Jump to content

katri71

Фен
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About katri71

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. Какво количество спирачна течност ще е необходимо за смяна на течността за съединителя?На спирачките я смених, но на съединителя , все не мога да намеря време.
 2. И аз се интересувам от подобни фирми , но за Пловдив. От доста време издирвам къде да си полирам и защитя с фолио фаровете....Някой, ако знае = да помага.
 3. Ако има прекъснат кабел на датчика, той не трябва ли да мълчи, вместо да пищи?
 4. Проблема вече е решен. Смених цялата предна част на компресора с нова. Беше блокирал лагера на шайбата и изгоряла бобината на ел. магнитния съединител. Сервизът, в който направих ремонта е "Автобот".Дадоха една година гаранция на частите.
 5. Колеги, Моля да препоръчате сервиз за климатици в Пловдив. Вчера ми блокира ремъчната шайба на компресора на климатика. Сигурно лагера е заминал. В Бултрако не правят такива ремонти. Те са намерили лесното-направо нов компресор предлагат. Колата е CRV 3 2007 бензин
 6. И аз съм с гарнитура Виктор Рейнц. Смениха ми я в Бултрако. Доволен съм. Вече втора година след смяната, няма течове.
 7. Само с полиране ефекта е краткотраен.След 6 месеца пак ще трябва да се повтаря процедурата.
 8. Някой може ли да ми препоръча за Пловдив сервиз , където да ми полират качествено фаровете и да ги запечат с фолио?За предпочитане фолиото да е на 3М. Преди малко повече от 2 години полирах фаровете в АУТОБОТ (сервиза до централна гара), лакираха ги , изпекоха лака и дадоха 2 години гаранция. След 2 години и 2 месеца вече лака се люпи на парцали :).Затова този път искам защита с UV фолио.
 9. Аз пък си ламинирах винетката.Ще си я запазя за спомен.Тази година явно няма да ми трябва
 10. Малко извън темата, да попитам: Налага ли се да се прави нова центровка на предницата (да се минава през стенд) след подмяна на старите шарнири с нови? Ако трябва да се минава стенд след това, май си губи смисъла смяната само на маншоните и по-добре всичко заедно да стане.
 11. Това и за чеп не става.В най-добрия случай само прочита грешките, но не може да ги трие.Не гледайте какво пише в рекламата.
 12. Според мен някъде във веригата има лош контакт.Възможно е да се губи масата, например.
 13. Обикновено, точно тогава всички се сещат за теб и като се почне една: - с едната ръка държиш телефона (говориш тихичко, за да не се уплаши рибата), а с другата ръка държиш пръчката и засичаш.Когато се наложи да смениш стръвта, затвряш телефона, няма как.....:).
 14. Моят двигател, също е R20A2.Регулирах клапаните преди няколко месеца в Бултрако след като преди 2 години му поставих ГИ.Интересното е ,че при мен нямаше затягане на клапаните (за 25К каране на газ) - всмукателните бяха малко хлабави ,а изпускателните в норма. Та оттам ми казаха след 25К отново да отида за реглаж на клапани.Затова питам.Благодаря за изчерпателния отговор.
 15. 60к на газ без реглаж на клапаните и няма никакво затягане (хлабините на изпускателните клапани са си в норма) , това ли искаш да кажеш,колега? Това е нещо ново.Мен явно са ме наплашили излишно :).Когато ми поставиха ГИ, ми казаха - реглаж на всеки 25к.
×
×
 • Create New...