Jump to content

viktor11

Фен
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Neutral

About viktor11

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 7 ген /10 ген
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1430 profile views
 1. Свали дебитомера и го пръсни със спрей за дебитомери а не с други боклуци и виж дали няма да се оправи.
 2. В Бултрако казват при всяка 3-та смяна на маслото. Но филтъра на охладителя аз мисля да го сменя на втората смяна на маслото. Купил съм ги и чакат .... ,;)
 3. Да синя лампа за дългите излиза
 4. Има два филтъра. Единия на охладителя другият се намира вътре в кутията. Аз ги купувам от Бултрако иначе е пълно с евтини аналози. По спомен вътрешния около 160 лв този в охладителя около 100 лв О- пръстените са 2 броя по отделно се купуват , около 20 лв.гарнитурата около 30 лв. За да съм точен трябва да потърся фактурата. На колко хил. си че ще ги сменяш ?
 5. Аз също карам с 95 от Лукойл. В началото слагах от Шел 95 V-Power но забелязах че ауспуха леко се опушваше. При 95 от Лукойл го няма това. Няколко пъти съм пробвал и винаги се появява от бензина на Шел.
 6. Помпите са тръгнали при тези симптоми.
 7. Не вярвам да мине без смяна на сегменти . Ако наистина са се спекли можеш да ги раздвижиш с газ за горене. Знам че много разбирачи ще се изсмеят но старите майстори знаят за какво става въпрос. Поразрови се и ще видиш че действа , нищо не губиш. Аз така излекувах преди години D15Z8 мотор.
 8. Ако си с 1.5 двигател вариянта ти е на Prins около 3200 лв . Ако двигателя е 2 ка без турбо BRC около 1800 лв.
 9. Това се получава като се счупи един болт който държи Х образната вилка на механизма. Оправя се с нов Х образен механизъм. Няма да счупиш стъклото просто прескача зъбите.
 10. В официалните инструкциите на хонда никъде не се споменава. Те "майстори" разбирачи много . Никой не чете инструкцията на производителя. Или прочел за Нисан и по подразбиране решава че и на Хонда е така. Там се мери ниво и на топъл двигател.
 11. Това отдавна трябваше да стане. Лошото е че Българина винаги гледа далаверата и ако може да му е без пари. Не се ценят чуждите усилия и време. Аз също сам си правя поръчките правя по голяма поръчка и транспорта излиза free . А идеята за магазин е доста добра. Успех
 12. До затвора има една масларница там можеш да го смениш. Ако ти е удобно и искаш ще ти пратя телефона.
 13. Няма по добро от това да отидеш видиш и пробваш. Всеки ще ти дава съвети но ти ще носиш последствията.
 14. Градското каране е относителен показател. Най точно изменението в разхода можеш да засечеш извън града . Смени и бензиностанцията. Това е за начало преди да почнеш до ровичкаш по колата.
×
×
 • Create New...