Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  3539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

dindin last won the day on August 27

dindin had the most liked content!

Community Reputation

1115 Master

2 Followers

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Recent Profile Visitors

8331 profile views
 1. Забравих да спомена за един вариант да ти се появи такава гадост. Гледай клипа, после първият коментар е с ъпдейт. И аз го бях отдал на смесица от ръжда и конденз в студено време, но колата е мой набор.
 2. Много странно, че по капачката не се е полепило. Иначе се лекува. Аз имах много лош случай на заминала гарнитура, пробив при 2 цилиндъра, но при тебе щом казват не е от това. Да, именно. Тази форма на живот не се е появила снощи. Промивка, правилен антифриз и следиш ако почне пак да си мени цвета - наново. Съгласен съм с Цецо, формулата ти е правилна.
 3. Кока кола и паста за зъби?
 4. Не съм сигурен дали това е проблем, защото HTC покрива Honda стандарта, по който е и ОЕМ антифриза Honda Type-2. https://www.ravenol.de/en/properties/empfehlung/honda-ol999-9011
 5. Ама и ти пък намери за какво да се хванеш. Валът и да има някакви язви сигурно ще минеш бая километри преди изобщо да започне да дава симптоми. Пробвай колата и студена и загряла.
 6. Май в повечето случаи 2 е причина за 3.
 7. https://www.lpgshop.co.uk/keihin-prins-vsi-autogas-lpg-cng-filter-single-outlet/ Това излиза. Филтърчето явно е същото.
 8. Браво! Надявам се, че свети само на контакт.
 9. Честно казано дори да покараш на бензин не знам колко ще има ефект. Аз бих извадил и бушона на газовата. Ако това продължава - на сигурно при @Markony
 10. Много е куц тоя размер, съгласен съм.
 11. Сменил е и буксата и крушката. Сигурно и аз ще правя подобни интервенции с керамична букса, че ми писна да ми горят. Сложих скъпи Осрами и при положение, че не се кара често колата за няма и 2-3 месеца успяха да издумкат и те.
 12. Мисля, че всички колеги припаднаха след тези картинки. Това е абсолютно ненормално, според мен може би е нещо от монтажа на газовата, свързано с OBD комуникацията. Може и някой кабел да е оставен оголен, да дава накъсо ... Или самия компютър на газовата да прави нещо нередно. Да не е наводнявана колата нещо? Изкушавам се да преместя темата в раздел "Алтернативни горива"...
 13. До 16МБ общо ако ги събереш в един пост - може, иначе ги качи в 4, аз ще ги слея. Иначе аз правя скрийншоти от диагностиката ако е на телефона , те са малки по принцип.
 14. Нека си види грешките първо, понеже каза че са много. В краен случай ще вземе един ELM да си ги чисти, не че е решение това де, ама ...
×
×
 • Create New...