Jump to content

CRV newbie

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно CRV newbie

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря за отговора и за препоръката!
  2. Здравейте! Имам въпрос към онези, които са имали вземане-даване с SRS-централи. Налага се да я сменя на моята Honda CRV III 2.2i-cdti, 2007. По каталог номерът на централата за този модел е 77960-swa-s214-m4. Звънях къде ли не, но точно този номер не е наличен. На много места ми предложиха модул от същия модел CRV, но с номер, различаващ се с една буква (G214 вм. S214). В сервиза ми отговарят уклончиво - може да стане, но може и да не стане... Моля някой, който се е сблъсквал с подобен казус, да сподели опита си - дали би проработила системата с различния номер на централата. Предварително благодаря!
  3. Благодаря ви за отговорите. Без съмнение са ми полезни в ориентацията по проблема.
  4. Здрвавейте. Отскоро съм доволен собственик на Хонда CR-V, 2008 г. Едно от нещата, с които все още не мога да се справя с навигацията. Колата дойде с оригинален диск, който обхваща западната част на Европа. Изчетох доста форуми и инструкции - български и чужди, относно записването на диск с карта за Източна Европа - изтеглих актуален image файл, направих поредица от опити да запиша такъв двуслоен диск с IMGBURN - за съжаление, до един неуспешни. При поставянето на диска в устройството неизменно изписва "Contact your dealer", а при опит да форсирам процеса по инсталиране (с клавишната комбинация MENU + MAP + стрелка назад с download) достига до екран "Please check disk". Това с поне 5 различни диска, с различни настройки на записа, на 3 различни оптични устройства, дори изпробвах по-стари версии на картата, предполагайки, че може да има несъвместимост със старата навигация... Резултатът беше един и същ. Та, въпросът ми е дали има някой, минал по този път и успял да запише диск и да подкара навигацията с карта на Източна Европа на CR-V, трето поколение. Предварително благодаря за отделеното време и съдействието.
×
×
  • Създай нов...