Jump to content

rim

Фен
 • Мнения

  111
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно rim

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 9.06.1977

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz 1.4 ,Honda CRV 2 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Последни посетители

740 профилни разглеждания
 1. Моля за помощ в избора

  Здравеите!От разстояние по снимка трудно може да се прецени за състоянието на един автомобил.От двигателя не трябва да се чува тракане защото е с верига и ако има такова е вероятно да е от нея.Проверка как превключват скоростите в движение и ускорение на автомобила за мен слабо място са лагерите на първичният вал на скоростната кутия. Разбира се ако при ненатиснат педал на съединителя се чува шум а при натискане на педала изчезва шума.Радиото много често не работи. Разхода на бензин е 7,5 л./100 градско и 6л./100 извънградско.Успех!
 2. врата багажник

  Три машинки са сменени и алармата е поставена.Засега всичко работи.
 3. Здравеите!Три от машинките бяха сменени и алармата беше поставена.Засега всичко работи без проблеми.
 4. врата багажник

  Благодаря за отговора!
 5. врата багажник

  Благодаря за отговорите колеги! Освен вратата на багажника не работи и предна дясна врата ще се сменят явно машинките. А въпреки неработещите машинки може ли да се постави аларма на колата?
 6. Здравеите! Интересува ме Хонда ЦРВ 2002г.на производство има ли централно на вратата на багажника или се отключва и заключва само с ключа?
 7. Благодаря за отговора! Предпазителят F10 ли е?
 8. Здравеите , колеги! Интересува ме кой е номера на предпазителя за централното заключване на Хонда ЦРВ 2002 г. на производство и масичката между предните две седалки дали е еднаква за лява и дясна дирекция.Благодаря за вниманието!
 9. Колеги намерих това което търсех публикувам го тук
 10. Здравейте!Интересува ме как се разглобява модула за управление на четирите стъкла , който е разположен на шофьорската врата понеже искам да го сменя? Благодаря за вниманието!
 11. Зимни гуми

  Благодаря за отговора !
 12. Зимни гуми

  Колата се кара само градско и вериги не ползвам .Идеята ми е да сложа по - тесни и по - високи гуми за през зимата по лесно да се кара в сняг ако има .
 13. Зимни гуми

  Здравеите!Моля за малко помощ при покупката на зимни гуми за Хонда Джаз 2004г..Интересува ми дали е удачен вариант да взема по - тесни и по - високи зимни гуми за Джазката.Колата е с летни гуми с размер 185/55/15 , ако взема зимни гуми с размер 175/60/15 дали ще е проблем за автомобила?Благодаря за вниманието!
 14. табло на honda jazz

  Трябва да светят.
 15. Хонда Джаз

  Ако няма признаци да е износена не се сменя.
×