Jump to content

Members

Фен
 • Мнения

  13
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Members

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V II 2.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Kustendil

Последни посетители

156 профилни разглеждания
 1. Колеги, здравейте, Няколко часа, четох темата за масло за двигателя, но има прекалено много данни. Искам само да попитам: 1.Масло Castrol / Motul какво е препоръчително да взема/EDGE 5W-40, 8100 X-CLEAN /. 2.На колко хиляди е смяната на маслото/ сменям на 10 000, смесен режим на каране/.
 2. Members

  Повдигане на CRV 2

  Може вместо подложки метални втулки от дебелостенна тръба с височина 2 см. Дават се амортисьорите на стругар и ги прави. Мойте излязоха 10лв за работа и материал. Иначе свалянето и качването е леко мъчно.
 3. Members

  грешка P0845

  Още един път благодаря ще го сменя тоя месец.
 4. Members

  грешка P0845

  Още малко уточнение ако може. 1. За всеки отделен датчик различен ли е номера на грешката или не? 2. Ако е еднакъв как да проверя кой дава дефект. 3. на клипа се вижда и смяна на маслото- трябва ли да го сменям? 4, каталожния номер би трябвало да е 28610-RAY-003?
 5. Members

  грешка P0845

  Благодаря.
 6. Members

  грешка P0845

  Здравейте, Колеги Някой знаели какво означава тая грешка -P0845 Trans Fluid Press Sensor/Switch B Circuit Malfunction -3RD/ 2,0 150 к.с автомат/ . 1. В рамките на 10 дни ми даде два пъти тази грешка-маслото в скоростите е на 27 000км/. 2. Както си карам почва да мига"D' , спирам колата, гася включвам и няма проблеми. 3, Грешката е уж за проблем в налягането при вкл. на трета предавка, но не знам как да я оправя.
 7. Здравейте , днес имам на няколко пъти проблем с лоста на ръчната спирачка. При по -силно дръпната ръчка или при наклон при натискане на палеца на лоста същия не освобождаваше жилото, за да мога да тръгна включвах автомобила на D и на R като същевременно се опитвах да потегля. След тази процедура /случи ми с е два пъти/ жилото на ръчната скорост се освобождаваше и можех да потегля. Въпросите ми са следните: 1. Трябва ли да сменя лоста на ръчната скорост или подлежи на ремонт. 2. Трябва ли да проверя ръчната спирачка под купето/ един майстор каза , че може би е клеясала и трябва да с е раздвижи т.е да се напръска със спрей/
 8. http://kolalok.com/gumi-dzhanti/honda/cr-v.html
 9. Благодаря за схемата, свърши работа и май наистина се беше " бъгнал" сега е" ок".
 10. Здравейте колеги, От няколко дни имам проблем с датчика за външна температур-показва 20 градуса по всяко време на денонощието/. Колата е 2000 кубика 150к.с автомат -бензин. 1 Къде се намира този датчик? 2. Тия показания влияят ли на климатроника/ според мен сега охлажда по - слабо/? 3 Как се ремонтира / нов или подлежи на ремонт/?
 11. Реших проблема със спирането( извадих предпазителя за машинката за фаровете-30А- оказа се , че има отделен.
 12. А няма ли възможност да се спре/ примерно да се спре някъде /?
 13. Здравейте колеги , интересуваме как да спра пръскалките на фаровете, че пръска заедно с тези на стъклото. Колата е 2002г автоматик. Никъде не видях да има отделно копче , а на акорда има.
×