Jump to content

rim

Фен
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About rim

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/09/1977

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz 1.4 ,Honda CRV 2 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1095 profile views
 1. Здравей , колега!По снимка е трудно да се каже нещо точно за колата освен че изглежда добре външно,двигателя е мит,салона изглежда добре .Няма да имаш проблеми с радиото .За всичко останало трябва да се види на място , да се чуе работата на двигателя /понеже е с верига/,дали има шум в скоростната кутия при ненатиснат педал на съединителя и задължително да се покара.Успех !
 2. Здравейте!Днес отидох на проверка на сходимост имаше минимално отклонение , което беше корегирано.
 3. Здравейте , колеги! Интересува ме има ли нужда да се ходи на реглаж след смяна на тампоните на амортисьорите?
 4. Лошото е че не разполагам с канал а като се наведа под колата тя не се вижда .В каталога намерих това и ми прилича на тези :.http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=19284&nplgrp=6&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=2002&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=ES&nplblk=B__4800
 5. Здравейте!Имам следното питане имам Хонда ЦРВ 2 генерация .При при ремонт на гърне забелязах на задният мост има една стабилизираща щанга с гумени тампони и още една която е захваната към моста и купето и не виждам гумени тампони на нея.Тази втората щанга при мен в единият край към купето е много изгнила и имам чувството ще всеки момент ще се счупи , отвътре забелязах че е куха.Можете ли да ми кажете каква е нейната функция и опасно ли е ако се счупи , защото виждам че и смяната и няма да е лесна .Благодаря предварително!
 6. За извън града е доста удобна събира достатъчно багаж .Само при изпреварване е малко бавна и трябва да се внимава иначе е икономична.Автомобилът който е на снимките изглежда да е Спорт , трябва волана да е кожен и циферблатите на километража да са бели поне такива са на нашата кола.
 7. Автомобилът е доста маневрен вътре в купето е доста широко за малък автомобил . Но поне нашата вози по твърдо може би защото се води Sport и размера на гумите също е от значение.
 8. Здравейте!Щом нямате опит с автомобилите най - добре се обърнете към сервиз .Модела е добър особено за в града багажника не е малък и гори прилично стига всичко да е наред.Успех!
 9. Здравейте!Днес и на моето ЦРВ беше сменен патрона на въздушната възглавница от страна на пасажера.
 10. Във Варна също могат да ви го оправят стига да имате път.
 11. Здравейте!На Хонда Джаз радиото му е слабо място има според мен достатъчно изписано във форума .Оправя се само с ремонт .Аз имах същият проблем но го ремонтираха и засега няма проблем.
 12. Благодаря на всички за помощта! Бронята я свали и смених и двете пръскалки на фаровете.
 13. Запалих двигателя и така го пробвах , когато включа хладилната чанта в мястото на запалката чантата работи.
 14. Здравейте!Понеже се сдобих с хладилна чанта опитах да я включа в изхода който се намира в багажника .Оказа се обаче че той не работи.Интересува ме кой е бушона отговарящ за него и какво още е вързано за този бушон, понеже всичко друго си работи по автомобила.Става въпрос за Хонда ЦРВ 2002г.на производство.Благодаря за вниманието!
×
×
 • Create New...