Jump to content

Н.Колев

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Н.Колев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic EX 1.0 VTEC CVT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Англия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря,Цецо ! Исках да взема по-големия мотор - 1.5 ,но докато търсих и проучвах се оказа,че версиите на 1.5 са SR и SE а те нямат екстрите на EX -като LED фарове,панорамен покрив,безключово отключване и палене.(на английските версии е така поне ) Това надделя в случая. Ще пиша !
  2. Да ви върна пак на " патериците " NenormY,колко цола е тази патерица от Мазда 3 и става ли на предните и задни апарати. И някой знае ли други такива (със същите размери от други марки),които ще станат на Сивик 17 цола ? На 17-ка патерица и искат много левове !
  3. Изборът е направен - намерих ,хареса ми ,купих я ! 2018 г. 1.0 VTEC CVT Направих тест и на двете кутии както ме посъветвахте.Наистина вариото е малко странно за каране,но в крайна сметка го предочетох - 1-во : живея в голям град с тежък трафик и постоянното ръчкане ме убива и 2-ро : вече "спортното" каране си мина по реда,а и тук няма как и се надявам да съм направил правилния избор на кола ( пък от друга страна си е късмет ) Сега мога само да споделям мнения и впечатления . Безаварийно шофиране на всички колеги и доскоро !
  4. Благодаря на отзовалите се ceco_accord, Honda_Z и viktor11 ! Съгласен съм с вас - ако съпоставя с каране и двете - и ръчна и автомат - тогава ще добия впечатление коя ще ми пасне повече . Просто исках някой,който кара автомат да даде мнение как го чувства. И сега карам автоматик (7 степенна),но двете кутии са различни - вариото е нещо различно. Записал съм си в петък тест драйв при Хонда дилър за един автомат 2019 година. Ще пиша как е .
  5. Здравейте ! Сега се регистрирах във форума,защото съм решил да се присъединя към вас - собствениците на Хонда Сивик. Търся вашия съвет,защото за мен това е най-правилното място за мнения,впечатления и помощ. Предстоящата покупка ще е Сивик 10-та генерация след 2018 година. Голямата ми дилема е : каква скоростна кутия да избера. Ръчната е ясна,но нали автомата е вариатор и няма общо с другите автоматични кутии.Чел съм преди,че се държи странно - (оборотите падат а скоростта се вдига и разни други странни изпълнения ),а и нали няма фиксирани предавки - било малко необичайно. Ако взема автомат ,дали няма да съжалявам после. Споделете мнения и дайте съвет,моля . Поздрави
×
×
  • Създай нов...