Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by dindin

 1. dindin

  Виц на деня

  И старите са си там. Да не съм офф: Стар евреин едва диша на смъртния си одър. Внезапно отваря очи и казва на стоящия до него внук: - Мони, замириса ми на пържена риба, донеси ми едно парченце, моля те. Внукът се връща след няколко минути и казва: - Баба каза, че не може. Била за погребението...
 2. Почвате много да бягате от темата, пичове.
 3. dindin

  Емблема волан

  Не барай там. Едно че откачаш акумулатор, второ, че се изрязва емблемата от волана ..
 4. Ти реда може и да не го спазиш и пак да нямаш проблем, ама рискуваш.
 5. dindin

  Honda Odyssey 2005-2008

  Еехее, тя е страхотна! Честито и от мен! Да те радва много безаварийни километри!
 6. dindin

  Емблема-волан- ЦРВ.

  И моята е гадножълта вече. Следя с интерес. В Али-то има доста, ама коя ше стане ... Аз съм много плеснат през ръцете и никога няма да се хвана да я хромирам наново.
 7. Оригиналните са даже 1,1. NGK BKR6E-11 А те са и 8 ...
 8. dindin

  Разлепена емблема на багажника

  Ама що не му се скара за заглавието на темата ... Колега, бива ли такова заглавие? Следващия, който иска да си лепи емблемата как ше разбере за какво иде реч като погледне заглавието?
 9. dindin

  Ускорение...

  Тоя клип го има в началото на страницата.
 10. dindin

  Повдигане на CRV 2

  Прикачвам размери на болта за 30мм подложки. @rambisimos
 11. По-скоро имах предвид дали това предполагаемо включване диагностиката трябва да го засече. Това не го разбрах. Всичко се вижда по OBD с правилния инструмент.
 12. Аз мисля да пропусна Амсойлските филтри. https://www.amsoil.com/shop/by-product/filters-and-by-pass-systems/oil/amsoil-ea-oil-filters/ Досега филтрите ми съм ги развивал с 64мм шапчица, съответно горе пише: Filter Wrench (64 mm) (GA265) Recommended for AMSOIL Ea Oil Filters and Ea Motorcycle Oil Filters EA15K09, EA15K10, EA15K12, EA15K13, EAO14, EAOM103, EAOM103C, EAOM109. Явно моят е EA15K12, защото в Щатите CR-V с K20 няма и гидът им не ми е полезен. В Ато24 този филтър е €17.95. Чумата да ги тръшне Евро07 дето спряха да вкарват VIC-овете - за тези пари купувах 3 броя ...
 13. Егати, сега и аз ше напрягам слух. Втора UKDM фейслифт. Дали ако вържа диагностика ще го отчете? Обикновено съм супер чувствителен на тема шумове, ама такова нещо не съм усещал досега.
 14. dindin

  Повдигане на CRV 2

  Ще ти го измеря утре.
 15. И всмукателния колектор евентуално.
 16. DPF-ите също имат експлоатационен живот. Той може да се скъси от различни фактори, качеството на нафтата не е решаващо. Преди време бях писал мнение в една от темите какви може да са причините.
 17. Може ли линк към китаеца, че не го намирам в мненията ти, колега? Благодаря предварително!
 18. Това май е същата варненска "рекламна мафия". Чаках да се появи вторият с линка, ама ти си ме изпреварил ... Пичове (образно казано в мн.ч.), кажете - по IP ли да ви банвам или ше изреве половин Балчик?
 19. Колеги, днес реших да сложа един Amsoil (0w20 Signature) от дълбоките резерви. Така и така имах спринцовка и маркуч подръка та реших да смукна каквото успея от картера. По принцип оставям маслото да се точи много време. Наред с това успях да източа към 150 милилитра от старото и то без да се престаравам! Определено следващия път ще точа пак, а ако пък имам и време ще сваля и капака да смукна и от там каквото има. Към 200мл могат да се дръпнат, демек към 5% киселяк в новото масло. Благодаря на колегите за мненията по въпроса, това сме го обсъждали преди.
 20. Ангренаж =/= вериги или някаква грешка в текста, @vespa?
 21. За 600 лева предполагам, че е пълен комплект. Опс, то това с труда ...
 22. А на компютър вързаха ли я? Грешка за верига ли излезе или нещо друго? Питам щото в друга тема обсъждахме точно това, ама вече ми убягва коя тема беше и кой колега ... Свещите сменихте ли ги в крайна сметка?
 23. Това са снимки от софта на Launch X431 Pro3(S) (или DiagZone и др.).
 24. Добре, че отвори приказка, та да не ме обвинят нещо колегите във фанатизъм. Тя веригата си има живот, така е, но с грешното масло го скъсяваш. За протокола едно време 5w40, сега 0w20 или 5w20. Вискозитетът е важен, но не е единственото. Колегите горе са прави - кой знае с какво масло си карал всъщност. Като смениш веригата поне гледай да не правиш същата грешка.
×