Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

dindin last won the day on December 1

dindin had the most liked content!

Community Reputation

734 Excellent

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Recent Profile Visitors

5548 profile views
 1. Кабеляците, кабеляците ... Успех!
 2. Смяната на течността е част от сервизното обслужване. Възможно е да не е сменяна откакто колата е произведена. Сменя се на 3 години както спирачната течност, DOT3 или DOT4. При мен чак се беше образувала тапа от мизерии при долна помпа и педалът беше много твърд.
 3. В крайна сметка има ли чалъм да се сложи и универсален (напр. има и Magnaflow), съответно ламбдите, смесообразуването и прочее да са наред?
 4. Акумулаторът се сваля и зарежда. Евентуално ако прави проблеми се носи да го тестват. Почне ли да сдава багажа всякакви ел.системи се шашкат, включително и EPS-a. Тогава и 5000 оборота да поддържате няма файда.
 5. Колегата търси 18160-PNB-G10. Иначе в eBay евтинджоси за префейс колкото искаш.
 6. Е не, това с оператора е несериозно. Толкова, че чак влезнах и аз през тела да проверя ... Вие коя тема ползвате м/у другото? HondaRED-2018? ПП. Много е произволно, сега тествах нещо много просто. Седя на една тема и рефрешвам - на n-тия път се появяват. На някой от по-следващите рефреши изчезват. Не е от темата, не е от раздела, не е от вашите устройства или доставчици. И не са с фиксирано положение. Не знам, не мога да го хвана, явно е нещо от самия модул.
 7. Това сериозно ли или се бъзикаш? Преди време бях взел същите за K20A4. Седяха бая време в кутията. Тъкмо щях да ги сложа и викам чай да видя пак в каталога и КАКВО ДА ВИДЯ - тея от Denso ги махнали от каталога за моя модел! Писах им аджеба кво става тука, ама отговор йок. Мисля, че няма смисъл да казвам, че все пак ги сложих.
 8. Не знам, много е произволно, за да го хвана. Онзи ден като влизах пак започнаха да се появяват през 2-3 мнения. А при мен в момента е по 1 след всяко първо мнение на страница, т.е. както трябва да е. И това без да съм пипал нищо!
 9. Супер. Ама трябваше да ти кажа да не се притесняваш за патрона. Аз го прецаках, щото съм глупав. Значи си разнитил и занитил после, екстра.👍 М/у другото това е въпросното клипче: https://photos.app.goo.gl/7KaVNZo7zhHCeLin8
 10. Емич, не можеш да извадиш дръжката докато патронът е вътре. Има една пластина от вътрешния край, която го играе стопер.
 11. Някъде по темите бяхме говорили за това. Дизелът е CAN 29bit 500kb https://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2/honda
 12. Ами значи чакаме диагнозата. Кога къде какво се е объркало.
 13. Не, объркал съм се. Сетих се, че като търся части в amayama излиза като опция. Много интересна обява - без халогени, резервната гума няква там, без пръскалки на фаровете и най-интересното са дръжките на вратите (без тази на багажника). Питал ли си с какъв двигател е? Тази според мен си заслужава да се погледне: https://www.cars.bg/offer/5da894dfb237a561d4511022
 14. Може ли линк към някоя, че ми стана любопитно? Темпомат, люк, подгрев и други глезотийки са опции, ама VSA мисля, че си беше стандартно.
×
×
 • Create New...