Jump to content

emilpld

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно emilpld

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2007 2.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. След доста ровене разбрах че завиващите фарове са почти невъзможни за намиране втора ръка та въпроса сега е дали буксите ще съвпаднат ако сложа фарове само със ксенон със D2S ксенонови крушки
  2. Здравейте,на CR-V 3 та генерация лупите могат ли да се свалят както на Accord 7 отзад през отвора за крушките?С десен волан съм и искам да си обърна светлините,също пластината която реже снопа светлина разглобяема ли е или е излята с лупата?Понеже съм със ксенон и завиващи фарове дали ще може да се смянет само пластините?Благодаря.
  3. Здравейте,имам проблем предна лява гума е износва отвътре.Изчетох теми със регулиране на предните колела но никъде не се споменава за регулиране на наклона.Та този наклон възможно ли е да се регулира със стенд или трябва да се търси проблема по окачването?Принципно нямам проблеми по окачването само забелязах напукани предни тампони на носачите.Благодаря.
  4. Ето данните от стенда едното е преди да сменя шенкела другото е след това.Сега пробвах като държа изправен волана пак тръгва надясно също като натисна спирачката ми бута волана надясно.
  5. Да после като съм в къщи ще ги снимам.
  6. От скоро е имам така е купих,няма регистриран удар проверил съм и историята.Англичанка е и там по номера си плащам и ми излиза цялата регистрирана информация за автомобила.Като и сменях фаровете е разглобих и нямаше следи от удар.Вероятно е минато през някой по-сериозна дупка.Помня преди години влезнах в една голяма дупка и след това автомобила започна да ми дърпа пак надясно но така стана че го продадох и не стигнах до това да го оправям.Иначе съм от Пловдив но незнам на кой стендаджия да се доверя вече.
  7. При натисната спирачка не дърпа.Утре ще съм на магистралата пак и ще пробвам като държа прав волана дали тръгва на някъде на това не обърнах внимание,като го пусна върви много малко направо и тръгва по-силно изразено надясно.А по кормилната уредба кое може да е проблема?
  8. Здравейте,Акорд 7 2.2 фейслифт.Дърпа ми надясно.Ходих на стенд стана по-зле,отидох на друго място на стенд казаха ми крив десен шенкел.Смених го минах пак стенд човека каза че шенкела който съм сложил си е наред вече,след стенда колата пак продължава да дърпа надясно.Сменях за проба лява и дясна гума ,размених предните със задните пак същата работа.Цялото окачване ми е здраво с изключение на две неща които забелязах отзад в ляво колата е по-ниска със един см. спрямо отзад в дясно и предните тампони на долните носачи са напукани.Карам със 17 ски казаха ми че ако сложа 16 ски щяло да спре да дърпа но ме съмнява това.Имам и CR-V 2 ра генерация и при него си го има много леко но това вече си е от наклона на пътя.При акорда като пусна волана на магистралата да повърви малко сменя лентата.
×
×
  • Създай нов...