Jump to content

stivenj

Фен
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Neutral

About stivenj

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/03/1961

Profile Information

 • Кара
  хонда Сивик 8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  велико търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, налага се да сменя тампона макверсон на предни амортисьори на хондата 1.4-2010г. потърсих в магазините в Търново цени около 80 лв за единия, после погледнах в сайта aytochasti мисля беше разлики големи в цената, някой знае ли на какво се държи това и може ли да им се вярва на онлайн поръчка.?
 2. Кабелът дойде,и стана без проблем, сега има и флашка и радио, благодаря на колегата Rakeem за помощта.
 3. Стойно-0899827836 е майстор, който разбира от хонди, но дали прави диагностика ,трябва да се чуете, при него ходят много от Търново за ремонти.
 4. Поръчах този кабел от Алито , ще видим ,като дойде дали ще върши работа и ще споделя резултата, благодаря на колегата Raakem за решаване на проблема.Поздрави!
 5. Днес снимах , какво има в подлакътника,където пише USB, флашпамет не влиза там, AUX е с жак някакъв. откъде ще е по лесно да ползвам флашпамет за да не се занимавам с дискове?Благодаря ако някой е решил проблема и помогне.
 6. Колега аз имам подлакътника място за флашка, но не знам как се използва , там има място и за още нещо , как няма никой с такава от смотания Търновград да се видим , че да обясни.
 7. А тази музикална система няма ли възможност да се слуша с флашка, извинявам се за тъпия въпрос, но от скоро я имам и още не вдявам доста неща по нея.
 8. Проблемът го открих вчера докато пътувах към Мидалидаре, при слушане на сиди в уредбата, свири 10-15 минути и започва страшно прескачане, като го извадих беше горещо,преди разтапяне, откъде може да загрява така, има ли лечение тази болест? Благодаря .
 9. Здравей колега , до къде стигнахте с теча на масло ,при мен се видя , когато сменях аслото но е от симеринга на коляновия вал, и е само омаслено не е теч, казаха ми да не пипам нищо , купих симеринг, но смяната е тегава и не се знае дали няма да протече пак, докато не започне да капе да не пипам нищо.

 10. Здравей колега, още ли търсите джанти, имам обява  тук, но са в Бургас, може да се договорите с жената,която ги продава , според мен са в отлично състояние .

   

 11. Здравей колега, моята е 1.4 IVitek,100 коня,втора смяна с ЕНЕОС 5W30, колкото сипя, толкова изливам, градско се кара , повече студена в тези месеци, не знам дали е от маслото, но се държи прилично.https://oilgroupbg.com/eneos-5w-30/eneos-premium-hyper-multi-5w-30-4-литра.html, ето го от тук го вземам, цена приятна и качество също.Поздрави от Търново.
 12. Здравей колега, минах по този път и ти предлагам сериозно да се замислиш да не страдаш после,тези които си изброил ги забрави, имах много ядове с джазето точно заради калпави свещи , потърси фирма Леонардо Габрово , те са вносител на BRISK, поръчваш си иридиеви сменят се на 100 х.к и забравяш и са на прилична цена.Много страдах заради калпави свещи поръчени от тук-форума от САЩ НЖК, ходих и на диагностика в Бултрако, до лудост ме беше докарала, това е решението е твое.
 13. Не са на кашияма колега, тук от форума колегата от магазин Autofix 24 ми ги предложи след като са сменили вече доста и отзивите са добри, защото се бях насочил към ЕВС,но в момента качеството не е онова , което се знае.Ще ги сложа и ще видя как ще е .
 14. Последно,спрях се на Rotinger задни с накладки АТЕ,предни АТЕ с накладки Метели,след дълги обсъждания с колега от Autofix 24.Петък ще ги монтираме и ще мога да споделя след месец да речем, избрал съм майстор да обслужи качествено спирачните апарати , за да няма ядове после и това е.Благодаря на колегите отзовали се с мнения, бяха ми от полза.
×
×
 • Create New...