко.
 13. Ти сам каза, че сега форсираш докато паркираш, за да проработва хидравликата. Когато е студена, държи по-високи обороти - "сама се форсира".
×
×
 • Create New...