Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by dindin

 1. Дам, точно костенурката гледах и аз сега. Със смесени отзиви и за старата и за новата версия. Май и в Метро ги имало, ще поръчам на жената едно шишенце да видим.
 2. Точно. Датчикът не е ли именно за налягане? (oil pressure switch/sensor)
 3. Благодаря, а линк евентуално за препарата, който ползваш? Гледал съм всякакви по света и у нас, но нямах обективна оценка за качествата на конкретен препарат. Последно мислех за Rain-X, ама предпочитам нещо, което и тук мога да си го намеря за 10-ина лева както казваш.
 4. Цецо е писал - nspauto. Иначе случайно попаднах на хибридите и в едно магазинче на ъгъла на Коперник и Гео Милев. А как се представят тези препарати на сняг и лед?
 5. Пробвайте MituToyo/Nakamoto Premium банан или Nakamoto Hybrid хибридни. Има ги и тук и цените са много по-ниски от тези в Али-то. Обща поръчка от Китай такова ДДС ще платите, че ...
 6. Много бърз скорошен ъпдейт: Остана 1 литър MTF-3, другото е уговорено.
 7. Здравейте колеги, имам няколко останали шишета течност от резерва. 3 х 1 литър MTF-3 (масло за ръчна скоростна кутия) 1 литър DPS-F II (масло за диференциала на 4х4 моделите) както и още около 450 грама от същото отворено, което го подарявам на който вземе литъра Цена: 20 лв за шише Намират се в София срещу зала Универсиада. тел. о876777741 (WhatsApp, Viber) или на лични Даниел
 8. dindin

  Данък 2019

  Да не съм офф: CR-V 2005 2.0 бензин 150 коня Евро4 200 лв -> 126 лв в Свиленград, но ще трябва да сменям номерата. Ако калкулаторът по-назад в темата е верен, толкова трябва да е и в София.
 9. Авариен режим предполагам от горивната помпа. Иначе и трите грешки са за педала. Да нямаш някакъв електрически проблем?
 10. Всички мнения, които отговарят на горното ще бъдат скривани. Просто предупреждавам, да няма после "къде ми е мнението". За колегата: Може да кара с каквото си поиска или да последва препоръките. Не ми се влиза в "маслени" полемики.
 11. dindin

  Данък 2019

  Нещо много предизборно ли ми звучи това или тоя филм съм го гледал? А ако не влизаш в никоя категория дали ше те спрат от движение или тва ОГРОМНО перо плащащи "ЕКО"такси, граждански, винетки, данъци и прочее VAG-аджии и BMW-та с пушилките е много ценно за рязане? Дреме ми за "центъра" ... Или на депутатите да не им смърди по "центъра" ...
 12. Това хваща: https://dab.bg/ Ма само в София засега. Иска специална антенка.
 13. Все пак от 3-та генерация нагоре просветът почва да пада. Мисля, че е малко над 18 санта, а при 4-та генерация дали не бяха 16 ...
 14. Айде сега, няма нужда от бъзици за смукача. Колегата не знае и затова пита. @mariuskara - нямаш проблем, колега, нормално е тва.
 15. Предполагам, че този човек може да ти помогне: @MIYAMOTO
 16. Значи, с тая джаджа ABS и SRS грешки няма да хванеш, камо ли да изчистиш Сега като се сещам подозирам, че ти е хвърлило грешка за някакъв обтегач на колана в колоната, заради букса/кабел. Има и начин само да замостиш MES буксата, една жълта такава, за да си прочетеш и изчистиш грешката. Това може да ти помогне, ама аз лично не бих бъркал, пък и имам диагностика. Erasing the DTC Memory http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_4v.htm#160083 Иначе ето за коланите: Front Seat Belt Replacement http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group3aa.htm#207825 Seat belt tensioner connector виж.
 17. Така е, аз гледам да ги оставям по средата. Изпускателните може би даже по към горна граница. Температурата на двигателя под 38 градуса. http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_2i.htm#155533
 18. Момент само, има ли още светеща индикация за еърбега или? Каква е джаджата?
 19. Не мога да преценя дали това горното е резултат от немската школа или от българските корени. Да коригирам ли правописните грешки във Вашия пост или сам ще го направите? Когато приемам критики (лично или като част от екип) очаквам отсрещната страна да направи същото. Жалка е единствено тази неочаквано подета атака от Ваша страна. Реакция е нормално да има, тъй като подозирам поне 80% от потребителите не са отваряли правилата, камо ли да ги прочетат. За момента единствената реакция по повод правилата беше Вашата и не беше никак, ама никак конструктивна. П.П. Радвам се, че не съм част от Вашия екип.
 20. dindin

