Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

dindin last won the day on September 20

dindin had the most liked content!

Community Reputation

717 Excellent

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Recent Profile Visitors

5362 profile views
 1. @Паввл Това са ти стойностите за справка: Всмукателни 0.21-0.25 mm Изпускателни 0.28-0.32 mm Правят се на СТУДЕН двигател. Ще обобщя и с това което колегите казаха: 1. Грешни стойности (луфтомер в инчове е най-добре) 2. Правени са на топъл двигател 3. Оставени са по-хлабави (ако си на газ като мен е по-добре)
 2. Колеги, за свещите съм съгласен, но акумулаторът вече идва доста далече от темата. Моля придържайте се към нея.
 3. Нарочно съм ги оставял по-отворени и са тракали. @Паввл Имаш ли други симптоми освен тракането? Загуба на мощност например?
 4. Клапаните явно са регулирани към горна граница на предписанията. Няма проблем стига да не са оставени по-отворени от предписаното.
 5. Краси, ама и аз съм чел-недочел... Рестартирай рутера ако още има драма, ама не би трябвало.
 6. Здравейте, колеги. По независещи от нас причини се получи това "прекъсване" , някои вече са предположили правилно, че е свързано с домейна. Правим всичко възможно проблеми от такова естество в бъдеще да не са фактор, който ще попречи на всички нас да развиваме взаимно форума. Благодарим за разбирането! Краси, по принцип трябва да мине някакво време да се опреснят DNS записите след като форумът беше "паркиран". Пробвай това:
 7. На празен ход викаш може и да ги докарат.
 8. Колеги, каква магия точно очаквате да се случи? Демек на какво се надявате след успешно изпълнена процедура?
 9. Здравей, За мен следната поръчка: Линк: https://www.ato24.de/en/amsoil-signature-series-0w-20-synthetic-motor-oil.html Вид и количество: AMSOIL Signature Series 0W-20 Synthetic Motor Oil 1 x 3.785 LASM1G = €50.15 2 x 0.946 LASMQT = 2 x 12.80 = €25.60 Стойност на поръчката: (50.15 + 2 * 12.80) * 0,95 * 1,9675 = 141,60 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат предадени лично в ТЦ Боила Начин на получаване: Лично в ТЦ Боила Поздрави!
 10. Ти говориШ, аз не. Точно това се канех да напиша. Ама продължавате да го цитирате и да му отговаряте и не мога да почистя.
 11. Абе разбира се, ама по принцип съм съгласен съм с Краси, хубаво е нещата да си ги пишем с правилните термини. Аз покрай форума ги понаучих кое кво е.
 12. Човек, имаше 1 пост със счупени снимки, това бях скрил, особено след като качи снимки след това, реших, че първия път не се е получило. Ето го №176:
 13. Ами нормално ако нямаш много бензин, ама не си в резерва, да светне или премигне като си под наклон, тоя поплавък не е smart.
 14. Не, освен ако нивото не е в резерва или близо до нея. https://photos.app.goo.gl/sHEcV6RYwmifgk1e7 Лампите са на фейса, ама няма значение.
 15. Колегите гледат да те предпазят да не изгориш я комп, я нещо друго например. Схеми има в ръководството - кое къде отива и към какво е вързано, ама щом си сложил по-голям бушон за мен е показателно, че не бива да си правиш експерименти, за да не станат щетите по-големи. Надявам се ме разбираш.
×
×
 • Create New...