Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  3184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

dindin last won the day on July 23

dindin had the most liked content!

Community Reputation

864 Excellent

1 Follower

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Recent Profile Visitors

6231 profile views
 1. @Vicente Колега, оставете координатите на сервиза в темата, моля. Затова са тези теми. Благодаря.
 2. Не мисля, че това е плюс, даже обратното. Има си причина автомобилът да има жълта ламба на таблото. Ако ти светне чека заради газовата - ще искаш да знаеш защо е светнал. Отделно ако вземе та светне заради нещо друго и то вземе та ти изчисти грешките ... Мисля, че е ясно.
 3. Да направя едно допълнение: Ако има колеги, които искат да се възползват от по-добрите условия за по-едрите поръчки (кашон и нагоре) - можете да го направите в раздел "Общи поръчки от страната и чужбина". https://forums.hondabg.com/forum/27-общи-поръчки-от-страната-и-чужбина/
 4. Колега, моля оформете обявата по правилата. Две снимки не са обява. https://forums.hondabg.com/guidelines/ Поздрави.
 5. Борко, аз лично не те помня с лошо. Щом си тук, значи не си се загубил и това е хубаво нещо. Поздрави!
 6. Значи... Малко шизофренично се развива тази тема. Първо някакви лични са чели някакви хора. Екипът не чете лични съобщения, но за сметка на това всеки може да докладва лично съобщение към екипа ако нарушава правилата на ФОРУМА, обидно е и т.н. В този случай само докладваното съобщение се вижда при останалите доклади. Сега взеха и мнения да изчезват... Конкретно в тази тема липсват само ненаписаните неща. Да търся ли другаде или хайверът е зелен? Айде със здраве. Относно спорът с колегата Златозар - предлагам да минете на лични.
 7. Може ли да спрете да обсъждате масла, моля? Благодаря предварително.
 8. За Дружба мога да препоръчам Боби от HPP Garage, само че клапаните си ги правя сам и не мога да дам отзив конкретно за това, но е добър майстор.
 9. Диспутът май си върви. Само не разбрах трябват ли ни шпаги за него. И надявам се ще разберем кой форум не е пародия на "ФОРУМ", за да можем да си вземем поука.
 10. Добре де, да кажем че има резон и изключваме горивата. Имаме горивна, запалителна, изпускателна система? Какви още разлики има между двете коли в тези системи? Генерации, катализатори, гърнета, друго?
 11. Здравейте колеги, продавам комплект нови фарове за Honda Civic 2001 - 2004 префейс. Марката е TYC. Произведени в Тайван. Никога не са монтирани. OEM номера: 33151S6AG01 , 33151SA6G01 33101S6AG01 , 33101SA6G01 Ето линк към двата фара: https://www.avtosklad.bg/фар-електрически-сребрист-с-моторче-производител-tyc-за-honda-civic-hatchback-2001-2003-шофьорска-страна https://www.avtosklad.bg/фар-електрически-сребрист-с-моторче-производител-tyc-за-honda-civic-hatchback-2001-2003-пасажерска-страна ФАРОВЕТЕ СА БЕЗ МОТОРЧЕТА! Можете да монтирате моторчетата от старите фарове например. Продават се само комплект. Цена: 140 лв. Намират се в гр. София, квартал Гео Милев. В краен вариант може и по куриер, но не знам колко ще е доставката и дали ще стигнат цели ако ги пратя. 0876777741 Даниел
×
×
 • Create New...