Jump to content

viktor11

Фен
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно viktor11

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. viktor11

  Проблем чек

  Да не си объркал буксите. Аз първият път ги обърках. После видях цветовете на кабелите в менуала и го направих. Защото има букса с бял и черен кабел мисля, не се сещам точно.
 2. viktor11

  Теч радиатор

  Найстина не си заслужава да се оправя. Аз го оправих защото бях извън София. Ползвах оправения около 10 дена, докато взема нов. Но все пак ще спомена как става. Първо го сваляш става за не повече от 10 мин. После с отверка леко повдигаш и с клещи разшеряваш. Зъбчетата са около 50-60. След това горната част се отделя от радиятора. Почистваш добре старото уплатнение и измиваш хубаво. Като изсъхне много добре продължаваш. За нова гарнитура аз ползвах селикон черен топло и масло устойчив за гарнитури. Правиш една обиколка на целия радиятор отгоре. Изчакваш около 20 мин. После слагаш отстранения капак и претискаш. Добре е да излези селикон, не го жали. След това по обратния ред го сглобяваш. Остави го една нощ да стегне и го връщаш. Но най добре си вземи нов не е милиони.
 3. viktor11

  Теч радиатор

  Там отдолу има уплатнение което е заминало. Може да се оправи не е сложно. Аз на старата ми хонда го бях поправил докато намеря нов. Нов радиатор е 90 лв., по добре вземи нов, не е скъп.
 4. Живота е илюзия, породена от липсата на алкохол. " Собиески" 😉
 5. Аз на предната ми хонда ги направих с лак и над 4 години не мръднаха. Сега друг и се радва. Първо с водна шкурка на ръка 400, после 1000 и накрая 2000. После пръскам с лак 2 ръце и готово.
 6. Дали проблема с този звук между 1600 - 2000 оборота на 100% е от ГНП-то. Може да е изчезнал защото са пипали нещо друго.... Някой който е ремонтирал ГНП-то да е видял същия ефект?
 7. Освен всичко горе посочено прави процедурата на студен мотор.
 8. И моята беше така, след смяна на предното стъкло. Оказа че са бутнали при смяната му леко ламаринката където засмуква въздух. Наложи се да махна пласмасата под стъклото и да я оправя.
 9. viktor11

  Основен ремонт d4a4

  Няма нищо сложно, стига да имаш място и време. Аз преди години оставих една за основен ремонт на майстори (нямах свободно време) и след тях аз си го направих отново.....
 10. Едната от лупите на фаровете ми е пукната. Обмислям смяната и се чудя дали е лесна смяната. Някой правил ли е тази процедура, от къде да взема нова лупа?
 11. Някой откри ли проблема? Явно си е детска болест при този модел.
 12. И моето се беше прецакало. За 20 мин. намерих в олх от такива за части.
×