Jump to content

Kosta Angelov

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Kosta Angelov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте.Ходих в Бултрако със но ера на кутията която съм намерил и но ерата на моята.Казаха ми ,че нямало да стане.Сега търся други кутии и информация като цяло.
  2. Здравейте отново.Днес ходих да сравнявам номерата на скоростната кутия която намерих с тази на моята.Номерата са различни.А е от абсолютно същият модел.Просто е хеч бек.Знаете ли дали ще пасне или щом са различни няма да стане ?
  3. Здрвейте.0893454311 Коста.Ще се радвам да се обадите .И ако нежен да разрешим проблема.
  4. Само в движение е виенето и няма как да го запиша.Относно ремонт или да си търся втора ръка.Честно казано не ми се ходи по мъките да я оправям.Да ви кажа доста прогресивно се увеличава виенето.Ще я покрай така само градско,докато намеря кутия.Иначе говорих едно момче което има същата.Дадохте ми хо от форума.С бяла хечбек.Вторник ще закарам колата да видят номерата съвпадат ли и ако да я взимам.3000 ми дава кутията каза с всичко.Каквото и да означава това .И със смяна и на масла към 3500 трябва да стъпи.Казва че кутията е на 20000 км.Това е засега.
  5. Здравейте.Днес бях в сервиза и момчето кара колата и я гледаха.Казаха ,че на 100 % скоростната кутия е заминала или по скоро лагерите в нея.Да може да е от смяната на гадно масло ,но и от какво ли не.Ремонтът първо излизал скъп а и се чакало доста.Това вече ми хо казват около 10 човека ,включително и автосервизът в Мартен.Досега от чутото от всички,най добрият вариант е да търся кутия втора ръка.Маслото не го смених понеже и Любо от Мартен и днес момчето ми казаха. че няма никакъв смисъл.Благодаря на всички във Форума - помогнахте ми много с препоръките.Ако някой чуе за такава кутия да пише.Аз ще продължавам за напред да казвам какво се случва.
  6. Еми утре като взема маслото от бултрако ще ходя да ми го сменят в автосервиз Дилов.Днес се чух с момчетата и изглеждаха доста запознати и любезни.И все пак ще я видят,но маслото няма да ми е излишно.Утре ще пиша какво е станало.
  7. Благодаря.Днес звънях в Бултрако имат масло и филтъра.Утре ще отида да ги взема.
  8. Да.Засилва се и става по остро.Като намалям по същият начин.
  9. Не съм забелязал промяна,Освен виенето което е само в движение.Превключва и ускорява нормално.
  10. Още утре ще я закарам в сервиз.Може лк да ми напишете само какво точно да сменя освен маслото.И какво да е маслото,че да не ми сложат пак каквото им падне.
  11. Здравейте.Преди малко се свързах с сервиза.Само като чуха каква е скоростната кутия казаха ,че не могат да ми помогнат.Дори отказаха да я видят.
  12. Да ви кажа нямам абсолютно нищо.Благодаря за съвета
  13. Трябва да видя в сервизната книжка за подмяната на семеринг.Жена ми я беше закарала к на друг майстор ,който няма общо с хонда ,но и той каза че е от скоростната кутия.Каза ,че нямало течове ,дори има масло в кутията.Иначе е възможно да са наляли нещо не каквото трябва ,ако изобщо са наляли понеже тогава смяната съвпадна с почивка по морето.
  14. Еми с времето което вече стои в гаража около 3 седмици.?1500 км понеже съвпадна с пътуването по празниците.Да звукът се засили с времето.За вибрации или към студен старт не съм забелязал .
×
×
  • Създай нов...