Jump to content

skateisnotcrime

Фен
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About skateisnotcrime

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 04/12/1994

Profile Information

 • Кара
  Accord 6gen
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  гр.Добрич

Recent Profile Visitors

251 profile views
 1. Линк: https://www.ato24.de/en/castrol-magnatec-sae-10w-40-a3-b4.html Вид: Кастрол магнатек 10w40 1л. Количество: 6 броя (6х1литър) Цена: 5,95 х 6 = 35,7 , 35,7 х 1,97 = 70,30 , 70,30 - 5% = 66,80 Пращам ти 67 лв. на твоя айбан (електронно). Ще трябва да се пратят по еконт. До Стара Загора, офис на еконт Площад берое. На името на Петър Димов. Тел: 0892300372 Благодаря, поздрави!
 2. При мен пък, когато колата я е напекло тогава се появява този проблем.
 3. skateisnotcrime

  Англичанка комби, Б18ц4

  Привет, колега. Ако все още те интересуват размерите на говорителите - предните са 5' (14 см. от дупка до дупка) а задните 12,5. Но задните са доста специфични, защото са доста плоски и много трудно се намират. Тук качвам и снимки на нещо като "приставка" за задните говорители. Не е довършено и няма да изглежда точно така, но идеята е това дървеното да се захване за дупките на тавана за оригиналния говорител, от там нататък вече можеш да си сложиш какъвто говорител си искаш , защото слагаш пластмасов спейсър , който се завива на дървото и говорителя захващаш за спейсъра. Ще стърчи от тавана , но зависи какъв говорител (съответно спейсър) ще сложиш. Надявам се информацията да е от полза и ще се радвам ако съм помогнал.
 4. skateisnotcrime

  XADO

  Аз мисля, със следващата смяна на масло (10 000 км.), да сложа добавка на XADO. Моля който смята , че ще сгреша да се обоснове.
 5. skateisnotcrime

  Високи обороти, чека свети.

  Благодаря и се извинявам , че съм се объркал (скоростомер -оборотомер) . Скоростомера си е наред и когато го имаше проблема, пак си работеше правилно. Но оборотомера си прескача.
 6. skateisnotcrime

  Високи обороти, чека свети.

  А при положение,че в момента няма проблем , как според вас мога да приверя дали е от там? Да я разместя ли какво ?
 7. skateisnotcrime

  Високи обороти, чека свети.

  Той оборотомера ми прескача от както съм я взел и не показва много правилно от време на време, ми се струва. Другото което ми направи впечатление когато светеше чека беше, че не светваше лампата econo.
 8. skateisnotcrime

  Високи обороти, чека свети.

  Колеги колата се оправи от самосебеси. Отдавам го на лошо гориво. За номера на грешката сме сигурни. А как мога да проверя това с въздуха?
 9. Привет на всички. Преди 2 седмици ми светна чека, когато спрях да изчакам колона от коли. При въпросната ситуация бях на газ (обикновено газово). Изгасих колата , запалих на бензин и обърнах пак на газ и след 10 15 секунди пак светна чека и ми прави впечатление , че държи високи обороти на празен ход (2000 - 2200). Ако я запаля на бензин и я карам на бензин го няма проблема , но обърна ли на газ и оставя ли я на празен ход държи високи обороти и светва чека. Когато мека свети и обърна на бензин ситуацията не се променя (трябва да я изгася и да я запаля на бензин за да се оправи). Не забелязвам да има някакви промени във вървежа. Когато окъсихме буксата за да видим кода на грешката, даде 17 грешка. Чудим се дали не е от изпарителя нещо, да бърка компютъра на колата, да трябва да се настрои нещо? Мнения? Благодаря предварително и поздрави!
 10. skateisnotcrime

  Задни говорители на aerodeck

  Супер, мерси днес ще пробвам.
 11. Здравейте на всички. Онзи ден си купих сивик аеродек и започвам леко полеко да си я правя по мой вкус. Интересувам се как мога да сваля решетката на задните говорители , защото едната доста дразнещо бръжди при говор. На тази, която бръжди е счупена пластмасовата решетка,така че ако някой му се намира търся да купя.
×