Jump to content

ranko57

Фен
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ranko57

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Сливен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Аз не съм рязал нищо.Просто поглезнах под пластмасата къда са дупките,забелязах ги,и ги издупчих с ножа.Болтовете са 8 мм.И всичко заспа.
  2. Тя колата си работи перфектно.Просто долу ще е по-готино,и по удобно.Жилото ще стигне,просто ми трябва лост и планка.И майсторлък.Просто исках да попитам дали някой не е правил такава лудория.
  3. Здравейте приятели от форума.Искам да попитам нещо знаещите господа.Върти ми се нещо налудничаво в главата,но искам да попитам,може да има някой който го е правил.Та,вижте какво си мисля.Имам Хонда ЦРВ-автоматик.На тях лоста им за включване на скоростите, е на волана.Искам да го сваля на пода.Може ли или не???Естествено ще търся и някакъв подобен панел на който да стъпи.Някой правил ли е нещо подобно??? Ще бъда благодарен на мнения.
  4. Колеги .Благодаря ви за отзивите .Развих го .Урааа.Заигра големият гайковерт за камиони.
  5. Тя е и автоматик.И няма как да я застопоря.Два дни се мъчам с един болт.Имате ли представа откъде да взема таък шектограм?50 мм...Имате ли представа?
  6. Здравейте на всички от този форум.Приятели имам един проблем.Отнася се по-точно за онези Хондаджий на ЦРВ-та с автоматични ск...кутий.Исках да си сменя ангренажния ремък.Но не успях да си развия болта на шайбата на кол.вал.Няма как да го застопоря.Въпроса ми е.Как мога и къде да застопоря маховика,за да не се върти,и развие болта.Останалото е лесно.Дали има които да са се блъскали така като мен...Предварително благодаря.
  7. А, колко ти струваше удоволствието?Ще видим утре.Днес само копираха и печатаха документи.,за 3,40 лв.Говори се е от порядъка на 20 до 70 лв.А след 1 март,от 300 до 500 лв.
  8. Не зная в Пловдив дали не знаят ,или просто се бавят,но днес аз ходих и си направих документите.Утре ще съм на механик,но ще стана рано че беше панаир днес.При нас в работят момчетата.А дали е вярно ,или поредната партенка ще се разбере.Но вземат вече парички.Така че до 1 март няма много време.А после се чува глобите след датата да са големички.Хазната е празна момчета.За Коледа и Нова година трябва да се раздадат бонуси ,награди на министри,депутати,така че тези пари дето ги дадоха за пенсий,и увеличение на заплати трябва да се избият.
  9. Първо заплатите на полицаите не са увеличавани за времето на целият мандат на ГЕРБ и до ден днешен . Ако ти си служител на МВР и са ти увеличавали за това време заплатата кажи къде работиш , защото искам и аз да се уредя при теб. Ако не си в системата не разпространявай глупости във форума , той е създаден за по-други цели или поне така си мисля аз. Второ това за газовите уредби е слух който се носи вече почти половин година и за сега не е верен. Това не означава , обаче че , милите ни политици не биха се възползвали и от най-малката възможност да изпият и последната капка кръв от бедният данъкоплатец. Ако желаеш повече подробности , на лични .Не желая подробности,а и не съм служител на МВР.Но знам че са увеличени г-не.Може още не на всички, но са.А относно газ.уредби днес ходих да си правя документите и утре съм на преглед пред механика.Така че всичко е вярно.
  10. Приятели от форума.Днес четох в интернет че газовите уредби са незаконни.Трябвало до 1 март да бъдат вписани в големия талон.Това значи смяна на регистрацията.Някой има ли информация .???Иначе се смятало за промяна в конструкцията.Пак пари търсят.Увеличиха на полицаите заплатите ,а и покрай стачките трябва да си ги наваксат.И откъде ,пак от шофьорите.Но никъде го няма това .Промяна в конструкцията.
  11. Здравейте приятели от форума.Имам ЦРВ първа ген.Искам да попитам знаещите и можещите нещо.Каква е разликата между лостовете за ръчна спирачка,на ЦРВ-1ген.и ръчна на ЦРВ-3ген-2008 г.Питам защото искам да си сложа това барче или масичка дето е м/у седалките на Хонда от 2008 г.Дали ще пасне лоста за ръчката и барчето ?Някой има ли си напредстава как е монтирана.Дали старата система,може да се преправи лесно за новата?Ще бъда благодарен да получа някакъв дори и нищожен съвет.
  12. Здравейте съфорумци.Искам да попитам знаещите и можещите,и най-вече препатилите.Имам Хонда црв 98 год.Искам да сложа барче между седалките от новото црв.Не зная как да го нарека,затова казвам барче.Това дето е за ръчната. .ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ.Някой правил ли е такива магий.
  13. Здравейте съфорумци.Искам да питам някой който се занимава с покупко продажби на части за ЦРВ-та.Търся си оригинална кутия за резервната гума .15 цола.Боята не е от значение.За предпочитнане светло сива ..но не е проблем.Ще бъда благодарен ако някой ми помогне.
  14. Оправи се точно от чавката.Разгадах го вече нацяло.Блокирал съм настройките ,но сеге вече всичко е наред.Било и със код.И това оправихме.Моето е китайче.Но върши работа.
  15. Ами приятел,поръчаха ми го от Англия.Тук са много скъпи.Хиляди разгледах по интернет но адски скъпи.1000 лв.Платих 430 лв.Достовиха ми го на място.Много игри и забавачки има.Двд,СД,ИНТЕРНЕТ,.GPS.Тв.,игрици Много още джунджурийки.Не съм ги разглеждал всички.
×
×
  • Създай нов...