Jump to content

stivenj

Фен
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Neutral

About stivenj

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/03/1961

Profile Information

 • Кара
  хонда джазз
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  велико търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Цената на 185/55/16 е малко по скъпа от 205/55/16 , моята идея беше изцяло да мина на 15, но явно няма да стане, колегата по- горе е написал причината, това ще е.
 2. Някой знае ли дали може да се мине на 15 цола зимни гуми, или не,задължително 205/55/16.?
 3. Дойде момента и за ремъка с ролката, избрах Гейтс 5РК1140 -20 лв и ролка,jakoparts-53 лв.Мисля, че сегашната е оригиналната, не вярвам някой да е сменял нещо там в Италия,работи без шум,но за успокоение ще се сменя.
 4. Благодаря колега,няма го този надпис в инструкцията за експлоатация.Поздрави от Търново!
 5. Здравейте колеги, може ли някой да ми каже ,какво означава този знак,намиращ се на таблото където се изписва километрите, в ляво има зелен триъгълник и надпис UP DOWN зеления триъгълник мига при определени ситуации.Търсих в инструкцията за употреба, която изтеглих от тук-форума , но го няма , като знак под светещите диоди REV, може да снимам ако е необходима.Благодаря.
 6. Аз използвах 3 години ,но беше 5W40 от Иван фена го купувам, тук от форума,последното ни писане беше за 4 литра с филтър на 90 лв.това е за 5W30.Доволен съм от маслото, сега съм с ENEOS 5W30 и съм страшно доволен, отново случих на каляска , за 10 х.к не бутва нищо, колкото съм налял, толкова изливам, 3.5 литра.
 7. Днес ми донесоха ключа за колата от Плевен, без да ходи там автомобила, ми направиха ключ с чип,без бутоните за отваряне на вратите,ключа е за резервен, защото има само един, та, ключа отключва ръчно от бравата на шофьора, познава чипа, колата пали и се кара, при нужда,може да се добави и бутоните за дистанционно отваряне.Доволен безкрайно от майстора и цената 70 кинта.
 8. В Плевен имаш точния майстор, аз от Търново ще идвам при него .На Сан Стефано 26,фирма Антибъг, не ти трябва друг, там ще ти решат проблема.
 9. Не се заяждам колега, напротив, най- точния коментар ,като помощ прочетох от теб,учудих се че всяка една излиза ,че е за ремонт, като се знаят слабите места и се прави редовна профилактика с качествени масла ,мисля,че тези болежки може да се появят в дълбока старост, абе всичко е на късмет.За джазките сме на едно мнение, аз също много ги харесвам и ще се върна отново,но със същия двигател,като на Сивика 1.4-100 коня.Аз също ,като купувах преди години колата следих за тези симптоми, и затова ми стана смешно ,като прочетох поста ти, защото миналата седмица ,като дойдоха да я вземат моята и ги гледам , че търсят проблеми със същите неща, та ги гледах доволно,докато я обикалят.Поздрави, малко са като тебе,нали ги гледах как хвалят всичко, преди месец взех Сивика след три месеца обикаляне.
 10. Колега Атанасов и аз искам да ти кажа някои неща, от 6 години карам джазка,2002 г.грижил съм се като за дете към нея, продадох я преди десет дни и кохортата гледачи,майстори дето бяха с човека нищо не откриха да се хванат ей тъй да се заядат за цената, е имаше де, че е вече почти на 20 години, ама то всички стареем,така, купих си Сивик 8-ца и Атанасов, до края на годината ще продам Сивика за да си купя отново джазка.Коректно си направил коментар към колежката питаща ,какво да гледа и да избира, аз лично съм съгласен с всичко казано от теб.Но, че задължително трябва да тропа и да има шумове, не,зависи как е обслужвана,нищо странично не трябва да се чува от двигателя и скоростите.Или съм има дяволски късмет ,като съм я купувал от Стара Загора преди 7 години.
 11. И от мен без лоши чувства, човек ,като сгреши трябва да има достойство и да си признае, така е, навярно тази година ще ми е последна със Сивика и ще го продам,ще се върна към джазето.Притесняваше ме факта, че стана на 20 години , а нищо и нямаше , всичко работеше перфектно по нея,саво възрастта ме притесняваше, че ще започне едно чупене, ремонти, трябваше отново да си купя джазка,хем щях 2011 година да си взема.
 12. Сивик не си заслужава да гледаш, аз имах джаз 6 години, от месец имам сивик и съжалявам, че продадох джаза, вози по добре от сивика и е много повече просторен и светъл,а как друса сивика не ми се мисли,колко време ще го търпя преди да го засиля и отново да си купя джазка.
 13. Извинявам се колега,кой е този бутан за ресет, от дни я имам тази хонда и започва да ми писва вече, ако знаех, че е такова дърво щях да си оставя джазката.Четирите гуми са напомпени на 2.2 седмица я карам и днес изведнъж светна.Колко би трябвало да са напомпани, на табелата ги дават 2.1
 14. Миналата седмица ги смених с нови и четирите, напомпиха ги на 2.2 ще погледна , но видимо ако не се вижда да е мека ,къде мога да търся причината.
×
×
 • Create New...