Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  3589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

dindin last won the day on December 25 2021

dindin had the most liked content!

Community Reputation

1169 Master

2 Followers

About dindin

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Recent Profile Visitors

8821 profile views
 1. Ако не се бъркам имаш и още един вариант за конкретно този мотор - 0w40 от @fenabg
 2. 2.4 на това купе е по-добре от 2.0, съответно и разхода.
 3. По-добре питайте тях, проверка по VIN както колегата е направил и споделете. За колега с канадско HR-V не са могли да направят ъпдейт по TSB за CVT.
 4. Бултрако - сертификат. Потърсете във форума, ключова дума "данък".
 5. Здравейте, заключвам темата по молба на автора. Моля ако имате въпроси или поръчки използвайте личните съобщения или посочените от него контакти.
 6. Буквално няколко теми по-надолу. 2.3. Преди да пуснете тема, използвате Търсачката! Много вероятно е това, което искате да разберете, да е вече разисквано. 2.4. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩ!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за Civic 5-та ген"
 7. Много добре! Да не си сменил бензиностанцията?
 8. Здравейте, предполагам ще е по-полезно да опишете казуса. Тук има колеги, които са запознати с някои процедури и предполагам могат да помогнат. Ако все пак не желаете да споделите по лични причини или случаят не е съвсем законосъобразен форумът не е най-подходящото място. Поздрави!
 9. Колеги, обяснете за този сервиз. Две противоречиви мнения. А не е като да няма нужда от майстори в нашата област.
 10. Е той форумът е за това. Занимавайте го.
 11. Важното е, че нямаш вече тези дертове от преди смяната.
 12. Цецо, то баш щото сме много аеродинамични ни е такъв разходът. Ама тоя на колегата ми се струва малко височък. 90 е сигурно най-икономичната скорост на ЦРВ-то, стига да не е на трета
 13. Весели празници, колеги! По Коледа стават чудеса, затова нека няма закъсали БМВ-та по празниците! Весело изкарване и полека със сармите! 🥳
 14. Ако кара извънградското със 140 нищо чудно да му е 14,5. Ако е по нагорнища също. Ако е на темпомат също. На разхода по борд като му сложиш ориентировъчно 20-тина процента отгоре ти дава разхода на газ.
 15. Точно така. Така можеш да ги настроиш на "златната среда". Което ме подсеща, че моите не съм ги регулирал скоро.
×
×
 • Create New...