Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by dindin

 1. А не, само Димо се разкайва. А аз ви пожелавам нови Хонди с ГОЛЕМИ батерии.
 2. В Крайова ботаническата градина е хубава.
 3. И аз се чудех дали бушон с по-голям ампераж не я дъни ... Ровя обаче в интернет, според хора по чуждите форуми няма отделен бушон за горивната помпа. Чуденката ми беше за ето тези, но май F/PUMP е за релето, а SNSR за някакъв датчик за климатика и помпата. ECU 30A Fuel pump. Alternator, ECM F/PUMP 20A Auto Fuel Cut Switch SNSR 10A A/CON, Fuel Pump
 4. Калибрацията си става и с копчето VSA OFF и кламер в пинове 4 и 9. https://acurazine.com/forums/3g-tl-problems-fixes-114/how-clear-abs-read-abs-codes-clear-vsa-light-912479/ Ако си с грешка 84-01 ще стане. Ако имаш друг проблем, с модул евентуално тея лампи няма да ги загасиш. Пробвал съм процедурката преди много време и си важеше.
 5. Ръчната може би? Всъщност не - ниско ниво на спирачна течност. Като тръгнеш рязко и се разклаща. Накладките за смяна ли са? И не на последно място - СНИМКА, иначе трябва да хвърляме боб.
 6. Бушонът колко ампера е и колко всъщност трябва да е според ръководството или описаното на капака на кутията?
 7. Егати... Ползваш тази процедура, нали? http://www.transpondery.com/remote_programming_instructions/honda-crv-remote-guide.html Пробвал ли си да програмираш само оригиналното и да го ползваш известно време само него?
 8. Да не смени акумулатора? Обучавал съм китайски ключ/дистанционно, още действа.
 9. Тоест си бучкал в грешната букса?
 10. Благодаря, гледал съм ги, ама тя е част от кората. Тая кора в Megaparts е сцепена. Като дойде дръжката ще пиша.
 11. Можеш да си провериш масата, клемите на акумулатора и по купето.
 12. Явно да, аз нещо много грешно съм разбрал, че всичките без на задната врата и прозорчето не де отварят. Можеш да си махнеш корите и да си ги смениш с цената на няколко щипки ако си като мене чупещ. В ръководството front/rear door trim removal. Лесно е, за няколко минути свалям панел, че вече няколко пъти го правя. В youtube има клипове също, обикновено за смяна на говорители. За машинки виж по другите теми, за някакви дребни пари могат да се намерят, но досега не ми се е налагало да сменям.
 13. Carperа, 20 лева са ок на литър, наливно и аз съм взимал такова. Стига с тая тема.
 14. http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_7o.htm#158753 Тея бушони си ги прегледал предполагам? #13 в коша и виж към които отива в таблото. Тва и 4-те актуатора да ти се скапят....
 15. Ела ще го закачим с Launcha и ше видим какво изкарва. Ама съм само за 16-пинова букса, че преходникът ми е вързан грешно от китайците... Иначе: http://www.diymyhonda.com/accord/scs-service-connector-and-srs-reset/ https://www.hondaaccordforum.com/forum/general-tech-help-7/help-resetting-srs-light-14748/page2/ Буксата да кажат колегите дали е тая.
 16. Намерих дръжка при едни пловдивчани, които се занимават с едрогабаритни части, преди бях взимал едни oldtimer фарове от там. https://www.avtosklad.bg/дръжка-за-багажник-с-дупка-за-ключалка-за-honda-cr-v-2002-1-2006-10 25 лева и 5 доставка. Иначе пише 34 ама като се логнеш дава друго. Ако по някаква причина не стане ще търся по моргите.
 17. Здрасти, моля ползвай HondaRED-2018. Бих я сетнал за всички, но не знам дали някой случайно не ползва някоя от другите налични теми. Аз изключих HondaRED, вече не трябва да се вижда. Шаблонът на старат тема се чупи заради "последно редактирано от ...".
 18. А, аз се разминах с една счупена пластмаса в средата на кората около една щипка и разбира се с щипки. Заклевам се в тая кола са най-трудно вадещите се щипки на света! Та както казваш за дръжката - поръчвам НОВА НЕОРИГИНАЛНА дръжка, точно щото не знам на кво дередже ще са от морга, а и за фейс не се намират много (с дупка за ключалка). https://www.ebay.co.uk/itm/CAR-DOOR-HANDLE-BLIC-6010-12-046417P/254205410632 Ако стане някой фал с нея вече тук таме се намират и оригинални втора ръка - по морги и в eBay. Та ще съм понабутан леко с тая черната, ама нова оригинална е 90 долара без доставката. @docev каза хубави неща за материала на черните дръжки, сигурно ОЕМ е имал предвид, ама не намерих такива.
×
×
 • Create New...