Jump to content

viktor11

Фен
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

viktor11 last won the day on January 11

viktor11 had the most liked content!

Community Reputation

72 Neutral

About viktor11

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 7 ген /10 ген
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

2005 profile views
 1. Подарявам 4 гуми с размер 195/65/15 . Гумите са износени но ако на някой могат да му свършат работа. Намират се в Дружба 1 в София. Не пращам.
 2. Моя съвет е търговеца да си оправи проблема и след това купувай. Не се знае в какъв цирк ще се вкараш.
 3. Най вероятно е промивана системата или са запушвани течове с добавки. Промий системата и смени антифриза за успокоение. Ако е духнала гарнитура в антифриза се образуват черни парцалчета или маслото добива вид на боза.
 4. viktor11

  Photos

  Ред на подреждане на Лан кабел в конектора.
 5. Хората затова са направили училища. Не вярвам някой да иска хирург да се учи върху него. Като закарам кола искам да се направи както трябва , затова плащам. Ако искат да се учат има си места където те си плащат да се учат ,а не на мой гръб. Лошото е че малко са вече съвестните и знаещи майстори . Никой не чете сервизни ръководства , всеки мисли че много знае......
 6. Можеш да им пишеш като им дадеш твоя Вин и ще ти отговорят.
 7. Има прост начин да разбереш дали си купил истински свещи или ментета. Измери им съпротивлението колко кило ома е ще разбереш.
 8. Смятай колко са компетентни. Аз затова бягам от официални сервизи , там се учат на колите ви. Замислете се малко , ако много разбират защо биха работили там на смешна заплата. Та по въпроса , този символ е така нареченият бутон за смяна на показателите за изминато разстояние. Всичко си е наред не търси" под вола теле"
 9. Аз карам същият мотор със 0W20 на Amsoil за двигателно. А за CVT кутията ползвам също на Amsoil.
 10. Писъл съм на лично на колегата още в началото , ако той има желание ще мина да я видя. Вариатора на Приуса и Хондата имат разлика най малкото в конструкцията. Още като реших да купя 10 ка изчетох и изгледох всичко в нета и чуждите форуми. Ако не се тунингова двигателя и се обслужва на време изкарва много. Има коли над 500 хил. мили без проблем. В САЩ има случаи на счупен CVT но когато е имало външна намеса и вдигане на конските сили и въртящият момент. Ако се остави стокова и се обслужва няма да има проблем. Друг е въпроса че винаги в определени бройки се появява производствен дефект , но това е божа работа. Както в момента има акция за бензиновата помпа. P.S. Винаги се интересувайте какво сипвате в двигателя и скоростната кутия. От масло до масло има разлика. Евтиното винаги излиза скъпо .....
 11. Какви коли си карал ? Аз карам 10 ка със CVT и такова нещо няма. Хора има други теми за чесане на езика. Нека бъдем хора да помогнем с каквото можем .
 12. Само да знаеш че CVT кутията за 1.5T и 2000 кубиковата са различни. Търси по код на кутията. Чуи се с него около 2500 лв ми обяви цена.
×
×
 • Create New...