Jump to content

valkata1

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно valkata1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    honda crv
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    стара загора

Contact Methods

  • Skype
    valentin7203

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги, джанти 17 х7.5 J 55 ET дали ще станат за Црв трета генерация,при положение че оригинала го дават 6,5JX17ET50
  2. Някой ходил ли е скоро в АЙемАЙ.Качественно ли работят.Става въпрос за реглаж на клапани.
  3. Здравейте.Искам да поръчам- https://ato24.de/en/honda-ultra-leo-sn-0w-20.html HONDA ULTRA LEO-SN 0W-20 1x51.80 https://ato24.de/en/honda-full-synthetic-0w-20-0-946-l.html HONDA FULL SYNTHETIC 0W-20 0.946 L 1x13,49 Стойност на поръчката-(51.80+13,49)x2,15=139,72лв Начин на плащане -с наложен платеж Начин на доставка- на куриерска фирма Еконт гр Стара Загора,офис три чучура Получател-Валентин Вълков тел-0887607381 Клубни поставки-не
  4. Всичко съм сменил,само на скоростната кутия не съм сменял,ама идната седмица и това ще станеНа раздатката сменя ли се маслото и с какво ? А май трябва да направя и един реглаж на клапаните.Ще карам на газ на ,колко км се прави реглаж?
  5. Риск губи,риск печели.В моя случай печели 🙂🙂🙂.Жилата се оказа проблема,даже от автокъщата момчето беше намерило и жила.Прибрахме се както някак си до Стара Загора и в един гараж мой приятел смени жилата за половин час и скоростите си включват по масло.Препоръчвам автокъща IHONDA Пловив.Ванката се казва момчето,един от малкото останали честни автотърговци.
  6. Колеги, препоръчайте ми в Пловдив сервиз около Асеновградско шосе да я вдигнат и погледнат...Ако има колеги от Пловдив примерно? Става въпрос да се проверят жилата за скоростната кутия на ЦРВи,че има проблем с 1,3,5 скорост че я купувам така,поне да се види наистина ли проблема е в жилата,както твърди продавача.
  7. Колеги, препоръчайте ми в Пловдив сервиз около Асеновградско шосе да я вдигнат и погледнат...Ако има колеги от Пловдив примерно? Става въпрос да се проверят жилата за скоростната кутия.
  8. Кой е Венко,някакви координати ако може? Иначе свалихме 1000 лева от цената с клизма ама дано не ги дам за ремонт на кутията
  9. Не съм колега,само съм дал 500 лева капаро.Утре ще ходя да я видят и хора които са майстори и разбират от тези коли.
  10. Можеше и да го отстрани ама аз буквално я свалих от автовоза,не беше пусната за продажба още...Грабна ме като визия и салон,дано не съм сгрешил..
  11. Привет на всички и благодаря за приема в групата.Днеска капарирах една Хонда CRV трета генерация 2,0 бензин.Има проблем с скоростите-не влизат първа,трета и пета.Иначе я покарахме,няма шумове от кутията и окачването.Какъв може да в проблема.Според собственика на автокъщата проблема е в спекли жила на скоростите и след смяната им всичко ще дойде в норма.Ще се радвам да чуя и ваши мнения..
×
×
  • Създай нов...