  Повдигане на CRV 2

  Изглеждат наистина страхотно, а какви са качествата на полиацетала и дали е подходящ като материал? Досега се е говорело за различни варианти - метални подложки, от транспортна лента и полиуретан. Има ли предимства и недостатъци спрямо другите варианти?
 21. @DTEC За какво е сега тази заядливост и дребнавост? Че @Markony не е използвал хубавата българска дума "бан" ли? Хайде всички да пишем на шльокавица сега, щом "управата" си позволява такова нещо. Или може би трябваше в правилата да пише "Забранено е писането на немски"?
 22. Така, мисля че е време да се охладят страстите ... Отново. Първо: Мисля, че ще е полезно за всеки, който е незапознат или има съмнения относно действията на модератори и администрация да се запознае с "Правилата на форума", с които се е съгласил при регистрацията. Обърнете внимание на раздел ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВИЛАТА. Второ: Получавали сме доста доклади и оплаквания за постове на колегата @CARPERA, в които има неистинни твърдения (разбира се не предполагам, че е нарочно), с което се заблуждават другите потребители, съответно такива постове най-вероятно са скривани. Трето (може би трябваше да е първо): Мисля, че всички тук сме големи хора и правим разлика между повод и причина. Всички се хванахте за повода или иначе казано M+S. Причината е, че стартирайки с колегата @galin_k и не без активното участие и на колегата @CARPERA и други, се заформи доволно количество офтопик, което беше почистено. Четвърто: Причината колегата @CARPERA да претендира за нещо е, че нарекох неговите твърдения глупости и се обосновах с 1 изречение, а всички знаем той как реагира на такива постове. Пето и последно: Колегата @mcd нека да не суфлира с изкривени през неговата призма "истини за форума", защото мина между капките, а реално трябваше да получи вечен бан за отношението и заплахите към колежката @vesivanova. Все си мисля, че не е късно. Нека се регистрира в някой чужд форум и си позволи същите неща ...
 23. Акумулаторът се разкача преди да почнеш да работиш. Закачил си някоя букса. Лампата ще продължи да свети, трябва да да се прочете и изчисти грешката. След това ако пак светне виж кабели и букси както каза колегата.
 24. Има резон да е от паднал акумулатор. Изчиствате грешката и карате така. Ако се появи пак тогава търсете проблем. И проверка: http://arlequinlover.free.fr/Manuel Honda Civic/A00/HTML/00/SMG6E00K722000R1102FAAT00.HTML
 25. Съжалявам, ама не е така. От ^ това изказване пък изобщо не можем да си правим заключения дали хората влизат за трансмисия за 3 000 или диагностика, реглаж на клапани или настройка на празния ход за 30 ... Сещаш ли се накъде бия? А в Англия карат буквално ВСИЧКО, което не пречеше чичката с репатрака да беше качил поне 1 Хонда ей така за разнообразие ... За другото си има статистика. Абе остави ни нас, ние сме някви фанатици тука. За Голф поне има майстори в което и село да замръкнеш. ПП. Онея оборотните сервизи затова са пълни, защото разни голфаджийски майстори ни пипат по колите.
×