Jump to content

katri71

Фен
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About katri71

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. Нуждая се от съвет как да върна възможно най-лесно черния цвят на бронята и останалите пластмаси по купето отвън на CRV-то.Задната броня е смених с нова (така се наложи), а предната е избеляла от времето и мивките и сега разликата между двете е очевадна.Искам да ги уеднаквя цветово някак. С пистолет за горещ въздух , не смея да се пробвам, да не оризиля работата още повече.На пазара се предлагат най-различни вакси за брони - боя,гел,паста,спрей.Не знам на кой вариант да се спра.Някой може ли да препоръча нещо изпробвано, което няма да падне след първата мивка?Евентуално и магазин , в който се продава?
 2. Честито!Много да те радва!Добър избор си направил.И аз отдавна ги заглеждам тези Q5, ама като си помисля какво ме очаква след като я купя - обслужване и не дай се боже ремонти и някак чувствата ми към Audi рязко охладняват :). Затова си карам CR-V-то, сменям консумативи и си свиркам (па и на газ го карам :)).Обаче, кеф цена няма, така че в този смисъл подкрепям твоя избор. Още веднъж много безаварийни километри, пожелавам!
 3. Какво количество спирачна течност ще е необходимо за смяна на течността за съединителя?На спирачките я смених, но на съединителя , все не мога да намеря време.
 4. И аз се интересувам от подобни фирми , но за Пловдив. От доста време издирвам къде да си полирам и защитя с фолио фаровете....Някой, ако знае = да помага.
 5. Ако има прекъснат кабел на датчика, той не трябва ли да мълчи, вместо да пищи?
 6. Проблема вече е решен. Смених цялата предна част на компресора с нова. Беше блокирал лагера на шайбата и изгоряла бобината на ел. магнитния съединител. Сервизът, в който направих ремонта е "Автобот".Дадоха една година гаранция на частите.
 7. Колеги, Моля да препоръчате сервиз за климатици в Пловдив. Вчера ми блокира ремъчната шайба на компресора на климатика. Сигурно лагера е заминал. В Бултрако не правят такива ремонти. Те са намерили лесното-направо нов компресор предлагат. Колата е CRV 3 2007 бензин
 8. И аз съм с гарнитура Виктор Рейнц. Смениха ми я в Бултрако. Доволен съм. Вече втора година след смяната, няма течове.
 9. Само с полиране ефекта е краткотраен.След 6 месеца пак ще трябва да се повтаря процедурата.
 10. Някой може ли да ми препоръча за Пловдив сервиз , където да ми полират качествено фаровете и да ги запечат с фолио?За предпочитане фолиото да е на 3М. Преди малко повече от 2 години полирах фаровете в АУТОБОТ (сервиза до централна гара), лакираха ги , изпекоха лака и дадоха 2 години гаранция. След 2 години и 2 месеца вече лака се люпи на парцали :).Затова този път искам защита с UV фолио.
 11. Аз пък си ламинирах винетката.Ще си я запазя за спомен.Тази година явно няма да ми трябва
 12. Малко извън темата, да попитам: Налага ли се да се прави нова центровка на предницата (да се минава през стенд) след подмяна на старите шарнири с нови? Ако трябва да се минава стенд след това, май си губи смисъла смяната само на маншоните и по-добре всичко заедно да стане.
 13. Това и за чеп не става.В най-добрия случай само прочита грешките, но не може да ги трие.Не гледайте какво пише в рекламата.
 14. Според мен някъде във веригата има лош контакт.Възможно е да се губи масата, например.
 15. Обикновено, точно тогава всички се сещат за теб и като се почне една: - с едната ръка държиш телефона (говориш тихичко, за да не се уплаши рибата), а с другата ръка държиш пръчката и засичаш.Когато се наложи да смениш стръвта, затвряш телефона, няма как.....:).
×
×
 • Create New...