Jump to content

nedjalko1

Фен
 • Мнения

  44
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно nedjalko1

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Civic D16B2 / CRV 2 ген. 2.0 / Degree XL 250
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Не успях да видя пребоксува за кратко. Преди да сменя маслото на снях премигваше VSA -то, но по леко пясъкливо или мокро сякаш не ми е превъртала от пред до сега -но сега даван повече газ. Вдигах я на подемник в един сервиз за топането и на свободна врътнах предното колело - след около 1/4 оборот се завъряха и задните. Ще си покаже като дойде снега
 2. Не мога да разбера дали включва задното. На пясък осещам, че отпред превърта, но не мога да осетя отзад как е. Зимата преди да я обслужа беше ОК на снега.
 3. Вибрации при 120км/ч

  Възможно ли е проблема да е от омекнали тампони на носачите. Видимо не са скъсани но с щанга лесно мърдат и се осеща хлабина. Може ли да потропва от тези тампони ?
 4. Забелязах,че при рязко потегляне от място волана се завива на дясно от самосебе си и колата дърпа на дясно. Това от какво може да е,като нищо не установяват при преглед на окачването.
 5. Здравейте, смених маслото на задния деференциал и в Бултрако ми продадоха 2л. dpf s,Мастура е налял около 1,200 -300 .Много ли е?
 6. Вибрации при 120км/ч

  Колега как хвана, че е разбит кормилния накрайник?
 7. Джанти 17" на CRV-2 ген. 2005 2.0i

  Джантата е j7.5 и заложих на 225/55/17 и съм доволен.
 8. Вибрации при 120км/ч

  Имам същия проблем със същите симптоми , но понякога вибрацийте изчезват и пак се появявят. Което ме навява на мисълта на задържане на спирачен апарат и крив диск. Задните задържаха и ги раздвижих като ги змазах че топлиха в движение - сега нямат проблеми , като ми остане време ще раздвижа и предните .
 9. Не мисля, че е рейка защото във волане не се осещат по никъв начин хлабини . На Civic-a имам почукване от рейката и симптомите са ми познати (по леки неравности паваж, каменист черен път ). Тъка всичко е стегнато на бетон - и има някаво паразитно пукане. при осукване (в следствие от спиране , потегляне неравност ...) - пукането е като от биалетка, но са здрави - не мога да хвана хлабини. Нз да не е в Макферсона нещо и как да го хвана. Имам чувството, че след като е загряла колата (след каране е по дълго време 20 30 мин. из София) се проявява повече това пукане .
 10. Гледах ги. Магарето на моста и него гледах... Какво ли несъм гледал ...
 11. Тропането е от Пред
 12. Колеги още малко детайли относто мистериозното потропване (пукане). Къде ли не я гледаха караха и т. н. Казват всичко е здраво карай да се доразтропа и ще го хваним, но ме дразни яко. Топането е по скоро пукане - в момента преди да спре или веднага след потегляне и то не всеки път. При завиване усукване с малка скорост , по много леки неравности понякога пак се усеща. Това което не успяваме да проверим са тампоните на макферсона - дали може да е от тях и без сваляне имали вариант за проверка ? Не се вижда скъсано на гумата.
 13. На 3-то място я карам и нищо не намират. За тампона на макферсона светиха с едно фенерче и гледаха за пукнатини, но не намериха нищо. тампона на деференциала е здрав. Сложих нови гуми и минах реглаж, но забелязвам че пак се разтравя като кача 2-ма човек отзад с малко багаж. Нормално ли е или не са направили реглажа както трябва - да не си прецакам гумите ?
 14. Здравейте колеги, Наблювавам едно странно потропване на CRV-то по леки неравности но не всеки път, бях на няколко прегледа на окачване и рейка, накрайници, биалетки ... - проблеми няма според майстурите. Изказването след тест драйв е паразитно високочетотоно поторопване - Можело от водачи на спирачи апарати или от разхлабено "магаре" каквото и да означава това? Трудно е да го опиша кога се проявява, но е на 1-ва - 2-ра с ниска скорост натискане на спирачки, и прагове по шосето, чукането е като на биалетка и само акустично не се осеща във волан. * с висока скорост в завой, като натисна спирака осещам лека вибрация във волана, ако е свързано. Някой имал ли е подобен проблем?
×