Jump to content

naBkaTa

Фен
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно naBkaTa

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 21.11.1988

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 1.7 CTDi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Криводол
 1. Смяна на горивен филтър?

  Да сваля се! По принцип да знаеш че горивен филтър от Голф 2 става едно към 1-но
 2. Смяна на горивен филтър?

  Много е лесно. Трябва само да премахнеш изцяло въздушния филтър, за да си освободи място! Имай и предвид, че долната пластмаса се маха малко тегаво (трябва да издърпаш от едната страна, защото е на тампон и да внимаваш да не я счупиш)
 3. ИНДЕКС НА ПОЛЕЗНИ ТЕМИ

  Благодаря Ви за положения труд vesivanova!
 4. Колега, за твоята кола оригиналния съединител е Exedy, за дизел е Luk!
 5. Една молба колеги, който има сервизното ръководство да ми го изпрати. Благодаря предварително.
 6. Колега, моята турбина я свалях и е чиста на сълза, а ЕГР клапана съм го изолирал (затапил). Със сигурност знам, че колектора ми е пълен със глеч и трябва да се почисти!
 7. Да споделя колега че и аз съм в абсолютно същата ситуация! Аз ще сменям мап сензора, защото имам съмнения че той прави тези мизерий! Успех и ако има развитие при мен ще споделя! За справка Сивик 2005 год. 1.7CTDi
 8. Колеги, да попитам за съвет, при свалянето на всмукателния колектор на 1.7ctdi, защото искам да го почистя.
 9. Колега това е среден разход и като я оставиш в студа да работи на място 10-15 мин. борд компютъра отчита грешно!
 10. Honda Civic 8 генерация въпроси.

  Колега, в раздел технически въпроси има тема "Всичко за Сивик 8" http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=75865&do=findComment&comment=1057291148
 11. Колега не съм от Варна, но се надявам с този линк да съм бил полезен! Честито и на теб и безаварийно! http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6244
 12. Проблем при ПТП

  Колега ObiChLiFko бъди повече обичлив към хората! Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искам да влизаме в излишни спорове (може и ти да си по-компетентен), важното е да помогнем на колегата със съвети. Мисля че той за това помоли?!
 13. Проблем при ПТП

  Колега, мога да ти дам съвет ако ти се случи такъв инцидент за в бъдеще! Първо сигнализирай за случая на органите на МВР, защото при сегашния ти случай е трябвало да бъдеш изпробван за алкохол задължително! След което полицайте ви снемат по едно сведение, че отказвате съдействие от органите МВР и вече вие се разбирате по между си със собственика на др. МПС дали ще си попълните двустранен протокол или виновния от вас ще заплати щетите по др. МПС.
 14. Регистрация на автомобил

  Колега няма причина да се притесняваш! Имаш няколко варианта за това как да постъпиш! Отиваш пред КАТ В. Търново с транзитните номера и там ги сваляш от колата. След това там където отидеш да си платиш еко-таксата, хората имат всякакви договори (италиански, германски, австрийски, испански и т.н.) и ще ти напишат един такъв, в твоя случай италиански в който ще пише, че ти си закупил автомобила лично от италианския собственик! Да знаеш, че транзитните номера трябва да бъдат предадени в КАТ, но от собственика на номерата. След това пишеш, че автомобила е докаран на платформа и няма да имаш проблеми. За регистрацията на автомобила ще ти е нужно: 1- платена еко-такса(около 260-300 лв.); 2- застраховка гражданска отговорност; 3- техническо оборудване (триъгълник, жилетка, пожарогасител и аптечка); 4- препоръчвам ти да си изчистиш номера на рамата със шкурка, за да не се заяждат с теб; 5- италианския талон на колата; 6- договора за покупко-продажба; 7- Приготви си 400 лв. и се зареди със здрави нерви (заради лутане по гишета и грубо държане от служителите на КАТ); Ако искаш пиши ми на лично, за допълнителни въпроси! Успех ти желая и честита да ти е новата придобивка!
 15. Мерси много колеги!
×