Jump to content

rim

Фен
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About rim

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/09/1977

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz 1.4 ,Honda CRV 2 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1206 profile views
 1. Здравейте! Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 - 4L Стойност на поръчката: 18.95 *1,9675 = 37.28 лв Начин на плащане:По банков път Начин на получаване: Еконт Приятна вечер!
 2. Здравейте, линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество:Petro-Canada Supreme Synthetic 0W-30 -5 тубички по 1 литър Стойност на поръчката:(5*5,59*1,9675)=55 лв. Начин на плащане: -Парите ще бъдат преведени по банков път в ОББ Начин на получаване: -Еконт Приятна вечер!
 3. Здравейте!Снощи като пуснах фаровете забелязах че копчета с номера 5 и 6 на оригиналното CD на Хондата не светят.Въпроса ми е осветяването на копчетата от стандартни лампички ли се осъществява, лесни ли са за замяна или да демонтирам CD-то и да го занеса в сервиз? Благодаря за вниманието!
 4. Благодаря за отговорите! Питам понеже докато карах по лек баир нагоре лампата светна .Светеше известно време около 5 минути после карах наравно и по някое време изгасна .Не посмях да чакам дали пак ще светне и заредих бензин затова е и питането ми ако да не би да е изгоряла.Гледам да не оставям колата до резерва.
 5. Здравейте! Интересува ме при подаване на контакт с ключа лампата за резервата на горивото в резервоара трябва ли да светва контролно и да изгасва. Става въпрос за бензиново ЦРВ 2002г..
 6. Здравей , колега!По снимка е трудно да се каже нещо точно за колата освен че изглежда добре външно,двигателя е мит,салона изглежда добре .Няма да имаш проблеми с радиото .За всичко останало трябва да се види на място , да се чуе работата на двигателя /понеже е с верига/,дали има шум в скоростната кутия при ненатиснат педал на съединителя и задължително да се покара.Успех !
 7. Здравейте!Днес отидох на проверка на сходимост имаше минимално отклонение , което беше корегирано.
 8. Здравейте , колеги! Интересува ме има ли нужда да се ходи на реглаж след смяна на тампоните на амортисьорите?
 9. Лошото е че не разполагам с канал а като се наведа под колата тя не се вижда .В каталога намерих това и ми прилича на тези :.http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=19284&nplgrp=6&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=2002&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=ES&nplblk=B__4800
 10. Здравейте!Имам следното питане имам Хонда ЦРВ 2 генерация .При при ремонт на гърне забелязах на задният мост има една стабилизираща щанга с гумени тампони и още една която е захваната към моста и купето и не виждам гумени тампони на нея.Тази втората щанга при мен в единият край към купето е много изгнила и имам чувството ще всеки момент ще се счупи , отвътре забелязах че е куха.Можете ли да ми кажете каква е нейната функция и опасно ли е ако се счупи , защото виждам че и смяната и няма да е лесна .Благодаря предварително!
 11. За извън града е доста удобна събира достатъчно багаж .Само при изпреварване е малко бавна и трябва да се внимава иначе е икономична.Автомобилът който е на снимките изглежда да е Спорт , трябва волана да е кожен и циферблатите на километража да са бели поне такива са на нашата кола.
 12. Автомобилът е доста маневрен вътре в купето е доста широко за малък автомобил . Но поне нашата вози по твърдо може би защото се води Sport и размера на гумите също е от значение.
 13. Здравейте!Щом нямате опит с автомобилите най - добре се обърнете към сервиз .Модела е добър особено за в града багажника не е малък и гори прилично стига всичко да е наред.Успех!
 14. Здравейте!Днес и на моето ЦРВ беше сменен патрона на въздушната възглавница от страна на пасажера.
×
×
 • Create New...