Jump to content

Наско Пк

Фен
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Наско Пк

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда CRV 2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Перник

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Колега аз карам мойта Хонда трета смяна с Енеос и съм срашно доволен.Преди това я карах с Мобил, Есо и Ени , но гореше по малко , но сега не го пипа.Това е основен показател за едно масло.В моя сервиз работя с много масла , но Енеос по мое наблюдение за сега мисля че,е най добър за Хондите, та даже и за всички.Мойта е автоматик и я карам и в скоростите с такава марка.В спесификацията си пише , че е разработено за Хонда и почти всичи японски автомобили.
 2. Колега,абсолютно съм сигурен,че проблема ти е в стъпковия мотор.Това дето ти пише предния колега, че не трябва да потегляш веднага , не е вярно.Когато включиш на скорост за потегляне,има датчик който следи оборотите и щом паднат под зададените стъпковия мотор трябва да ги компесира.Трябва ако всичко е наред със стъпковия мотор , като включиш на скорост,когато е студена да чуеш и усетиш качване на оборотите.Когато не работи стъпковия мотор и включиш на скорост маслото на студен мотор все още е гъсто и натоварва турбината, кояро всъщност ти е маслен съединител, и колата гасне. Сигурен съм , че след като я покараш вече на топъл мотор не го прави , въпреки , че и тогава оборотите ще са по ниски от необходимото.Може и когато спреш на равно място и си включил на директна , след като отпускаш леко педала на спирачката , автомобила да потегля на леки тласъци.За всичко това е виновен стъпковия мотор.Чао и успех! Надявам се да съм ти бил полезен.
 3. Наско Пк

  Повдигане на CRV 2

  Ще сваля амортесьора и ще видя на място какво да правя, но мисля ,че с втулки ще стане най добре.Колега , колко дебели ги направи , че се повдигна с 4 см? Мен също ще ме устрои да я повдигна толкова.
 4. Наско Пк

  Повдигане на CRV 2

  Колеги,искам да повдигна задната част на CRV 2.Дърпам каравана с него и задната част е много ниска.Даже и соло,пак е забито от зад .Правил ли го е някой и как става?Търсих такава тема във форума,но не намерих.
 5. Колега как разбра,че не работи?Ако го гледаш сам само от твойта страна,може да превърта предната а едната задна също,само че от другата страна.Така че може всичко да си е наред.Наште Хонди нямат блокажи и системата е такава ,че превърти ли една предна и една задна гума колата си стои на едно място.
 6. Наско Пк

  CR-V RD1 проблеми

  За да решиш проблема с чистачките,трябва да откачиш маркуча от казанчето и със струя въздух от компресор да духаш от страната на дюзите.Закачаш маркуча и пръскаш ,ако пак се запуши повтаряш упражнението докато не тръгне както трябва. Теча най вероятно е от спукана помпичка,а не от съда.Когато държиш продължително време натиснат съединителя част от компресираната течност се връща в казанчето,но това е показател ,че ще имаш проблем с горна помпа на съединителя.Послушай колегите и си промени начина на каране,защото ще съсипеш аксиалния лагер.
×