Jump to content

stoicho85

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stoicho85

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колата е в добро техническо състояние, но с козметични забележки, който са съобразени с цената. Газовата е Landi Renzo и си работи перфектно на бензин и на газ. Проблем с хидравликата! !! Коментар на цената в рамките на разумното. Ремъци ролки и масла сменени март месец. Двигателя е след шлайфане на глава, сменена гарнитура и сегменти. гр. Пловдив тел: 0893 99 05 20 Стойчо Цена: 2000 лева.
  2. Масло и антифриз не виждам да гори. Старата така пушеше и се оказа че е прегрявана стабилно и може да се филмирам вече. Ама си правеше облак и реших че си заминава и тази кола. Газта е заредих от Лукойла в Пещера.
  3. Здравейте. Искам да питам дали ви се е случвало колата да пуши бял пушек за кратко време. Историята е следната. Колата е имам от 2 седмици и антифриза е на минимума, но не забелязвам да пада нивото. Долях и го изтървах малко над максимума. Качвам се до хижа Здравец над Пловдив и всичко си е наред. Оставям колата за 5-10 мин. със спрян двигател и на слизане надолу видях че пуши. Като си слезнах в Пловдив вече не пушеше. Колата е 1.4 90 кончета с газова уредба. Маркуча не беше надул.
  4. Аз съм виждал пушек пред капака, прегряваше си Както и да е. Оправена е вече, а аз минавам в отдела на Сивик защото си взех един да си го връткам него из града.
  5. Пропуснал съм да напиша че доливам антифриз. Явно избива по главата на двигателя, изпарява се и не пуши колата. Има следи от теч около главата на двигателя. Закарах е да видя дали има газове в антифриза преди да предприема такъв ремонт. А самият ремонт е около 450 лв с реглаж на клапани, гумички, шлайфане, гарнитура и труд. Не знам дали е скъпо или евтино, питал съм само моя майстор колко струва.
  6. Оказа се гарнитура на двигателя. Остава само да проверя колко ще струва удоволствието да се ремонтира двигателя
  7. Нямам идея каква марка е термостата, но и преди това го правеше този проблем. Радиатора е Нисенс, за това вече съм сигурен.
  8. Здравейте колеги. Проблемът е следният на Акорд 1,8 99 година. Когато колата е на място колата започва да прегрява, но подам ли газ на 2000 оборота и нагоре, започва да охлажда бързо. Вентилатора се включва когато си иска. Механик ме насочи или към датчик, или към водна помпа, но за съжаление няма от старите стандарти букси и не можа да е закачи да е види точно какъв е проблема. Радиатора и термостата са чисто нови, водна помпа е сменена март месец. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ще се радвам да сподели дали и как го е решил.
×
×
  • Създай нов...