Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  3321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

dindin last won the day on September 13 2020

dindin had the most liked content!

Community Reputation

981 Excellent

1 Follower

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Recent Profile Visitors

6891 profile views
 1. Ако ще се дават 20+ лева за филтър Амсойл-ските са по 25 в България. Вярно бях казал, че няма да си купя такъв, че много скъпи, но като ми ги намериха за по 20 стана друго. Пускам още една сълза по VIC DC-06...
 2. За обслужването: http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_3d.htm#169422
 3. Не видях дали колегите казаха, но като обезвъздушаваш гледай парното да е на макс.
 4. Кажи за какво ме предупреждаваш, че нещо не разбрах!? 

 5. @AtsokOld, @CARPERA От сега казвам да не продължавате (ако искате на лични давайте). @CARPERA Владо, имаш уникалният шанс да помогнеш на колега, който кара същата кола. @Limon y Sal71/2/3/4 са ти misfire на цилиндрите. 1 уж ламбда, 67 уж катализатор но не съм сигурен на 100%. Сигурен си, че е грешка 1, а не 10, нали? Бих ти казал да си прегледаш ламбдата/ламбдите, но при студен старт те изобщо май не трябва да играят. Не кискам да гадая, колегите да казват.
 6. Проблемът всъщност е, че съществува един парадокс - законът не е основополагащ за … държавните институции. Тези работят на принципа "тука е така, така сме го правили и така ще си го правим". Дали не им е казано или не ги интересува - все тая, резултатът е ясен. Пък ти ако искаш троши нерви и развявай разпечатки на наредби и др. Материално-техническата база даже няма да я коментирам. Но няма смисъл да се нервиш на киселите лелички, понякога може да попаднеш и на усмихната.
 7. Здравей и добре дошла! Да, префейсът (2002-2004 година) нямат индикация за късите на таблото. Този бутон не се ли върти? Карал съм 2003-та, но не помня вече.7 Кажи какъв е проблемът, с който е купена колата. Поздрави!
 8. Честит имен ден на патерица и от мен! Станахме трима, а има и рима.
 9. Баш. Някои неща съм намирал доста евтино там, но този път ме изненадаха.
 10. То човекът още в първия пост каза, че нищо от това, което сме изброили не е. Как го разбра не знам, но явно всичко е проверено.
 11. Иво, добавям ти презентацията като прикачен файл. Течната фаза вече е на доста време. Ако може да споделиш надве-натри впечатления като монтажник и потребител. Благодаря! 1609707623_JTG20LIGHT20italiano20202028129.ppt
 12. Ако пука е каре, но с това туп-туп-туп "звучи" като кормилен накрайник. Имал съм разбит такъв след едно падане в канавка. Като се смени трябва да се мине на стенд.
 13. Китайските са доста евтини и ако не ги чакаш половин година - супер. Иначе мислех, че тук могат да се намерят на добра цена, но идват скъпички: https://www.avtosklad.bg/задни-рефлектори/honda-cr-v-2002-1-2006-10
 14. Здравей, на един приятел му откраднаха катализатора по празниците. И той така разбра сутринта, че и ламбдата били срязали. В София беше в Ем Комплект му сложиха "катализатор" по неговите думи, те нали работят с на Vito-03 продуктите. Ето им го каталога: http://www.vito03.com/exhausts/?make=10 За протокола е Сивик 7ма.
 15. Четох търговската спогодба - засега слагат нулеви ставки, НО! Информацията я имаше на едно място синтезирана за купувачите от Ирландия - при ВНОС (разбирай покупка от Англия) имат лимит от около 22 евро, при които няма да се плаща ДДС и около 200-300, при които няма да се плаща мито. И това е до месец юли някъде ... След това на всичко ще се плаща ДДС. Но английският търговец не трябва да начислява английско ДДС ако UK е страната на произход. Засега печелят евтините покупки. Покупките се утежняват, щото търговецът ще трябва да декларира стойности. Понеже всички пазаруват от Амазон (ще си спестя коментарите за него) - би трябвало: 1. Нещо, което струва грубо 20 евро да е показано на цена около 18; 2. При покупка върху нещото ще се начислят 20% ДДС, които Амазон ще събере от купувача автоматично. Как ще е в България - не знам, но за по-сигурно се пригответе за пазаруване като от Китай. Транспортните фирми (знаете ги) са най-засегнати от задаващата се бумащина и бюрокрация. А англичаните да са живи и здрави. В крайна сметка си се отделиха
×
×
 • Create New...