Jump to content

nedjalko1

Фен
 • Мнения

  47
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

7 Neutral

Относно nedjalko1

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Civic D16B2 / CRV 2 ген. 2.0 / Degree XL 250
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. nedjalko1

  Вибрации при 120км/ч

  Крив диск няма, но задържаше водача на спирачния апарат. След раздвижване вибрацията изчезна.
 2. Оказаха се Биалетки - по нищо не личеше че е от тях. За дърпането на дясно блокирал водач на спирачен апарат
 3. Колеги някой, ползвал ли е такъв пеходаник, за да сподели мнение ... или ако има друг вариант за използване на AUX сигнала. Колата е с мулти волан CRV -2005, който искам да си запазя работещ. , Ето и самото CD
 4. Не успях да видя пребоксува за кратко. Преди да сменя маслото на снях премигваше VSA -то, но по леко пясъкливо или мокро сякаш не ми е превъртала от пред до сега -но сега даван повече газ. Вдигах я на подемник в един сервиз за топането и на свободна врътнах предното колело - след около 1/4 оборот се завъряха и задните. Ще си покаже като дойде снега
 5. Не мога да разбера дали включва задното. На пясък осещам, че отпред превърта, но не мога да осетя отзад как е. Зимата преди да я обслужа беше ОК на снега.
 6. nedjalko1

  Вибрации при 120км/ч

  Възможно ли е проблема да е от омекнали тампони на носачите. Видимо не са скъсани но с щанга лесно мърдат и се осеща хлабина. Може ли да потропва от тези тампони ?
 7. Забелязах,че при рязко потегляне от място волана се завива на дясно от самосебе си и колата дърпа на дясно. Това от какво може да е,като нищо не установяват при преглед на окачването.
 8. Здравейте, смених маслото на задния деференциал и в Бултрако ми продадоха 2л. dpf s,Мастура е налял около 1,200 -300 .Много ли е?
 9. nedjalko1

  Вибрации при 120км/ч

  Колега как хвана, че е разбит кормилния накрайник?
 10. nedjalko1

  Джанти 17" на CRV-2 ген. 2005 2.0i

  Джантата е j7.5 и заложих на 225/55/17 и съм доволен.
 11. nedjalko1

  Вибрации при 120км/ч

  Имам същия проблем със същите симптоми , но понякога вибрацийте изчезват и пак се появявят. Което ме навява на мисълта на задържане на спирачен апарат и крив диск. Задните задържаха и ги раздвижих като ги змазах че топлиха в движение - сега нямат проблеми , като ми остане време ще раздвижа и предните .
 12. Не мисля, че е рейка защото във волане не се осещат по никъв начин хлабини . На Civic-a имам почукване от рейката и симптомите са ми познати (по леки неравности паваж, каменист черен път ). Тъка всичко е стегнато на бетон - и има някаво паразитно пукане. при осукване (в следствие от спиране , потегляне неравност ...) - пукането е като от биалетка, но са здрави - не мога да хвана хлабини. Нз да не е в Макферсона нещо и как да го хвана. Имам чувството, че след като е загряла колата (след каране е по дълго време 20 30 мин. из София) се проявява повече това пукане .
 13. Гледах ги. Магарето на моста и него гледах... Какво ли несъм гледал ...
×