Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

dindin last won the day on February 12

dindin had the most liked content!

Community Reputation

655 Excellent

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Recent Profile Visitors

4809 profile views
 1. Дам, точно костенурката гледах и аз сега. Със смесени отзиви и за старата и за новата версия. Май и в Метро ги имало, ще поръчам на жената едно шишенце да видим.
 2. Точно. Датчикът не е ли именно за налягане? (oil pressure switch/sensor)
 3. Благодаря, а линк евентуално за препарата, който ползваш? Гледал съм всякакви по света и у нас, но нямах обективна оценка за качествата на конкретен препарат. Последно мислех за Rain-X, ама предпочитам нещо, което и тук мога да си го намеря за 10-ина лева както казваш.
 4. Цецо е писал - nspauto. Иначе случайно попаднах на хибридите и в едно магазинче на ъгъла на Коперник и Гео Милев. А как се представят тези препарати на сняг и лед?
 5. Пробвайте MituToyo/Nakamoto Premium банан или Nakamoto Hybrid хибридни. Има ги и тук и цените са много по-ниски от тези в Али-то. Обща поръчка от Китай такова ДДС ще платите, че ...
 6. Много бърз скорошен ъпдейт: Остана 1 литър MTF-3, другото е уговорено.
 7. Здравейте колеги, имам няколко останали шишета течност от резерва. 3 х 1 литър MTF-3 (масло за ръчна скоростна кутия) 1 литър DPS-F II (масло за диференциала на 4х4 моделите) както и още около 450 грама от същото отворено, което го подарявам на който вземе литъра Цена: 20 лв за шише Намират се в София срещу зала Универсиада. тел. о876777741 (WhatsApp, Viber) или на лични Даниел
 8. dindin

  Данък 2019

  Да не съм офф: CR-V 2005 2.0 бензин 150 коня Евро4 200 лв -> 126 лв в Свиленград, но ще трябва да сменям номерата. Ако калкулаторът по-назад в темата е верен, толкова трябва да е и в София.
 9. Авариен режим предполагам от горивната помпа. Иначе и трите грешки са за педала. Да нямаш някакъв електрически проблем?
 10. Всички мнения, които отговарят на горното ще бъдат скривани. Просто предупреждавам, да няма после "къде ми е мнението". За колегата: Може да кара с каквото си поиска или да последва препоръките. Не ми се влиза в "маслени" полемики.
 11. dindin

  Данък 2019

  Нещо много предизборно ли ми звучи това или тоя филм съм го гледал? А ако не влизаш в никоя категория дали ше те спрат от движение или тва ОГРОМНО перо плащащи "ЕКО"такси, граждански, винетки, данъци и прочее VAG-аджии и BMW-та с пушилките е много ценно за рязане? Дреме ми за "центъра" ... Или на депутатите да не им смърди по "центъра" ...
 12. Това хваща: https://dab.bg/ Ма само в София засега. Иска специална антенка.
 13. Все пак от 3-та генерация нагоре просветът почва да пада. Мисля, че е малко над 18 санта, а при 4-та генерация дали не бяха 16 ...
 14. Айде сега, няма нужда от бъзици за смукача. Колегата не знае и затова пита. @mariuskara - нямаш проблем, колега, нормално е тва.
 15. Предполагам, че този човек може да ти помогне: @MIYAMOTO
×