Jump to content

TINA.K

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно TINA.K

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.09.1970

Profile Information

  • Кара
    Honda FR-V 2.2i-CTDi Comfort 140HP 2006г; Ford Mondeo MK I Hatchback 2.0i Zetec 16V (136HP) 1993
  • Пол
    Женски
  • Място
    София
  • Интереси
    Енерго-информационна медицина, биорезонансна терапия

Contact Methods

  • Website URL
    http://biorezonans.weebly.com/

Последни посетители

2589 профилни разглеждания
  1. Сега виждам мнението, май нещо не е правилно описано в моя пост. Маслото визирам. Не съм сменявала двигателно масло и филтри - това като я купихме в Юбико е направено. При смяната на амбреажната помпа е подменено изцяло течността за нея - само ми се губи в момента каква е тя - масло някакво или спирачна течност??? Май е спирачна течност обаче като чета сега по форумите. Не мога и до колата да ида да погледна, ама е същата течност, като в едно казанче в дясно до амортисьора. Това за амбреажа е едно малко цилиндрично казанче да въпросното по-голямо. Не виждам добре на снимката какъв е символа на капачката му обаче, но наистина ми прилича на спирачна течност символа ... Колкото до мнението на колегата Водкин - съжалявам, че са те разочаровали. Много се надявам да не ми се случи и на мен за в бъдеще. По принцип съм в София и ходя в Юбико, но част от лятото сме около Бургас и при нужда ща не ща трябва да ползвам сервиз в Бургас. Бях изпаднала в паника къде да ходя и какво да правя и отношението и цените наистина бяха супер - очаквах че може да струва повече ремонта. Аз обаче за цената на помпата го питах каква ще е, защото имам познат в Тех-Ко и той ми даде определена цена с отстъпка и после и Апостолов ми каза цена, която не беше същата, а по-висока (колкото клиентската цена на Тех-Ко), но аз прецених, че по-добре той да си достави помпата, отколкото аз да се занимавам и накрая разликата не си струваше, та даже можеше и по-скъпо да ми излезе, защото трябваше и да се чудя и как да ида до Бургас да му я дам и щеше и повече дни да отнеме ... Така за под 36 часа колата ми беше оправена на една приемлива за мен цена. Доволна съм и защото там, където ходим без кола не си е работа и да останем повече без колата щеше да е доста гадничко ... То с тия сервизи ... направо е кошмар - докато си намери човек неговия си майстор и да си му има доверие ... Най-добре да не опираш до сервиз, освен за консумативи да сменяш. Със зъболекари - същата работа. Преди години имахме зъболекар, който случайно го хванахме, че си измисля кариеси по зъбите ни и ни ги прави ... Представяте ли си - здрав зъб да го пробиеш и да му сложиш пломба заради пари ... Ама то всеки си плаща рано или късно тарикатщините.
