Jump to content

Members

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Members

  1. Колеги, здравейте, Няколко часа, четох темата за масло за двигателя, но има прекалено много данни. Искам само да попитам: 1.Масло Castrol / Motul какво е препоръчително да взема/EDGE 5W-40, 8100 X-CLEAN /. 2.На колко хиляди е смяната на маслото/ сменям на 10 000, смесен режим на каране/.
  2. Може вместо подложки метални втулки от дебелостенна тръба с височина 2 см. Дават се амортисьорите на стругар и ги прави. Мойте излязоха 10лв за работа и материал. Иначе свалянето и качването е леко мъчно.
  3. Още един път благодаря ще го сменя тоя месец.
  4. Още малко уточнение ако може. 1. За всеки отделен датчик различен ли е номера на грешката или не? 2. Ако е еднакъв как да проверя кой дава дефект. 3. на клипа се вижда и смяна на маслото- трябва ли да го сменям? 4, каталожния номер би трябвало да е 28610-RAY-003?
  5. Здравейте, Колеги Някой знаели какво означава тая грешка -P0845 Trans Fluid Press Sensor/Switch B Circuit Malfunction -3RD/ 2,0 150 к.с автомат/ . 1. В рамките на 10 дни ми даде два пъти тази грешка-маслото в скоростите е на 27 000км/. 2. Както си карам почва да мига"D' , спирам колата, гася включвам и няма проблеми. 3, Грешката е уж за проблем в налягането при вкл. на трета предавка, но не знам как да я оправя.
  6. Здравейте , днес имам на няколко пъти проблем с лоста на ръчната спирачка. При по -силно дръпната ръчка или при наклон при натискане на палеца на лоста същия не освобождаваше жилото, за да мога да тръгна включвах автомобила на D и на R като същевременно се опитвах да потегля. След тази процедура /случи ми с е два пъти/ жилото на ръчната скорост се освобождаваше и можех да потегля. Въпросите ми са следните: 1. Трябва ли да сменя лоста на ръчната скорост или подлежи на ремонт. 2. Трябва ли да проверя ръчната спирачка под купето/ един майстор каза , че може би е клеясала и трябва да с е раздвижи т.е да се напръска със спрей/
  7. Благодаря за схемата, свърши работа и май наистина се беше " бъгнал" сега е" ок".
  8. Здравейте колеги, От няколко дни имам проблем с датчика за външна температур-показва 20 градуса по всяко време на денонощието/. Колата е 2000 кубика 150к.с автомат -бензин. 1 Къде се намира този датчик? 2. Тия показания влияят ли на климатроника/ според мен сега охлажда по - слабо/? 3 Как се ремонтира / нов или подлежи на ремонт/?
  9. Реших проблема със спирането( извадих предпазителя за машинката за фаровете-30А- оказа се , че има отделен.
  10. А няма ли възможност да се спре/ примерно да се спре някъде /?
  11. Здравейте колеги , интересуваме как да спра пръскалките на фаровете, че пръска заедно с тези на стъклото. Колата е 2002г автоматик. Никъде не видях да има отделно копче , а на акорда има.
×
×
  • Създай нов...