Jump to content

katri71

Фен
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About katri71

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. Това и за чеп не става.В най-добрия случай само прочита грешките, но не може да ги трие.Не гледайте какво пише в рекламата.
 2. Според мен някъде във веригата има лош контакт.Възможно е да се губи масата, например.
 3. Обикновено, точно тогава всички се сещат за теб и като се почне една: - с едната ръка държиш телефона (говориш тихичко, за да не се уплаши рибата), а с другата ръка държиш пръчката и засичаш.Когато се наложи да смениш стръвта, затвряш телефона, няма как.....:).
 4. Моят двигател, също е R20A2.Регулирах клапаните преди няколко месеца в Бултрако след като преди 2 години му поставих ГИ.Интересното е ,че при мен нямаше затягане на клапаните (за 25К каране на газ) - всмукателните бяха малко хлабави ,а изпускателните в норма. Та оттам ми казаха след 25К отново да отида за реглаж на клапани.Затова питам.Благодаря за изчерпателния отговор.
 5. 60к на газ без реглаж на клапаните и няма никакво затягане (хлабините на изпускателните клапани са си в норма) , това ли искаш да кажеш,колега? Това е нещо ново.Мен явно са ме наплашили излишно :).Когато ми поставиха ГИ, ми казаха - реглаж на всеки 25к.
 6. Как мислите,колеги - от това чудо ще има ли някаква полза и заслужава ли си капиталовложението? http://www.amortisior.com/
 7. Да, разбира се , така става - не в прахоляка на земята.Между другото кората(рафта от багажника) съм я свалил и не я ползвам изобщо.
 8. За боклуците съм напълно съгласен, че не им е мястото в багажника,Аз, обаче държа винаги там резервна гума,чанта и куфар с инструменти,пожарогасител,аптечка и едно чердже, че никога не се знае кога какво ще ми потрябва.Тези неща според мен никога не трябва да напускат багажника, дори да ходя на майстор.В случай,че му пречат, да ми каже, аз сам ще ги преместя на място, което преценя,че е подходящо.Да ми хвърля някой демонстративно нещата на земята, не съм съгласен, ако ще да е газифицирал и Боинг,
 9. Да, за тези става въпрос, защото все още за няколко дена уредбата ще е в 24 месечен гаранционен срок. Разбира се става въпрос и за много повечето време, което аз изгубих до момента за да се разправям с тях, защото 30 мин само чаках в сервиза, докато някой изобщо ми обърне внимание.И да уточня нещо и аз за колегите, които не дай Боже, решат за в бъдеще да си монтират газова уредба при тях - няма такава практика Фагу да дават 3 години гаранция , т.е удължена гаранция от тях.Те си дават стандартна гаранция за новомонтираните уредби от 24 месеца, която се покрива от БРЦ, т.е те никога ,нищо не губят.
 10. Нищо безплатно няма на този свят за съжаление, колега.Не съм за 100лв., но ме подразни отношението на собственика на сервиза, който вместо да си свърши работата се направи на тежък.Собственоръчно изхвърли всичкия ми багаж от багажника на колата (същия си го бях грижливо подредил преди това, защото при мен всяко нещо си има определено място), направо на земята, върху пръста, на пътя пред сервиза,отвори пластмасовия капак на бутилката и след като отново го затвори, ме прати да си вървя по живо , по здраво.Както и да е, ще си купя въпросната сонда и ще я сменя, ако трябва и сам, за да съм сигурен за в бъдеще, че всичко ще е нормално.Колегата jijane, по-горе много добре е описал ситуацията, в която мога да изпадна и тази случка ми се вижда съвсем реална.
 11. Значи за следващия път ще знам.Яко чукане ще падне :).То с чук,пирони и тел всичко се оправя :).Благодаря за съвета, колега! Интересно, ако бях млатил с чука преди да отида в сервиза каво щеше да се случи с гаранцията.И без това първите им думи бяха: "Ти колко време я караш тази кола, откакто е монтирана уредбата".Идеята беше да отпадне гаранцията поради несменен филтър.Да, ама при мен всичко бе ОК и филтъра беше сменен точно както се изисква за да имам валидна гаранция и нормална експлоиатация :).По същия начин постъпиха и първия път, когато трябваше да сменят гаранционно изпарителя. Както казах по-горе нищо нямаше да им струва да сменят сондата с нова, както е редно в случая.Нейната гаранция се дава от БРЦ, не от сервиза.Те, обаче взеха да оспорват, че има проблем изобщо, защото явно не им се занимаваше с това, по простата причина ,че няма да получат и лев за подмяната. Кой каквото си иска да ми разправя, за мен това е истината.Направил съм си съответните изводи и считам тази тема за приключена.
 12. Да, там може.Нееднократно съм го ползвал.Намира се на бул. "Дунав" 5
 13. Да, колега - точно това е станало.Напълно съм съгласен с теб. И аз в последствие стигнах сам до твоето заключение. Имам дневен километраж.Просто в случая бях забравил кога съм го нулирал, понеже отдавна не бях карал колата и се доверих на светодиодния индикатор, което явно не е трябвало да правя :).Каква, според теб може да е причината за да заседне поплавъка в горно положение?
 14. Всичко освен бутилката е на ВRC
 15. Приемам коментара, колега.Аз не се сърдя на никого.Само споделям случката.Повече, ме засегна факта ,че се опита да оспорва ,това че има проблем с уредбата.
×
×
 • Create New...