  2. Давам глас за Апостолов. (Хонда-Бургас) Закъсах с моята красавица - падна педала на съединителя. Това се случи в събота вечерта (добре че пред къщи на паркинга, а не на улицата). Набързо събраните мнения от майстора, който ни прави форда - това по телефона, от съсед и от още един съсед бяха за повредена някоя от помпите на съединителя. Изчаках понеделник сутринта за да отвори Юбико, звъннах на Люси - неговото мнение припокри останалите. Препоръча ми майстор, даде ми телефон. Обадих се, уговорих се и когато отидох се оказа, че съм в сервиза на Хонда - Бургас. Лично собственика Стоян Апостолов пое колата. След около 45 мин. диагнозата беше ясна, както и сумата за ремонта. Дадох ОК и се прибрах. Преди 3 часа си взех колата. Изключително доволна съм от всичко - отношение, обслужване, както и цената на ремонта. 50лв за труд, цената на помпата, каквато си е от фирмата-вносител за клиенти, също за масло и диагностика. Съвсем нормални цени.
  3. Аз май с некви деца ще дойда - така се очертава. Тамън да побесеят на снега ..., че едва ги удържам из къщи иначе. Определено имам интерес към стикерите и табелите да видя и евентуално да си взема. Вчера с колега се разминах - един бледо зелен Акорд - стори ми се че беше с табелка на клуба. Ще е готино да се виждаме из улиците хората от клуба. Иначе за тия 3 седмици установих, че в София е пълно с Хонди, а преди това не бях виждала ни 1 ... Даже пред съседен блок има едно черно FR-V, пред нашия преди няколко дни се бяхме наредили 3 една до друга и четвърта срещу тях :cool:/>
  4. С удоволствие ще дойда. Стикери и аз ще искам, ама първо да ги видя, че нещо недоразбрах за тях ... И като пълен новак имам въпрос: Там има ли кафе или нещо, в което се събираме или на улицата просто си говорим?
  5. Много е полезно това сайтче!Мондеото ми има регистрация в Сприт Монитор, но временно го ползвах, сега и на Хондата и на Мондеото направих в Кар Спендинг, но още съм съвсем в началото. Хондата е с 2 зареждания, Мондеото още няма нищо вкарано.
  6. Честито!!! Красавица е. Да си я караш безаварийно и най-големите ядове да са спукана гума или нещо леко драснато (щото трудно се минава хептен без нищо). Това и на себе си пожелах.Да си кажа, откакто от седмица и аз имам Хонда, разбира се виждам всички Хонди по улиците - е не видях грозна ... Докато от други марки винаги е имало все по някой модел, който ми се е струвал грозен.
  7. В Армеец и ГО и Каското - работят с Юбико като официален сервиз, освен това и от сервиза ми казаха, че са коректни и затова върху тях падна избора. Иначе при всяка щета мога и индивидуално решение да взема. Но си пожелавам да нямам нужда да ползвам застраховките. Вчера бях в сервиза – сменихме маслата и филтрите, напълнихме коремчето и вече се возим. Само се оказа, че не съм разбрала като хората – Юбико е официален сервиз, пък Каското ми е с право на доверен … Надявам се да мога да си доплатя и да имам право на официален … Ако не стане – значи така е трябвало и вярвам, че няма да ми е нужно!!!
  8. Момчета и момичета, да се похваля: от снощи красавицата е в гаража!!! Чувствам се страхотно, децата и те полудяха, като я видяха. Големия се метна на предния капак да я прегръща с някакво зарядно за моб.тел. в ръка - добре че не я одра... Луд колкото си искаш. Нямаме търпение да мине днес през смяната на масла, филтри, да напълним коремчето, да не е гладничка и от утре да и се радваме на макс. Живот и здраве ще и направя лично снимки и ще я сложа тук.
  9. TINA.K

