Jump to content

rim

Фен
  • Мнения

    165
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rim

  1. Проблема се решава с раздвижени носачи от двете страни . Аз вече правих това упражнение.
  2. Автомобила е нов внос от Италия . Закупен е от автокъща в Дупница.
  3. Здравейте , колеги! Автомобила вече е закупен.
  4. Здравейте! Интересува ме цена за комплект свещи за Хонда Джаз бензин 2016 година на производство? Благодаря за вниманието!

  5. Здравейте! Интересува ме има ли колега във форума с 3 генерация Джаз след 2015 година на производство? Решил съм да купувам такъв на жена ми и се нуждая от информация от първа ръка както се казва. Във Варна на намерих по автосалоните да го видя на живо. Благодаря за вниманието!
  6. Благодаря за отговора!
  7. rim

    Питане

    Здравейте , колеги! Имам следната дилема. Понеже продаваме Хонда Джаз 2004 г . /спорт/с 1.4 двигател 83 к.с .Искам да купя друга малко по - нова Хонда на моята съпруга. И се двоумя между Хонда Джаз 1.4 производство 2011 година и Хонда Сивик 1.8 производство 2008 година. От Джазката сме много доволни вече 7 години но вече поостаря , за града е идеална пъргава, икономична и маневрена но извън града особено при изпреварване и е трудно. Интересно ми е дали по - новите с 99 к.с ще са по - пъргави извънградско? Сивика е с по - мощен двигател но не знам как е качеството на изработка , защото до колкото съм запознат се сглобява в Англия .А Хонда Джаз се сглобява в Япония. Моля по - запознатите да споделят мнение относно двата автомобила. Благодаря за вниманието!
  8. Здравейте! След смяна на клеморед , профилактика на стартера проблема с паленето продължава да се появява. Мисля че открих причината: Автоматичната скоростна кутия не позволява запалване когато лоста е поставен на степен различна от P илиN.Явно при мен не винаги отчита че е на P и затова не иска да завърти стартера. Когато дам лоста в позиция за задна скорост и после го върна на паркинг колата запалва. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как е бил решен?
  9. Здравейте! Имам следният проблем. От време на време при завъртане на контактния ключ да запаля двигателя не се случва нищо след 4- 5 опита успявам да запаля двигателя . Все едно не въртя ключа да запаля. Лампите на таблото си светят без промяна при завъртване на ключа не се чува нищо нито релета нито стартер. Стартера е ревезиран и са сменени четки, бендикс,втулки и превключвател. Не го прави проблема винаги и се страхувам да не остана накрая някъде. Случайно някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
  10. Колеги това се оказа одушника на автоматичната скоростна кутия и трябва да има капачка отгоре , която вече е поръчана от Бултрако.
  11. Още нещо да попитам на тази снимка това одушника за автоматичната скоростна кутия ли е?
  12. Здравейте! От както купих колата Хонда ЦРВ 2007 година 2.0 бензин вече трети месец когато се кара мирише на бакелит в двигателния отсек.Не мога да установя от къде идва миризмата която с времето се засилва. Трябва ми автоелектричар за Варна да я закарам да се установи проблема да не се запали нещо. И още един въпрос : Лостчето за фаровете беше на AUTO с пуснато радио седяла е около 20 минути с не работещ двигател това е нощно време при подаване на контакт светва ксенона завъртам ключа да запаля двигателя нищо не се получава. Все едно не въртя ключа да паля .Възможно ли е защото лоста за светлините е на позиция AUTO да има по - голяма консумация на ток от акумулатора заради ксенона въобще да не върти стартера. Когато завъртях лоста за фаровете и го изключих и радиото също изключих колата запали и друго което ми направи впечатление е един път когато беше на контакт при завъртване на ключа да запаля се чу нещо като жужене от към таблото но запали. Дали тези проблеми не са свързани с миризмата на бакелит ? Нека ако някой знае свестен електричар във Варна да пише.Благодаря за вниманието!
  13. Здравейте! Понеже си продадох моето ЦРВ 2 генерация 2.0 кубика бензин. Сега съм се насочил към 3 генерация пак бензин . Някой ходил ли е да гледа тази обява: Honda CR-V 2.0/4х4 /CH 18,700 лв. 2007, Бензин, 174000 км. частно лице, Плевен https://www.cars.bg/offer/62435616894bfd540817a364
  14. Здравейте! Имам Хонда ЦРВ 2003г. от известно време има много малък теч от ABS модула .Не са отчетени никакви грешки до момента всичко си работи нормално. Според вас този модул подлежи ли на ремонт за отстраняване на теча или само замяна с втора употреба , който не се знае в какво състояние е?
  15. Здравейте! Моята поръчка: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 - 4 L Стойност на поръчката: €24.49*1.9675 = 48.18лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване : Чрез куриер
  16. Здравейте! И аз да се включа : Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 0W-30 5 x 1 L Стойност на поръчката: (5*4.95 )*1.9675 = 48.69 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: куриер Благодаря за вниманието!
  17. Здравейте! Интересуваме телефонен номер или да ми кажете къде работи в момента Галин който беше при Свилен? Благодаря предварително!
  18. Колеги имате ли идея на коя марка са оригиналните ламбда сонди? Благодаря , колега! Но засега ще ползвам старите успяхме да свържем кабелите. И засега работят.
  19. Колеги имате ли идея на коя марка са оригиналните ламбда сонди?
×
×
  • Създай нов...