Jump to content

viktor11

Фен
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About viktor11

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Сега сложих оригинални, коренна разлика. В пъти по твърди от тези които сложих преди 2 хил. км. Излязоха 35 лв двата от Бултрако.
 2. Най вероятно я е заминил за друга, затова е така.
 3. Значи оригинални ще слагам. Благодаря
 4. Здравейте, искам да питам какви тампони ползвате на стабилизира щата щанга? Смених моите и на втория месец пак почнах да чувам онова глухо похлопване. Търся нещо по читава, може и полиуретанови. Благодаря
 5. Къде ремапна и колко излезе? Пуши ли след ремапна?
 6. Всичко се прави да ни цуцат..... Ама хванаха му цаката. Първо промиват мозъците, после казват че е за наше добро и после ни го слагат. И ние доволни се обеждаваме един друг че е за добро. Големите замърсители си бълват отрови, ние плащаме.
 7. Почисти и смажи жилото на газта. Аз имах подобен проблем на 6 ген.
 8. Върви си колега, ако всичко е наред. Точно по баира му е силата.
 9. Виж маркучите да не да имаш пукнат.
 10. 7.5 в София но се кара на къси дистанции 4-5 км.
 11. А защо смени дюзите? Проблема може да не е бил в тях?
 12. Най лесно се маха Актуатора по следния начин. След като сте свалили кората на вратата. Долу в ляво на шофьорската врата говорим има болт за водача на стъклото. Махате го и издърпвате водача с около 5 см надолу. После леко разхлабвате най долния болт на машинката за заключване на вратата. Те са три като обърнат триъгълник са. После развивате двете малки болчета на Актуатора. Леко се размърдва напред и назад и се вади. После с ножовка се цепи и се преправя моторчето както са споменали колегите. Здраво е запечатано с две зъбчета, отпечатването най много ме измъчи. Но нали съм бърз преди да го отворя си поръчах нов Актуатор и сега имам в излишък. Ако на някой не му се занимава продавам нов Актуатор.
 13. Продавам 4 броя джанти 4 по 100 междуболтово пространство + гуми Hankok с грайфер 5-6 мм ЕТ 38. Цената за всичко е 200 лв. В София лично предаване Телефон за контакт 0877109054
 14. Точно в релето е. И аз бях така. Търси втора употреба или презапои твоето. Не знам защо но се окисляват спойките.
 15. Споко крушките са проблема, лош контакт. Аз свалих таблото защото и при мен беше така. Почистих със спирт контактната повърхност и всичко се оправи. В Youtube има клипчета там най добре ще разбереш как става.
×
×
 • Create New...