Jump to content

meltin

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно meltin

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 12.02.1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

1316 профилни разглеждания
  1. За съжаление нито един сервиз не желае да обърне внимание, със становището щом пали значи всичко ти е наред не можем да го хванем, само ще ти виси колата тука. Остава вариант-а сам да се занимавам, когато и колкото мога. Днес поръчах едно от основните релета, които отговарят за управление на инжекционната система. Плана ми е да го сменя и след това да подвържа на обратно ГИ за да видя как ще се държи. Мерих и напрежение на акумулатора 14.7 Волта без консуматори, струва ми се малко много. С пуснати фарове + фарове за мъгла и климати отива на 14.1 Волта.
  2. Нямам време да се боря лично с колата колкото и да ми се иска. До София с малко обикаляне в страни направи 400+км и едно 10 старта и стоп-а без никакъв проблем. Работи в момента само на бензин, може и да се окаже, че ГИ-то нещо бъзика основния комп.
  3. Имам такава карта. Водят те до сервиз. Работещи сервизи няма по празниците. Още повече с части за японки, поръчка... Отиваме на другата седмица в най-добрия случай.
  4. Днес колата запали от раз. Карах я около 120 km. Мислех да си я закарам до София и да взема на жена ми сивика . Ама се отказах защото си бях забравил ключовете за вкъши. Много се зарадвах че запали. Сипах бензин и направо отпрашиха без да се сетя за ключовете. В момента работи само на бензин. Ги-то е изолирано. Дано утре си ни закара до София без проблем. Като се приберем ще мине детайлна диагностика за да се установи проблема. Много е гадно като си със семейството да закъсаш особено с две деца и куче.
  5. Препоръки за сервиз в Пловдив? В Смолян най-рано вторник пък и знам, че в малките градове тачат само немското...
  6. Няма индикация за грешки на таблото. Разполагам с ЕЛМ327 блутут. Няма прочетени грешки. Шоковия бутон не съм го проверявал. Мислех, че той прекъсва помпата за гориво, а тя се чува че върти като се даде на контакт.
  7. Здравейте Банда, Честит Великден на всички! Акорда реши да ме предаде по празниците както сме си със семейството доста далече от дома. Колата е автоматик комби k20a6 със автоматична скоростна кутия. Има монтирана газова уредба. Загасна в движение при спускане. С напъване на спирачките като на жигула едва спрях в една отбивка. Първо помислих че нещо се е объркало с обръщането газ бензин и съм карал на бензин. Пробвах аварийно палене на газ не проработи. Видях че 600 m по надолу има бензиностанция и я спуснах много внимателно заредих бензин ама нямаше промяна. После последваха и следващите отчаяни действия. Вадене на свещи видимо в отлично състояние и пускащи искра. Тъй като свещите бяха сухи, Реших че е заминал компа на ГИ. Върнах управлението директно към бензиновия компютър. Пак безуспешно. Пак погледнах свещите отново сухи. Бензиновата помпа се чува че работи. В този момент се зададе буря и напъхах всички кори в багажника и с такси заминахме към хотела. В Смолян съм чудя се дали мога да пробвам още нещо или директно да се ориентирам към репатрак и съответно накъде да я водя? Всички идеи са добре дошли.
  8. Здравей, И аз искам да се включа в общата поръчка : https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html х 8 = 103.92 https://www.ato24.de/en/ravenol-atf-type-z1-fluid.html от 4L х 2 = 67.10 https://www.ato24.de/en/liqui-moly-top-tec-4600-5w30.html от 5L х 2 = 69.50 Общо : 240.52 Евро * 0.95 * 1.9675 = 450лв общо Парите ще преведа утре!
  9. На тая бяла бегачка трябва да и се сложи един такъв бял надпис.
  10. Ей тия котки къде обичат да се завират не е истина.
×
×
  • Създай нов...