Jump to content

katri71

Фен
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About katri71

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. Да и аз четох за тези полски инжекциони с директно впръскване, но все още не познавам някой, който си го е монтирал на Honda... За R20 знам ,че няма проблем. Там нещата вече са обиграни.
 2. При всички положения ще гори и някакъв процент бензин. Няма да се слага система за мазане на клапани. В момента съм със газов инжекцион на III генерация и пак ми впръсква процент бензин на високи обороти.
 3. Обмислям покупка на CR-V , IV гемерация, задължително бензинов мотор, на който ще се монтира газов инжекцион. Може ли да ми дадете насоки, кои двигатели се поддават лесно на газифициране? Да знам какво да търся, защото срещнах разни писания,че моторите на CR-V след 2014 не стават за газ. Има ли такова нещо?
 4. Къде, по-точно в Стамболийски му е сервиза?
 5. Закарай колата на човек , който знае за какво иде реч. Според мен не се пробвай въобще сам. Може още повече да се влоши ситуацията. Това без кит и боя няма да мине.
 6. И аз ще се радвам да разбера отговора на този въпрос, макар че толкова години досега не съм попаднал на такъв. Може би причината е в мен, много съм предирчив , но то е защото си обичам колата, също като жената
 7. Нуждая се от съвет как да върна възможно най-лесно черния цвят на бронята и останалите пластмаси по купето отвън на CRV-то.Задната броня е смених с нова (така се наложи), а предната е избеляла от времето и мивките и сега разликата между двете е очевадна.Искам да ги уеднаквя цветово някак. С пистолет за горещ въздух , не смея да се пробвам, да не оризиля работата още повече.На пазара се предлагат най-различни вакси за брони - боя,гел,паста,спрей.Не знам на кой вариант да се спра.Някой може ли да препоръча нещо изпробвано, което няма да падне след първата мивка?Евентуално и магазин , в който се продава?
 8. Честито!Много да те радва!Добър избор си направил.И аз отдавна ги заглеждам тези Q5, ама като си помисля какво ме очаква след като я купя - обслужване и не дай се боже ремонти и някак чувствата ми към Audi рязко охладняват :). Затова си карам CR-V-то, сменям консумативи и си свиркам (па и на газ го карам :)).Обаче, кеф цена няма, така че в този смисъл подкрепям твоя избор. Още веднъж много безаварийни километри, пожелавам!
 9. Какво количество спирачна течност ще е необходимо за смяна на течността за съединителя?На спирачките я смених, но на съединителя , все не мога да намеря време.
 10. И аз се интересувам от подобни фирми , но за Пловдив. От доста време издирвам къде да си полирам и защитя с фолио фаровете....Някой, ако знае = да помага.
 11. Ако има прекъснат кабел на датчика, той не трябва ли да мълчи, вместо да пищи?
 12. Проблема вече е решен. Смених цялата предна част на компресора с нова. Беше блокирал лагера на шайбата и изгоряла бобината на ел. магнитния съединител. Сервизът, в който направих ремонта е "Автобот".Дадоха една година гаранция на частите.
 13. Колеги, Моля да препоръчате сервиз за климатици в Пловдив. Вчера ми блокира ремъчната шайба на компресора на климатика. Сигурно лагера е заминал. В Бултрако не правят такива ремонти. Те са намерили лесното-направо нов компресор предлагат. Колата е CRV 3 2007 бензин
 14. И аз съм с гарнитура Виктор Рейнц. Смениха ми я в Бултрако. Доволен съм. Вече втора година след смяната, няма течове.
 15. Само с полиране ефекта е краткотраен.След 6 месеца пак ще трябва да се повтаря процедурата.
×
×
 • Create New...