Jump to content

dindin

Администратор
 • Content Count

  2962
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

dindin last won the day on December 1 2019

dindin had the most liked content!

Community Reputation

737 Excellent

About dindin

 • Rank
  СнегоХондка
 • Birthday 04/27/1982

Contact Methods

 • Skype
  dindin.leketo

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano AIS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Свиленград, Харманли, София

Recent Profile Visitors

5639 profile views
 1. Какво точно да се обоснове спрямо wiki-то и какво толкова ако има Хонда с "ОЕМ" газова уредба и о видиш ли, Маркони сбъркал? Същото положение като ОЕМ навигации от преди 2 десетилетия, ОЕМ радио с касетка и всякакво друго архаично ОЕМ оборудване. Искаш ли го в колата да ти върши работа или само да ти краси интериора ... Голям праз.
 2. Може и снимка на документацията в частта, която се отнася до уредбата. Благодаря предварително!
 3. Същите имат партньорска мрежа, където могат да го свалят (предполагам и изпратят за чистене) и монтират обратно. https://www.russfilterreinigung.de/werkstaetten/ ПП. Честито и от мен!
 4. Нямал съм взимане-даване с Delphi. Но ако искаш пробвай с CR-V от същата година. Всъщност пробва ли изобщо с нещо или имаш някакви притеснения?
 5. Кабеляците, кабеляците ... Успех!
 6. Смяната на течността е част от сервизното обслужване. Възможно е да не е сменяна откакто колата е произведена. Сменя се на 3 години както спирачната течност, DOT3 или DOT4. При мен чак се беше образувала тапа от мизерии при долна помпа и педалът беше много твърд.
 7. В крайна сметка има ли чалъм да се сложи и универсален (напр. има и Magnaflow), съответно ламбдите, смесообразуването и прочее да са наред?
 8. Акумулаторът се сваля и зарежда. Евентуално ако прави проблеми се носи да го тестват. Почне ли да сдава багажа всякакви ел.системи се шашкат, включително и EPS-a. Тогава и 5000 оборота да поддържате няма файда.
 9. Колегата търси 18160-PNB-G10. Иначе в eBay евтинджоси за префейс колкото искаш.
 10. Е не, това с оператора е несериозно. Толкова, че чак влезнах и аз през тела да проверя ... Вие коя тема ползвате м/у другото? HondaRED-2018? ПП. Много е произволно, сега тествах нещо много просто. Седя на една тема и рефрешвам - на n-тия път се появяват. На някой от по-следващите рефреши изчезват. Не е от темата, не е от раздела, не е от вашите устройства или доставчици. И не са с фиксирано положение. Не знам, не мога да го хвана, явно е нещо от самия модул.
 11. Това сериозно ли или се бъзикаш? Преди време бях взел същите за K20A4. Седяха бая време в кутията. Тъкмо щях да ги сложа и викам чай да видя пак в каталога и КАКВО ДА ВИДЯ - тея от Denso ги махнали от каталога за моя модел! Писах им аджеба кво става тука, ама отговор йок. Мисля, че няма смисъл да казвам, че все пак ги сложих.
 12. Не знам, много е произволно, за да го хвана. Онзи ден като влизах пак започнаха да се появяват през 2-3 мнения. А при мен в момента е по 1 след всяко първо мнение на страница, т.е. както трябва да е. И това без да съм пипал нищо!
 13. Супер. Ама трябваше да ти кажа да не се притесняваш за патрона. Аз го прецаках, щото съм глупав. Значи си разнитил и занитил после, екстра.👍 М/у другото това е въпросното клипче: https://photos.app.goo.gl/7KaVNZo7zhHCeLin8
 14. Емич, не можеш да извадиш дръжката докато патронът е вътре. Има една пластина от вътрешния край, която го играе стопер.
×
×
 • Create New...