Jump to content

heaT

Фен
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About heaT

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord V Coupe 2.0i ES
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. Мисля че тези две теми биха ти свършили добра работа, аз лично преди да купя даден автомобил бих изчел всичко в темите от тип "Всичко за модел X генерация", за да знам предварително какво да очаквам. Филип Бричката също прави доста добри ревюта за силни и слаби страни в 15-20 минутни видеа.
 2. Здравей, разгледай тази тема на колегата e4omir, той наблюдава проблема само с летните гуми, а със зимните няма проблем.
 3. Здравей, тук можеш да видиш колко ще ти струват таксите според годината на колата.
 4. Здравей колега, Мисля, че тази таблица за обслужване на автомобила би ти била полезна.
 5. Здравей, за проблема с провисването е коментирано и преди, проблема го има и при предната седма генерация. Виж поста на колегата isullivan в тази тема.
 6. Здравей, в сайтовете за продажба на автомобили има доста обяви за акорд осмици на части, разгледай ги. А иначе само тази пластмаса не вярвам да я продават в бултрако.
 7. Така като гледам частта под радиото се маха по същия начин като на акорд 5. Първо трябва да махнеш пластмасата, която е между скоростния лост и кухината под радиото и след това отвиваш двата болта отдясно. На видеото по-долу това е в минута 08:40
 8. Колега, крушката на лявото огледало провери ли я?
 9. То си беше време да ги отворят, че този бранш е един от най-засегнатите. Освен, че киснех вкъщи поради забраната гледах филми/сериали, а колата хващаше прах навънка. Добре, че поотпуснаха вече юздите, че с тия КПП-та човек не можеше да мръдне на никъде 😑 Иначе аз си работя от вкъщи и много бързо ми минаха последните 3 месеца.
 10. Аз зареждам най-вече на Лукойл/Шел/Еко, като не виждам разлика в качеството на горивото. Преди зареждах и на OMV, но на няколко пъти ми се случи да почне да ми придърпва колата с газта от там и се отказах, а нямат и никакво намаление на газта с картата.
 11. В края на миналия месец ѝ взех нови летни гуми, а тази седмица смених ангренажния ремък и обслужих климатика за лятото 🙂
×
×
 • Create New...