Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  3670
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

dindin last won the day on September 10 2022

dindin had the most liked content!

Community Reputation

1236 Master

2 Followers

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Recent Profile Visitors

11604 profile views
 1. @valpol Колега, 2-3 снимки щяха да изяснят нещата. Слагал си подложки, имал си проблеми, после си ги решил, ама не баш, накрая си разкарал подложките. 8/16мм подложки на стари пружини много се съмнявам да ти докарат такива проблеми, ама колегите знаят по-добре.
 2. Тази муха ми влиза и на мене всяка есен Аз обаче съм известен с голямото чудене и накрая с не-правенето. В AliExpress заглеждах има пълни комплекти, ама май нямаха дистанционно, а без него е безполезно май.
 3. При мен е нормално на декстопа. Даже по едно време спират да се зареждат до презареждане на страницата нещо ...
 4. И за мен беше голяма въпросителна. Ако ти кажа колко крушки бях сменил дотогава... и евтини и скъпи Още ме е яд за NightBreaker-ите, бях решил че просто си купувам скапани крушки, които горяха през 1-2 седмици.
 5. Възможно е. Или нещо са омотали реглажа, ама не ми се вярва. Питай ги дали са вадили свещите при реглажа. Има ли разлика топла/студена? Като светне жълтата лампа се прави диагностика, гледат се грешките и се умува. В ръководството нищо не пише. Карай колата ако не ти прави други проблеми, но това не е нещо, с което трябва да свикваш.
 6. Брей, вал от Aliexpress, интересно! Имаш ли снимка на новия вал?
 7. И аз съм сравнително отскоро със сивата Yuasa. Старата черна една вечер каза "сори, ама приключих", добре че бях близо до нас та се прибрах на собствен ход. https://t-auto.bg/продукт-9349405-производител-yuasa-стартов-акумулатор-ybx5057.html Спряха да ми горят крушките на фаровете, даже една грешка в SRS модула, която се появяваше от време на време утихна.
 8. Колега @Djack_, каква е идеята на тази тема?
 9. +1 и от мен, Цецо е супер. Локацията в мнение №60 е правилната (до зала Файърбол). По телефона ми каза да мина между 8 и 5. Пред сервиза трябваше да изчакам малко да минат 1-2 коли, но стана бързо. Питах го това онова докато проверяваше системата и допълваше фреон, човекът има добро отношение и си разбира от работата. Поздрави!
 10. Ползвай търсачката, в другите раздели (модели). Пробвай решенията, описани там.
 11. Колеги, настройката за такъв вид реклами е изключена. При мен май се изчистиха, кажете как е при вас.
 12. Хора, не е пипано по административната част от месеци, да не кажа повече, а по рекламите от още повече време. Колегите ще погледнат рекламните настройки от страна на Google, знам какво трябва да се изключи, но нямам достъп до тях. Поздрави
×
×
 • Create New...