Jump to content

ВесКо

Фен
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ВесКо last won the day on June 7

ВесКо had the most liked content!

Community Reputation

133 Good

About ВесКо

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord i-DTEC--- Accord i-ctdi 30th ---CBR600RR pc40
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Първо!!!

Recent Profile Visitors

2170 profile views
 1. ВесКо

  Въпрос за радио и CD

  Това за което говориш, аз мисля че не е проблем на радиото, а некоректно използване на специалната радио честота, която е предвидена да дава важна информация, свързана с пътната обстановка. Ако изключиш тази функция ¨TA¨, не би трябвало да ти сменя от ЦД на радио.
 2. При мен (седан) заяждаше жилото, понеже се беше спукало на едно място и имаше окис отвътре. Смених само проблемното жило и всичко си дойде на мястото. Ръчната спирачка сега сработва от първия зъб, но по-важното е, че след връщането й , не задържа изобщо колелото.
 3. При смяна на масло с нов филтър 2,2i-ctdi побира 5,9л. Това за смяната на скорости е много относително, но ако има нещо друго, което силно те интерисува питай.
 4. ВесКо

  Смяна дебитомер

  Когато в продължително време, има значителна разлика от подаваните стойности на датчика и очакваните данни при тези обороти, тогава светва чека, и двигателя влиза в авариен режим с максимални 2000 об/м. Но да, също е вярно , че с помоща на живите данни, може да се изхваща лошо работещ дебитомер, доста преди да е светнал чека.
 5. За кола със стандартното окачване ЕТ40 ще стои добре и няма да излизат, а при ниско окачване можеш да сложиш и ЕТ35. Тези стойности не са максимум, но трябва да се вземе в предвид и широчината на джантата, а също и гумата.
 6. Само с говорители не става. Акорд с говорители в задните врати ползва специален 8 канален външен усилвател, който при теб липсва, а и окабеляването при различните модели е различно. Като цяло няма да спечелиш нищо, ако сложиш говорители в задните врати. Premium Sound System ползват това място за задни колони, защото тези на задната кора свирят само ниски честоти (баси)
 7. Не, моите коли са без ръжда засега, но лично съм виждал този проблем при две други хонди от Англия и Германия
 8. иска да отиде напред или назад 1см и тогава излиза свободно нагоре
 9. Ръководството го имаш тук, в лицето на този форум.
 10. ВесКо

  Смяна дебитомер

  Не иска никаква адаптация. Ако има записана грешка от старият дебитомер, то след няколко запалвания трябва да угасне чека. Другият вариант е да се трие грешката с каквото можеш... и евтините блутут устройства могат да изтрият тази грешка.
 11. Каква марка гуми си сложил?
 12. Ако не ви представлява проблем, може да надигнете лайсната на тавана, в задната й част и да видите колко ръжда има под нея и дали дупката е станала голяма
 13. Най-вероятно, твоята кола да е със сменени фарове, но това, което сподели колегата ogi е точно така! А разликите между тези два модела са ужасно много..
 14. Това за което говориш е в сила само за модела преди фейслифта (2003-2005). От 2006г. филтърната система е променена и от Хонда залагат на марката Denso, но и с другите марки филтри вече няма проблеми
×