Jump to content

peyton22

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

peyton22 last won the day on Ноември 24 2021

peyton22 had the most liked content!

Обществена Репутация

40 Neutral

Относно peyton22

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    honda civic 2019 1.5 CVT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. На мен ми го смениха по сервизна акция. Те ми казаха,че трябвало
  2. Яд ме е адски много за 11-то поколение, няколко пъти ходих в Бултрако да му дам шанс, да се самоубедя,че в нещо е по-добра от 10-тото по моите критерии, но уви. Загубено е вече спортното излъчване, ускорението и динамиката са абсолютно идентични, все така доста ниска. Единствено е една идея по-широка. Но определено мен лично грам не ме грабна. Вместо спортен хечбек, вече 11-тото поколение се е превърнала в пенсионерска малка лимузина от европейски тип. Язък!
  3. И другото, което винаги съм казвал за тази хонда, да ми е жива и здрава. Това определено не е състезателен автомобил, въпреки агресивната визия на хечбека и трябва да се кара леко без резки настъпвания и ускорения, ако искате да ви служи вярно и безаварийно. Определено не е бърза и с добро ускорение, но е супер надеждна, широка и потресаващо икономична при правилно каране. Но е по-бавна от сходни по показатели немски коли.
  4. КАто човек, който от 10-поколение е имал една след друга и двете, първо ръчка - 68 000км , и сега CVT вече 120 000 мисля мога да съм обективен, Ръчната няма абсолютно нито едно предимство пред CVT специално за тази хонда. ОСвен ако не ти е кеф нещо да местиш напред-назад. Нито разходът е по-малък, нито нищо. Единствено и само при скорост над 140 евентуално ръчната може да изпревари CVT. И носи повече на тунинг ръчната. Stock vs Stock автомат CVT винаги побеждава.
  5. Не знам ти с какви скорости караш в София, явно си яко газ на макс. Такъв огромен разход е възможен само с много сериозно рисково състезателно каране. Тази кола на спокойно каране лятото дава между 5.8 - 7 макс. Уточнявам лятото градско.
  6. Сивик 1.5, автоматик, 101 000 км, карам главно с 95, при 100 октана определено има разлика във вървежа, както каза колегата с много по-малко газ се получава. Жалко,че развалиха 11-та генерация, няма нищо спортно вече във визията, направиха си я по европейски модел пенсионерски седан.
  7. Както съм го казвал и друг път, колата е страхотна,и аз я имам почти 5 години, но не е от бързите и динамичните. Визията е спортна, но движението не.
  8. Разходът го постигам като карам НОРМАЛНО , без да се състезавам и рязко да давам газ. АКо караш със 160 по магистралата естествено,че ще харчи 2 литра отгоре. Карай със 120 и ще се убедиш. Нищо не е правено допълнително. Както и друг път съм казвал, хечбек sport модела има хубава спортна визия, но не е направена да се дава газ и да се кара бързо. Не мога да я определя като динамична за 182 коня, отстъпва на немските алтернативи по коне като скорост и динамика, но е страхотна като размер, визия, здравина.
  9. Аз съм също с мотора 1.5, бая километри навъртях, разходът ми е 5-5.4 извънградско, 6.5-7.5 градско. Въобще не ми е и минавало през главата вариантът за газ, да разваля хубавата кола и да намаля обема на багажника.
  10. Не знам какви са тези ценички по 60-70лв, камо ли пък за коли след 2019 година. Преди години на форд фокус накладките ми струваха такива пари.
  11. https://www.hondainfocenter.com/2023/Civic-Hatchback/How-To-Videos/Sport/Comfort-and-Convenience/How-to-Use-the-Windshield-Wiper-Washer/ Ето клипче. От средата почва да обяснява за задната. Гледай внимателно! Кратко и ясно е. ПОздрави!
  12. Както няколко пъти съм намеквал за този модел, на който съм собственик вече почти 4 години и 100 000км, колата определено НЕ Е направена за бързи ускорения, кик старт, рязко натискане на педала. Колата има страхотна визия, икономична е, широка, но не е спортна и няма нищо общо като динамика и бързина с немските алтернативи като коне. Просто колата изпъква във всичко друго, но не и в бързина и динамика.
  13. Кой ти го инсталира, директно от този линк ли го поръча?
  14. Благодаря за предложенията. Все пак ме интересува ако може да сподели някой, който конкретно е направил някаква модификация, защото и аз съм гледал и че лпо интернет, но искам да знам конкретно за направена процедура, подменен компонент и къде в България е направено. Иначе поръчването най-лесно, ама кой ще го монтира и настрои.
  15. Здравейте! Интересува ме някой дали е правил някакви подобрения на хондата си, по-специално CVT 1.5 Turbo, от типа racechip , а също така подмяна на някои компоненти от двигателната система. Ще се радвам да ме насочите към конкретни сервизи или хора, които са наясно какво правят.
×
×
  • Създай нов...