Jump to content

desap

Фен
 • Мнения

  28
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

desap last won the day on Юни 25 2018

desap had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно desap

 • Ранг
  вихрОнрав
 • Рожден ден 20.02.1974

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V, R20A2, 2008
 • Пол
  Женски
 • Място
  Ankh-Morpork-Pk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители

2421 профилни разглеждания
 1. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-manual-transmission-fluid-0-946-l.html Вид и количество: Honda Manual Transmission Fluid 0.946 L - 3x0.946L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Вид и количество: Honda Dual Pump Fluid II 0.946 L - 2х0.946 L Стойност на поръчката: (3*13,95 €+ 2*13,95 €)*0,95*1,9675 = 130.37 лв. Начин на плащане: - парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез куриер Адрес и данни за доставка: - лично съобщение
 2. Да приключа темата. Предварително се извинявам за термините, които използУвам: Това е частта. Предвидена е като самостоятелна без актюатора (това бялото). Нарича се turn set, в Бултрако е с цена (не помня точно) около 350 лв., цялото огледало е около 750 лв. Втора ръка само цяло огледало, цени от 120 до 250 лв. Аз взех за 120 лв. от Honda CrV дизел 2009 г. (абсолютно еднакви са). Отваря се отгоре един капак на щифтове и отдолу се показва това. Платката се откача. После се повдига нагоре и тази част, за която е захваната платката (бялото, което е моторче + отвора за окабеляването) Отдолу се показва това, ако всичко е наред или това, ако има "проблем" (нашето) Щетите са това - пластмасовите джаджи - едната счупена, едната изпапкана. Металните части бяха здрави. С други думи сменяеми са, ама не се предлагат отделно В интерес на истината (ама това според мен) сглобката има нещо общо с тази от линка на колегата aleksandur, за което му благодаря. Въпреки, че докато не видиш, не вярваш, все се добива някаква представа и е ориентир. Ето сравнени двата "момента" (отгоре CrV, отдолу Accord: Забравих да кажа, че се "пренесе", доколкото можа и смазката, нямам представа как се нарича (който знае, да каже). 'Щото нашето беше останало на сухо и според мъжО това е причината да се напъне и да роди дефект. Ама кой знаЙ! Благодаря на отзовалите се! Дано е било полезно, ама да не се налага никому!
 3. Точно това ми е идеята - да сподели някой, който е виждал какво представлява това "моторче" дали е отделна резервна част или поне самостоятелно сменяема, независимо дали е част от по-голяма част. С други думи няма ли някой желаещ да си разглоби огледалото, за да ми "услужи" с тази информация (шегувам се). Това намирам в https://www.hondapartsnow.com/parts-list/2008-honda-cr-v-5dr_ex-l_4wd-ka-5at/mirror.html, обче не мога да преценя къде е това нЯщо. .
 4. Благодаря, колега Йотов, за линка, но тази тема я прегледах и в нея не намерих отговор на въпросите си. Симптоми - почти същите, решение няма. Опитах с това "щракване" назад - огледалото застана в нормално положение (отворено). Обаче не е стабилно, както беше, като същевременно продължава да бучи, все едно се опитва да се прибере (не се прибира). Звучи, като че нещо е блокирало вътре. Гледахме и темата за огледалото на Сивика, но по мнение (непрофесионално) на съпруга ми механизмът, конкретно за прибиране на огледалото, не изглежда по същия начин. Вчера огледалото беше свалено и разглобено, но точно до тази част, която "движи" "леглото", не посмя да стигне, само е повдигнал нещо като маншон и е видял отчасти нещо подобно на моторче. За съжаление нямам снимки. Ако аз нещо не съм схванала от тази тема, съжалявам. Но конкретно ме интересува тази част (моторче или нещо подобно) отделна ли се води, може ли да се закупи, съответно смени самостоятелно и как се нарича, като каква да я търся?
