Jump to content

stivenj

Фен
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About stivenj

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/03/1961

Profile Information

 • Кара
  хонда джазз
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  велико търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1.2 е Джаза,за него бива, то е леко купе,като го купувах ме посъветваха да заложа на него заради дросела, че е на жило и не дава дефекти,другия бил с електронна газ и там с времето прави проблем.
 2. Ами колега джазката остаря наближава 20 години,реших малко по голяма и по млада, а и трябва да събира бебешка количка в багажника, а и да си призная, още като купувах джазката тези Сивици много ми харесваха , но парите им бяха далече над възможностите ми, сега вече мога да взема, но затова гледам да е поне 100 коня,знам , че и той не е по мярка, но данъка е , като бесило всяка година на врата.Това е причината, на джазката случих,много здрава излезе.
 3. Аз сега съм с DSI на джазката но ми се струва , че купето на Сивика е по голямо и тежко за този двигател, това е мое мнение де, аз затова търся мнение на хора , които имат вече, а и двигателя е 8 свещи , като обслужване не знам има ли разлика в двата мотора, на този за 6 години , само газовите пътища и АГР клапана съм чистил, друго нищо.
 4. Колега , съгласен съм за мотора 1.4, но аз карам основно градско, град , като Търново 1.8 освен, че данъка ще е голям ,ще ме дърпа и от разход, а газ ,никога повече , така , че нямам много варианти за избор, а съм решил Сивик да е, ще почакам ако трябва до пролетта , но към 1.4-100 коня поне съм се насочил. Проверих данъка 180 лв всяка година и другите разходи си е кинти, а 1.4 е 40 лв.
 5. Здравей колега, аз ходих вече, сменят патрона на аербега, става за минути и бегаш, обади се обаче да си запишеш час по телефона.
 6. Колега,преди години имах опел астра от там, страшна работа беше, купих го на 7 години , след 5 години каране в България се разпаднаха прагове и вежди, беше дълга и отчаяна борба с ръждата, тя ми е ,като обеца на ухото, плаша се , като чуя Австрия и Германия, но все пак, това беше преди години, много вода изтече от тогава и все вярвам, че нещата са се променили.
 7. Здравейте колеги, някой купувал ли е бензинова хонда Сивик 8-ма от Германия, намерих една 1.4-99 коня с TUF до 2022 година за 3400 Евро.,но не знам как са с ръждите от там, ще съм благодарен ако някой е купувал кола от там да сподели, защото нямам много голям избор, остава Италия, а в Швейцария цените с мито и ДДС ще станат много високи.
 8. Благодаря, видях ги , за мен беше важно да знам , че I Vtec е само един вид от 100 коня, защото в обяви ми излезе и още един с по- малко коне.
 9. Благодаря, значи този 93 коня е измислица на джамбазите.А 99 коня по двата вала предполагам може да се разпознае .защото не на всяка има емблема на капака отзад I Vtec.
 10. Извинявам се на колегата пуснал темата, но и аз имам въпрос близък до темата и за да не трупам спам,ще запитам тук, оглеждам се за сивик 8-ма серия,търся само бензин, виждам,че излизат обяви с три двигателя-83 коня,93 и 99 коня, Има ли ги тези три мотора ,или е трик на джамбазите, аз съм се насочил към 99-100 коня.Благодаря предварително .
 11. Здравейте на всички, пожелавам една красива и Свободна Нова 2021 година,оглеждам се за Хонда Сивик -8-ма бензин, но ме интересува,във Велико Търново има ли добър майстор, или ще кажете, че няма да ми трябва, но нека вържем гащите за да е мирен попа, както е казал мъдрия народ.оглеждам 100 коня-1.4 все пак и данъка трябва да е поносим.
 12. Да, намира се в жапката най- вътре, ще разгледам вътре при двигателя под стъклото ако има запушени канали с листа, най- вероятно това ще е и ще чистя.Благодаря!
 13. Да колеги сменям го редовно всяка година, въздушния филтър де, наистина , че сега от листата цялата е зарината през деня, но ще търся този маркуч при въздушния филтър, дано да е от там.За вода в багажника съм писал вече , там го открих и отстраних, но тук тепърва ще се боря.
 14. Здравейте колеги, някой може ли да каже, къде са каналите за отичане на водата при миене ,или валеж, имам усещане , че влиза в купето , защото мирише на мухъл отпред, лятото я прах вътре, но я суших три дни, а сега се усеща яко и ме дразни.Благодаря.
×
×
 • Create New...