Jump to content

nedjalko1

Фен
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About nedjalko1

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic D16B2 / CRV 2 ген. 2.0 / Degree XL 250
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мога ли да карам така или е опасно да не прегори някой клапан
 2. Колеги регулирах клапаните изпускателни на 0.30 (бяха на 0.27) ,смукателните не съм ги барал бяха си на 0.22,но сега разбирам, че колата трябва да е престояла една нощ. А аз ги регулирах след 1.5 часа престой уж беше изтинала. Голяма грешка ли е това или са просто по хлабави? Да карам ли така или пак теглаж? Може ли нещо да прецакам така?
 3. Идеята е да запазя амортисьорите, че са в одлично състояние макар и малко ръждясали в долната част. Ако се прецака гумения тампон имали такива да се продават отделно?
 4. https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwjY5P7TnrzhAhXh0aYKHa21BJMQwqsBMAF6BAgGEAo&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov Разглобяваш смазваш, задържаш 3 сек в долно положение , после 3 сек в горно и това е.
 5. Колеги купих подсилини пружини за отзад на срв 2, но се оказа голяма греда с клеясали болтове на задните амортисьори. Дайте идея как да ги развия. За да запазя амортисьорите и тампоните.
 6. Колега и аз тръгнах да сменям задни пружини на crv 2 но нямат развиване болтовете на амортисьора. Кажи каква е процедурата и какво точно се реже. За да спасим Амортисорите че са ОК

 7. След смазване на водачите и обучение на ново , AUTO функцията работи коретно. Благодаря за съветите
 8. След смяна на въпросната пластмасова втулка шума изчезна.
 9. Може ли да се смени тази втулка без да се сваля педала
 10. Това изнамерих но за Акорд
 11. Гресирах педала със спей , ако някой може даде повече информация как се сменя течността ще съм благодарен.
 12. Здравейте, колеги Времето се позатопли и Педала на съединителя на CRV-то 2 ген., отново започна да скърца. Правиго когато на вън е горещо. Миналото лято пръсках с каква ли не грес но ефекта е временен. Течноста в казачето е мътно. Дайте идея какво да правя, че много ме дразни това скърцане.
 13. Здравейте колеги, CRV2- Проблем с преден ляв прозорец- AUTO На предното ляво стъко, когато го вдигам на госре с Ауто мого често спира някъде и се връща на долу преди да е стигнало горно положение. Някой има ли представа от какво може да е.
×