Jump to content

nedjalko1

Фен
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nedjalko1 last won the day on December 2 2023

nedjalko1 had the most liked content!

Community Reputation

18 Neutral

About nedjalko1

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic D16B2 / CRV 2 ген. 2.0 / Degree XL 250
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега, доволен ли си все още от пружините на Гладиатор? Смятам да си купя същите, като тези които ти си взел. Моята е 3 генерация с газова и разкрачена задница. Надявам се смяната на пружините да помогне.

   

 2. Здравейте , колеги Моля да споделите къде ви хваща педала на спирачките, защото моя хваща по средата и е доста мек при запалена кола. Дори при силен натиск се чува едно "ТУП" но не е долу в купето, та леко ме притеснява дали е нормално. Иначе спирачките държат и АБС -а сработва дори и при лек натиск. На изгасена кола първото натискане пак пада доста на долу и се чува това "ТУП" при второ, 3-то,n -то натискане е твърд, на изгасено и е слиз то това място където прави "ТУП". Моля да споделите поведението при вашите коли. Благодаря
 3. Буксата която влиза в потенципметъра
 4. Проблема се реши след почистване на буксата с контактен спрей.
 5. Закупих тези и съм съм много доволен:
 6. Здравейте и аз да споделя и препоръчам читав майстор за климатици в София, много професионално отношение и изключителна точност и прецизност. Момчето се казва Веско и се знаем от Мазда форума бул. „св. Климент Охридски“ 166 ... Телефон: 089 476 1944 http://www.avtoklimaticisofiq.com/prices.html Има и доста обратни връзки по темата в мазда форума https://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=59&t=38372&start=60
 7. Здравейте, И на мойто CRV , се сличи да бъгне сензора за външна температура, опреве се с махане на + на акумулатора.
 8. Здравейте, някой знаели как се спира Side Airbag - за да е безопастно за деца? Возите ли децата си отпред със столче и кой Airbags спирате и как?
 9. Здравейте, много ми харесва идеята да се повдигне колата с подложки, но никой не казва това как се отразява на деференциалите , малко или много ъгъла на полуоските се променя. Скъсява ли се живота на каретата ? Някой с повече опит ако може да обясни.
 10. Някой има ли представа дали двата сензора са съвместими: 37971-RBB-003 37971-RDJ-A01 И дали и двата стават и двата за CRV 2005 бензин, по каталог го дават само 37971-RDJ-A01,
 11. Дали са еднакви за бензи и дизел, и има ли нужда после от някакво обучаване или само плък анд плей
 12. Здравей, от 2 дена ми дава грешка P2138. Колата светва VSA и Чека на двигателя и влиза в сервизен режим.

  Прочетох че свързана с сензора за педала на газта.

  При теб какъв беше проблема. Имаш ли идея дали дали сензора за бензи и дизел са еднакви.

  Мойта е 2.0 бензин 2005г. 150кс.

 13. Здравейте , колеги от два дена ми дава тази грешка "Engine Check + VSA System Check Error P2138" и колата влиза в Авариен режим. Това е сензораз от педала на газта - или така наречения потенциометър. Моля за Съвет какво да правя, казаха че нов е доста скъп. Имате ли опит дали втора употреба карат.
 14. Колеги колко ви е напрежението при работеща кола без консуматори и продължително измерване CRV 2.0? Като запаля е 14.2V После спада до 12.78V качва се на 14.2V и пак така през интервали от време. Което ми се струва странно. Тествах с консуматори и е нормално с вкл фарове 14V +духалка 13.9V +нагреватели 13.7V. ...и така с всички консуматори пада до 12.8V Карам с вкл. волтметър в запалката и ми се стори станна тази работа без товар 12.78V. Така ли работи регулатора на тези хонди или е тръгнало нещо да се скапва.
 15. Колеги , някой позва ли тези Ветробрани - HEKO за Honda CR-V (2002-2006), да даде отзиви. Шумят ли ???
×
×
 • Create New...