Jump to content

yanko_83

Фен
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About yanko_83

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 09/22/1983

Contact Methods

 • Skype
  galkaatanasova

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Искра има, бензин има, но не пали. Интересно
 2. Моята също е 2.0 автомат и от известно време забелязах, че имам същите вибрации когато спра на светофара (падаха оборотите на газ и бензин по един и същи начин). Не бях се замислял за консуматорите, но наскоро си сложих лед дневни светлини и днес през деня пак го направи на светофара и включих фаровете и оборотите си дойдоха на място.
 3. Следя. И при мен е така
 4. По спомен, има настройка на Тамона-та след дадени обороти (примерно след 4500 до прекъсвач) като изпреварваш да минава на бензин и после пак на газ
 5. Бранко завиждам ти благородно за озвучението. Живот и здраве ще го чуем някой ден.
 6. Пробвах с ледове после с ксенон, но работата си отива на ремонт.
 7. Здравейте колеги, проблема ми е че късите светлини светят много слабо (автомобила е Акорд предифейса) . Въпроса ми е мога ли да изкарам рефлектора и лупата без да свалям фаровете, видях че има някакви винтчета като свалих гумената капачка.
 8. Да е още по доволен
 9. yanko_83

  Делко за f20b6

  Моля за ключ на темата, делкото отпътува за гр. Плевен
 10. Здравей , видях че подаряваш делко за ф20б6 , ако може аз да го взема . Търся да купя хидравлична помпа.

 11. yanko_83

  Делко за f20b6

  От стария ми акорд, 6 генерация 2.0 147 к.с.
 12. yanko_83

  Грешка P1157

  Грешката е чистя след няколко секунди пак светва
 13. Здравейте колеги, лятото смених акорда от 6-та на 7-ма генерация взех 2.0 бензин автоматик. Много хубава кола, и се започна газова уредба (монтирана от Бранко да няма грешки), при реглаж на клапани видях че изускателния вал е заминал и го смених и него, онзи ден при смяна на маслото на двигателя забелязах че меката връзка е заминала и отидох в един квартален сервиз за ауспуси и ми смениха меката връзка. След като приключи майстора запалих и си тръгнах, но видях че светна чека проверих грешката и ми изписа грешка Р1157. Качвах колата на канал като си мислих, че майстора ми е откачил сондата да не му пречи, да ама не всичко си е на мястото. Проблема дали е в 1-ва сонда и ако е там каква да си взема
 14. Предна ламда сонда за к20а6?
 15. Валът се износва в средата кадето контактува с кобилицата, и се получава износване от няколко милиметра в средната част на гърбицата и не може да се направи перфектен реглаж на клапана защото ако кобилицата мръдне леко в страни и захапи на здравата част на вала може да стане беля. Клапаните се оставят малко по хлабави.
×