Jump to content

Niko-pol

Фен
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Niko-pol

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CRV 2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, според вас,колко километра или време трябва да карам на бензин за да очаквам да светне чека,ако има натрупани грешки евентуално?
 2. Благодаря за съвета,след време каране само на бензин ще я закачим пак и ще видим какво ще покаже. Ако няма грешки проблема е ясен и тогава ще потърся компетентна помощ,може и Маркони,за който съм чел доста хубави неща.
 3. Снимките ги правих лично аз,на живо. Ще видя след известно време като я покарам на бензин какви грешки ще отчете и дали ще има въобще,но ме съмнява,че всичко идва от газта. Ще следя темата и ще приемам съвети и насоки.Ако се оправят нещата ще споделя къде е бил проблема.
 4. Не преди нямаше,6000км. след монтажа също.
 5. Дали е наводнявана незнам,може само търговеца от който я купих да каже,но може и той да не знае. При всички положения има нещо ненормално. Моя майстор ме посъветва да карам известно време на бензин и да видим какво ще стане.
 6. Общо взето,всички възможни грешки. Направих четири снимки на цял екран на таблета с който правихме диагностика но незнам как да ги кача всичките.
 7. Утре ще я карам да ми ги изчистят и ще си ги снимам,след което ще споделя.
 8. Здравейте колеги, Собственик съм на Honda CRV 2 150коня бензин/газ.KA20A4 Газовата е монтирана чисто нова и съм изминал около 6000км.с нея. От около месец започна да ми светва чека.При закачане на диагностика се виждат доста натрупани грешки. Изчистваме ги,след 200-300км.пак светва.Колата си върви нормално и няма видими проблеми. Ако може някой разбиращ да даде някакви идеи и съвети, ще съм благодарен.
 9. От сервиза е комплекта и ще искам да се отстрани това,че незнам дали няма да се повреди нещо или да остана на пътя някъде.
 10. И майстора каза че може да е от лагера да се понапасне,ама колко време трябва да мине за да стане това.
 11. Здравейте, Нов съм във форума и съм горд собственик на Хонда Црв 2 2002 година 150 коня 2.0. След смяна на съединител се появи някакво виене (свирене) сутрин на студен двигател,което при натискане на педала на съединителя изчезва. Това го прави докато не загрее. Върнах я на майстора да открие причината,след като ми я върна си го прави пак. Ако някой от вас има някаква идея каква е причината за това,моля да сподели.
×
×
 • Create New...