 5. Здравейте, колеги! Имам нужда от компетентно мнение. Имам проблем с дясното (откъм пасажера) ел. външно огледало на CR-V–то (2008 г.; бензин; 2.0, 150 к.с.; R20A2). Не се прибираше (към вратата) още при закупуването, иначе подгрява и може да се регулира. Вчера обаче започна да издава някакъв бучащ звук, който не спира, докато има контакт. "Ръчно" вече даже се прибира, но не докрай. Вероятно проблема е само в тази част защото огледалото все още подгрява и може да се регулира. Не мога да дам компетентно определение на чарковете на огледалото, но ме интересува тази „машинарийка“ (която прибира огледалото към вратата) е ли отделна резервна част или е част от друга част (на огледалото) или за да се оправи проблема трябва да се смени цялото огледало. Т. е. какво според вас трябва да се смени? Поне това да знам. Дано не е последното защото огледалото е с цвета на колата! Не сме търсили засега майстор, че те не са много и тре‘е да се подходи Фнимателно! Много се надявам да се намерят сред вас запознати с "проблема". Приемам и идеи от къде да купувам, ако ще се налага покупка.
 6. Обявата беше публикувана в Mobile.bg и в Auto.bg, както и я имаше на сайта на продавача - автокъща Esprit69 - Стара Загора (http://esprit69.car24.bg). На 10.10.2017 г. беше със статус капарирана. В края на деня (10.10.2017 г.) беше свалена от мобил и ауто, а по-късно и от сайта. Нямам снимки, изтрих ги от яд (може и да не е имало основание). Доколкото помня обявата беше за: CR-V, 2009 г., бензин, ръчна скоростна кутия, 2.0 куб. см., 150 к.с., на 119 000 км , нов внос от Швейцария, снимки на сервизна книжка, както и по снимки - идеална, на цена от 16 999! лв. Не я купих! Когато зададох въпроса тук, във форума, продавачът чакаше да се обади този, който я е капарирал. Явно се е обадил. Затова не я и гледАх. Питането ми беше освен за конкретната обява и по принцип - за коментари - за цената (на фона на много обяви за CR-V 2009, бензин и ръчна скоростна кутия - много добра), километража и сервизната история (от снимките на книжката), както и разбира се за продавача - към колеги от Стара Загора (или запознати), защото все добри цени и малко километри... Все още ми е интересно какво мислят и други колеги... , защото продължавам да търся.
 7. Към 10:30 часа говорих с продавача, който уточни, че е само капарирана и чака. Да чакам и аз... дали ще бъде продадена, съответно статуса й - променен или ще изчезне от офертите. Доколкото виждам и сега все още си стои със същия статус - капарирана/продадена. Така беше и преди разговора...
 8. Здравейте, колеги! Моля за мнения (естествено само на база снимките и информацията на продавача) за това CRV, за цената му и за автокъщата - продавач (към знаещи колеги от Стара Загора)! Автомобилът към настоящия момент е капариран от друг евентуален купувач, но все още нищо не е финализирано. На пръв поглед всичко изглежда така перфектно (вкл. цената), че типично по нашенски нещо ме човърка да потърся мнението и на "сектата" ... Покрай евентуално конкретните мнения ще се радвам и на всякакви отзиви в резюме (нещо от сорта на перфектна е ), вкл. за модела, генерацията и пр., въпреки, че к'вото имА (т. е. открих) - изчетох във форума.
 9. Здравейте, включвам се и аз със: petro-canada-supreme-synthetic-5w-30 - 1 бр. от 4 литра - https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html#product-selection-name - 1 x €22.90 x 1.9675 лв. = 45.06 лв. - 10% = 40. 55 лв. honda-manual-transmission-fluid-0-946-l - 2 бр. - https://www.ato24.de/en/honda-manual-transmission-fluid-0-946-l.html 2 x €13.95 = €27.90 x 1.9675 лв. = 54.89 лв. - 10% = 49.40 лв. Общо превеждам сумата от 93.00 лв. Парите ще преведа днес чрез Easy Pay.
×