Jump to content

chavdu

Фен
 • Content Count

  1891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

chavdu last won the day on March 6

chavdu had the most liked content!

Community Reputation

624 Excellent

9 Followers

About chavdu

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Акорд CL7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  chavduk

Recent Profile Visitors

14123 profile views
 1. Здравейте. Продавам нов съединител комплект за К20/К24 7-ген Акорд - Може да става и за други мотори/трансмисии, но според номенклатурата на магазина от където го купих е със сигурност е походящ, както за 2.0 така и за 2.4 Акорд 7-ма генерация. Цена: 240лв Намира се в София. тел/viber O885 9O9 1O1
 2. Аз само изразявам нетърпението си да чуя тезата и благодарността си (предполагам говоря и за други колеги, които се чувстват подобно), че можем да черпим от този извор на знания .
 3. С толкова много експертиза, с която разполагаш, щяхме да сме много учудени, ако нямаше друго виждане
 4. Що ве, какво не си доволен, не трябва ли да се смеем, когато се шегуваш? 🤣
 5. Каквото и да си говорим, cr-v-то е висок сивик комби. Един клас по-долу е от акорда и два класа под леджънда. Ако комфорта ти е важен, няма какво да се чудиш, поне между акорд и црв. Като цяло и акорда също не е от най-комфортните, но спрямо 8-ген сивик ще е определено стъпка в правилна посока.
 6. Благодаря, колега. Но, може ли да съм за Редбул, но да не халюцинирам? Кой ще звънне на Макс да му вдъхне малко увереност и той самият, не е оценил добре състезанието?
 7. Благодаря ти, човече. Нещо се бях объркал, сори
 8. Нямаше какво да направят, ако както казва @Drone бяха сменили 1-2 обиколки след Хамилтън, щяха да излязат след него, защото той ги ъндъркътва. И без това Хамилтън беше много по-бърз с жълтите гуми и го настигаше като спрял. Дори и да бяха реагирали, остават само с меки гуми за 22 обикнки - което щеше да проблематично, и трябва да изпреварят Хамилтън на пистата, при положение, че той беше чувствително по-бърз. Никъв шанс просто, РедБул направиха най-доброто от ситуацията.
 9. Не са проспали нищо, нямаха шанс за повече
 10. За който смята, че голяма постижение, да не бъдеш изпреварен в Испания
 11. Имаха само червени гуми, нямаше да извържат до края и без това нямаше да излязат пред Хамилтън.
 12. За това състезание, което сега свърши ли говорим?
 13. Колеги, @granik явно вече си е определил мястото и броя на водосборните казанчета. И пита това: Да, късите парчета олук, и всички олуци, от всички страни, трябва да са с наклон към съответния водосток (водосборното казанче).
 14. a-a-a-a, ти значи си се шегува-а-а-ал? Ясно, извинявай тогава Така вече правят много повече смисъл умозаключенията ти по въпросите дизел/бензин/газ, от последните дни.
×
×
 • Create New...