Jump to content

viktor11

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About viktor11

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Продавам 4 броя джанти 4 по 100 междуболтово пространство + гуми Hankok с грайфер 5-6 мм ЕТ 38. Цената за всичко е 200 лв. В София лично предаване Телефон за контакт 0877109054
 2. Точно в релето е. И аз бях така. Търси втора употреба или презапои твоето. Не знам защо но се окисляват спойките.
 3. viktor11

  Централно табло

  Споко крушките са проблема, лош контакт. Аз свалих таблото защото и при мен беше така. Почистих със спирт контактната повърхност и всичко се оправи. В Youtube има клипчета там най добре ще разбереш как става.
 4. viktor11

  Проблем чек

  Да не си объркал буксите. Аз първият път ги обърках. После видях цветовете на кабелите в менуала и го направих. Защото има букса с бял и черен кабел мисля, не се сещам точно.
 5. viktor11

  Теч радиатор

  Найстина не си заслужава да се оправя. Аз го оправих защото бях извън София. Ползвах оправения около 10 дена, докато взема нов. Но все пак ще спомена как става. Първо го сваляш става за не повече от 10 мин. После с отверка леко повдигаш и с клещи разшеряваш. Зъбчетата са около 50-60. След това горната част се отделя от радиятора. Почистваш добре старото уплатнение и измиваш хубаво. Като изсъхне много добре продължаваш. За нова гарнитура аз ползвах селикон черен топло и масло устойчив за гарнитури. Правиш една обиколка на целия радиятор отгоре. Изчакваш около 20 мин. После слагаш отстранения капак и претискаш. Добре е да излези селикон, не го жали. След това по обратния ред го сглобяваш. Остави го една нощ да стегне и го връщаш. Но най добре си вземи нов не е милиони.
 6. viktor11

  Теч радиатор

  Там отдолу има уплатнение което е заминало. Може да се оправи не е сложно. Аз на старата ми хонда го бях поправил докато намеря нов. Нов радиатор е 90 лв., по добре вземи нов, не е скъп.
 7. Живота е илюзия, породена от липсата на алкохол. " Собиески" 😉
 8. Аз на предната ми хонда ги направих с лак и над 4 години не мръднаха. Сега друг и се радва. Първо с водна шкурка на ръка 400, после 1000 и накрая 2000. После пръскам с лак 2 ръце и готово.
 9. Дали проблема с този звук между 1600 - 2000 оборота на 100% е от ГНП-то. Може да е изчезнал защото са пипали нещо друго.... Някой който е ремонтирал ГНП-то да е видял същия ефект?
 10. Освен всичко горе посочено прави процедурата на студен мотор.
 11. И моята беше така, след смяна на предното стъкло. Оказа че са бутнали при смяната му леко ламаринката където засмуква въздух. Наложи се да махна пласмасата под стъклото и да я оправя.
 12. viktor11

  Основен ремонт d4a4

  Няма нищо сложно, стига да имаш място и време. Аз преди години оставих една за основен ремонт на майстори (нямах свободно време) и след тях аз си го направих отново.....
 13. Едната от лупите на фаровете ми е пукната. Обмислям смяната и се чудя дали е лесна смяната. Някой правил ли е тази процедура, от къде да взема нова лупа?
 14. Някой откри ли проблема? Явно си е детска болест при този модел.
 15. И моето се беше прецакало. За 20 мин. намерих в олх от такива за части.
×