Jump to content

Rogue123

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Rogue123

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Contact Methods

  • Skype
    rogue

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. След голяма борба с упътвания, 5 различни сервиза, вдигнах ръце и се предадох. Наскоро ми предложиха друг сервиз, човекът каза от управлението е. Намери друго, сменяме го и ... По номер на рама намерих Хонда продуктов номер, от там бошовския. Имаше втора употреба и воала вече имам АБС. Благодаря на всички
  2. Имах подобен проблем, смених всички маркучи на вакума, не изглеждаха зле. Оправи се
  3. Само да допълня, че като махна бушона за ABS от таблото под волана, лампите продължават да светят, все едно грешката изобщо не е в ABS.
  4. И тук ударих на камък. Да обобщя грешки не може да намери, изгорели бушони няма, спирачките са ок, нова спирачната течност , сменени крушки в стоповете, почистен датчик за ръчната под нея. Светят постоянно абс и ръчна, като дръпна ръчна, светва по-силно лампата. Абсът не работи. Все си мисля за капачката на спирачната течност. Проверих я с мултицета , дава различни стойности, в зависимост от дали има или няма течност. Идеи?!?
  5. Смених спирачната течност. На машина. Промяна няма. Наистина ли никой няма идея? Идея за сервиз в Стара Загора?
  6. Много благодаря, за съжаление не се оказа от там. Поне изчистих всичко наоколо Установих, че като се дръпне ръчната се усилва лампата, ако е някакво допълнително указание.
  7. Здравейте, знам, че има много теми по въпроса. Но точен отговор не намерих, само една колежка е писала за подобен проблем, но решение няма. Та зимата като позагрее колата почна да ми свети едновременно лампата за ABSa и ръчната спирачка. Съответно ABS спира. Закарах я в 2 сервиза. Единият твърди, че долял малко спирачна течност и угаснала. Само че като я взех пак светеше. Каза, че не може да помогне. Закарах я другаде и там нищо. С течение на времето почнаха да светят постоянно. Имах случай, когото беше доста студено през ранната пролет и угаснаха. Тогава умишлено се питах да занеса и ABS-ът сработи. Аз проверих по едната, по другата букса, не индикира грешка на таблото. Нарочих датчика за ниво, пробвах с окъсяване, без, мерих го първо, няма промяна. Мерих акумулатора и там е без забележки /12.3V в покой, 13,9V на запалена/. Изчерпих се малко откъм идеи. Според мен колата си спира нормално, при мен са сменяни задни дискови и накладки, предните са си ОК според майстори/механици, гумаджии/ и всички, при които съм бил. На другата заплата ще сменя и спирачната течност, че сигурно не си знае годините. Някакви насоки?
  8. Уж да. Но повече губела антифриз от гарнитурата на всмукателя. Иначе там се вижда, че е сменена, виждат се оранжевите краища на гарнитурата. Тя може и да е духнала от газта. Абе дано всичко е наред засега откъм двигател и невидими загуби на антифриз.
  9. В крайна сметка 2 години по-късно след 3 капачки, 2 термостата, водна помпа и не знам колко смени и доливания на антифриз смених/а/ гарнитура на главата и се надявам това да реши този проблем. След някой месец ще докладвам пак. За момента, след 200-300км всичко е ОК.
  10. Здравейте, предполагам, че ще ме обвините в стиснатост, но аз все пак ще попитам. Като купих колата преди година беше само с един ключ. Има/ше/ доста нужда от обслужване и не ми е до ключа. Искам да си направя 2 комплекта ключове без чип и оригиналния да го сложа някъде в колата, да изключва имобилайзера. Оригиналния сам по себе си също е поизносен и така или иначе има нужда от подмяна. По този начин ще имам резервен комплект ключове. Питането ми е, някой правил го е? Къде трябва да стои ключа?
  11. Да допълня темата. Колата вече загрява нормално, явно наистина е имало проблем със стария термостат. Парно имам. Обаче постоянно се чува шум като от вода зад таблото. Според вече трети човек това било защото са направили нещо на радиатора на парното при почистването. Не загрява, не губи антрифриз, така че чакам да се случи нещо и да продължавам с ремонтите. При подобен проблем не бих отишъл повече на машинно почистване.
  12. След смяна на термостата и машинно почистване на радиатора на парното, парно имам. Кое и доколко е помогнало, не се наемам да кажа. Благодаря
  13. Вчера бях на почистване. Хората твърдят, че са си поиграли доста. Даже ми взеха по-малко пари, явно резултатът е незадоволителен от тяхна гледна точка. От моя ... парното ми работи слабо, както си беше преди да спре окончателно. Даже се чудех, защо е толкова слабо на тази кола. Но поне може да се кара, защото в това време иначе е ад Така че или карам така или търся къде да ми сменят радиатора. Благодаря на всички, изказали мнение по темата.
  14. Благодаря, следващите дни ще я свърша тази работа и ще докладвам резултата.
×
×
  • Създай нов...