    Бисери

    Същия лаф пусна и големия ми син миналата година (тогава на 11г възраст). Прибирам го от училище с колата и както си се возим пред нас същото Мондео като нашето и той се цепи: "Ей, мамо глей тая кола е като нашата. Друг цвят е, ама и тя е 16 волта." При което аз почвам да се хиля като идиот, чак отбих колата и спрях да си се насмея на спокойствие, а детето седи и ми се чуди защо така се смея. Аз естествено 15 минути при опит да му обясня, такъв смях ме напушва, че ... После като разправях на мъжа ми пак така - и двамата с детето се заливахме от смях, докато успеем да разкажем случката и лафа ни отне бая време. Сега вече не ми е смешно, но тогава ... Мъжа ми чак попита какво смешно сме яли.
  10. Да е жив и здрав още дълги години Дядо Коледа в лицето на баща ми, че иначе през крив макарон ще видя готина кола ... Благодаря на всички ви за съветите. Най-вероятно при Омбре ще ходя, че е почти до нас. А някой дали може да даде съвет за застрахователна компания за каското - къде изплащат щетите, така че да не трябва да си извадиш още толкова, колкото ти платят за ремонта? Аз зесега сякаш към Алианц или Интерамерикан се насочвам, ама някой с опит ще е най-полезен с инфо и затова питам. Имат някакви клаузи за доверен сервиз, нещо със спестена премия ... Звучат интересно. Сайтчето е супер полезно, браво на такива хора като теб, които правят неща, полезни за хората и то безплатни.
  11. Благодаря ви! Силно се надявам да е наистина добра и да няма скрити проблеми. Живот и здраве преди да я платим и да завършим сделката ще мине през сервиз за ходова част и на комп.диагностика, за да сме сигурни, че си струва торбата пари, които ще се дадат за нея. Търсехме 7 местна кола, тъй като ние сме 4 човека + 2 котарака, които на море си идват с нас и моите родители си ставаме 6 и с нормална кола не става вече - децата си попораснаха (на 12 и 8) и не стават вече 4 човека на задната седалка. Същевременно 7 местните пък остават без багажник като се отворят задните седалки и затова като я видях направо се влюбих, ама от първия половин поглед дори. От практична гледна точка - обикновено ще сме 1 до 4 човека в нея, но същевременно ще позволи да сме 6 човека, двата котарака и багаж, което е повече от супер. Много важен момент беше, че като седнах да я пробвам и нямах чувството, че съм в чужда кола - разликата с Мондеото, което карам от 9,5г беше само, че съм на по-височко. Абе ... все едно си седнах в моята си кола ... Иначе през годините съм пробвала ей така за по 1 кръгче доста коли, точно за да видя дали са ми удобни - еми добре се почувствах преди няколко дни, сядайки в Мицубишито и в С-Макса, но само сядах, без да ги карам. А, добре беше и лятото един Форд Турнео Конект, но той си е лекотоварен, а ние семейна голяма кола искахме. И така в крайна сметка избора падна на Хондата. И като визия, и като удобство и като практичност - всичко е на шест!!! Много ще съм благодарна на съвети какво да подменя веднага по нея (опитвам се да се свържа с Омбре, но засега не успявам). Решила съм да потърся по колата и в сервизната книжка (пише, че има, ама забравихме да я разгледаме) стикери и инфо кога какво е сменявано и ако са ОК, може и да поизчакам, но ако няма такова инфо знам така: ангренаж и ролки, масла и филтри. Но моля за инфо - кои масла освен двигателното и кои филтри. Вместимост на картера и филтъра, ако някой знае ... Също така за текущата поддръжка, ако можете да ме ориентирате в цифрите. Нещо се оказва рядка като модел и не намирам инфо в нета за нея. Ще чета сервизната книжка и от френския каквото разбера на италиански ... и по картинките. Весело посрещане на Новата Година! Много здраве, благоденствие и безаварийни пътешествия с любимите коли желая на всички!
  12. Здравейте на всички! От вчера съм бъдещ собственик на ей тази HONDA FR-V: http://www.cars.bg/u882395 Гледахме Мицубиши Аутлендър, Форд S-Max и много се двоумех между тях и изведнъж вчера, както си ровех и съвсем случайно ми попадна пред очите ТЯ - направо от раз я харесах и веднага отидохме да я видим. Само с идеята да я видим, без никакви ангажименти ... Но нали знаете, че то като си е писано ... си е писано. Всички много я харесахме, събрахме каквито пари имахме из джобовете и я капарирахме. След няколко дни ще довършим сделката и вече ще си е официално НАШАТА СЕМЕЙНА КОЛА ... Направо като дете и се радвам и не знам как ще спя в близките дни от вълнение ... Ще се радвам на повече инфо от вече настоящите собственици на този модел, както и от всеки, който е добре запознат с нея. Всичко, което се сетите за поддръжката, специфики някакви, ако има такива. За маслото вече разбрах. Сега ще поразровя и за магазини и сервизи да прочета мнения, но пак може да напишете вашите препоръки. Благодаря и до скоро. Весело посрещане на Новата Година!!!/>
×
×
  • Създай нов...