Jump to content

Niko-pol

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Niko-pol

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CRV 2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И на мен ми е интересно как се рециклират тези карета,че и аз съм натам тръгнал.
 2. Значи първо ги изчистихме всичките,после карах само на бензин известно време около 300 км. Закачихме я на диагностика без да обръщам на газ,и не показа никаква грешка. Почнах да карам на газ и след 30-ия километър пак светна чека. Отидох до газаджията и от там той изчисти грешките от газовия компютър и направи настройки някакви,и ми каза че повече няма да светне,какво точно е правил незнам. Но не пропусна да търси проблема в ламбда сонда или нещо друго,което не е свързано с газта.А колата на бензин върви перфектно. Сега имам проблем със сутрешното палене-много върти.Казаха ми че може да остава газ някъде и да се дави сега пак ще покарам малко на бензин да видим какво ще стане. Приемам и съвети 😉
 3. Да от моята разбира се,няма причина да търся помощ за мен и да качвам чужди снимки.
 4. Здравейте,колеги. Обещах да споделя какво се случи по моя проблем. При диагностика на газовия компютър отчете бедна смес. Естествено никой няма да си признае,че проблема е в него и почнаха да ми пълнят главата с глупости че на бензин не била добре,ламбдата заминала,можело и въздух да смуче и т.н. Както и да е от тогава да чукна на дърво няма светещ чек.
 5. Здравейте колеги, според вас,колко километра или време трябва да карам на бензин за да очаквам да светне чека,ако има натрупани грешки евентуално?
 6. Благодаря за съвета,след време каране само на бензин ще я закачим пак и ще видим какво ще покаже. Ако няма грешки проблема е ясен и тогава ще потърся компетентна помощ,може и Маркони,за който съм чел доста хубави неща.
 7. Снимките ги правих лично аз,на живо. Ще видя след известно време като я покарам на бензин какви грешки ще отчете и дали ще има въобще,но ме съмнява,че всичко идва от газта. Ще следя темата и ще приемам съвети и насоки.Ако се оправят нещата ще споделя къде е бил проблема.
 8. Не преди нямаше,6000км. след монтажа също.
 9. Дали е наводнявана незнам,може само търговеца от който я купих да каже,но може и той да не знае. При всички положения има нещо ненормално. Моя майстор ме посъветва да карам известно време на бензин и да видим какво ще стане.
 10. Общо взето,всички възможни грешки. Направих четири снимки на цял екран на таблета с който правихме диагностика но незнам как да ги кача всичките.
 11. Утре ще я карам да ми ги изчистят и ще си ги снимам,след което ще споделя.
 12. Здравейте колеги, Собственик съм на Honda CRV 2 150коня бензин/газ.KA20A4 Газовата е монтирана чисто нова и съм изминал около 6000км.с нея. От около месец започна да ми светва чека.При закачане на диагностика се виждат доста натрупани грешки. Изчистваме ги,след 200-300км.пак светва.Колата си върви нормално и няма видими проблеми. Ако може някой разбиращ да даде някакви идеи и съвети, ще съм благодарен.
 13. От сервиза е комплекта и ще искам да се отстрани това,че незнам дали няма да се повреди нещо или да остана на пътя някъде.
 14. И майстора каза че може да е от лагера да се понапасне,ама колко време трябва да мине за да стане това.
×
×
 • Create New...