Jump to content

ВесКо

Фен
 • Мнения

  425
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

ВесКо last won the day on Декември 6

ВесКо had the most liked content!

Обществена Репутация

107 Good

Относно ВесКо

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2i-ctdi 30th executive navi--- Jazz Graphite 1.4i-dsi--- CBR600RR pc40
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Първо!!!

Последни посетители

1506 профилни разглеждания
 1. golfy, това което си пуснал е подвеждащо, понеже е за Сивик. При Акорд нещата са коренно различни. Ако ми се случи на мен, ще си търся друго огледало.
 2. Това е 5 скоростен дизел, ексекутив(фул екстри) + навигация, която за съжаление не може да се ползва в източна Европа. Колата има не малък пробег, визирайки изтритите бутоните за автопилота на волана. Предвид същите бутони, много е вероятно колата да е от 2004г., а не 2005г както е посочено в обявата (2005г. Акорд излиза с подсветка на тези бутони, а тези с изтриващата се боя не са от този тип). Липа на предната броня е много вероятно да не е оригинален, предвид не стандартния начин на укрепване. Не мисля, че може да се направи по-подробно описание, поради липсата на повече и по-добри снимки, но въпреки това имам съмнение, че външното ляво стопче не е от тази кола. Цената е висока, за същите пари (дори и за по-малко) бих взел фейслифта след 2006, дори и да не е с фул екстри.
 3. Много ли са 200 000 км.за дизел?

  А аз не разбирам, как човек, който се занимава с автомобили, пуска такава тема..
 4. Oбикновенната аудио система не включва премиум саунд и е с един диск. Там го няма и това SVC
 5. 2.0 i-vtec духа от щеката

  Хора без работа... Внимавайте с тези експерименти, че при подаване на газ с отворена капачка, да не излезне буталото..
 6. Свързване на втора камера

  ichods на 8 пиновата букса на двд-то има един зелен кабел (пин5), който дава инфо за включена задна скорост. Управлението, мисля че беше по +12v.
 7. Моля за информация

  Коренно различни са, както по формата, така и по окабеляването..
 8. Проблем с налягане на маслото

  Аз пък си мисля, че количеството масло няма много общо със съобщението за слабо налягане на маслото. Съобщението може да е в жълт цвят, но лампата горе вляво е червена!! При червена лампа колата не бива да се кара. Най-вероятно става дума за не работеща маслена помпа, което ще рече че мотора няма мазане. Дано е проблем само на датчика, който мери налягането, но аз не го вярвам.
 9. Авариен режим.

  Изгубих връзката........ На кое казваш "същият проблем" ПП. По-добре не казвай нищо... Вече стана ясно, че твоята Хонда е ок, а за разправиите на твоят приятел, да му мислят колегите от другите форуми.
 10. Вибрация!

  Хонда нямат такъв мотор 2,2i-CDTI Aкo искаш може и на Хитлер да се обадиш, но Акорд 7 няма с ДПФ ! След фейса, дизеловият мотор 2.2i-ctdi вече е снабден с 6 скоростна ръчна кутия
 11. A би ли споделил, какъв е този проблем, който да наложи смяната й?
 12. Проблем с паленето

  А може да е просто слаб контакт на клемите му. Размърдай кабелите и опитай отново да запалиш.
 13. Авариен режим.

  Проблема с неоригинален горивен филтър се наблюдава само при модела преди фейса, след това филтъра е коренно различен и аз не съм чул да страдат колите след 2006г. от това нещо.
 14. Прати ми емайла си тук или на ЛС
×