Jump to content

atoma

Почетен член
 • Content Count

  3097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

988 Excellent

About atoma

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 02/03/1982

Profile Information

 • Кара
  ше B20 VTEC, сега Accord Tourer Type S 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна/Враца

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hondabg.com

Recent Profile Visitors

21986 profile views
 1. Някой датчик ти е умрял, закарай я в Бултрако да я закачат, само там имат диагностика само за вратата която е с 26 теста или нещо такова. Мен там ми откриха изгорял датчик за крайно долно положение, писал съм по назад в темата.
 2. Може ли малко инфо за тази фирма, питах Гугъл но нещо не ми върна Благодаря предварително, може и на ЛС
 3. Да, зимните ми са 16-ки и няма ядове
 4. Да допълня темата, след около година карана с "тъпирски" апарати, мога да кажа че колата спира по съвсем друг начин, да не кажа голяма дума но вече съм по сигурен в спирачките си. Та моя отзив е че си заслужава ъпгрейда.
 5. Първо провери дали е отворен пътя, защото знам че го затварят преди зимата, да не е да тръгнеш и да е затворен (за Трансф. говоря). Доколкото знам през седмицата е по свободен. За другото не мога да помогна. Задължително карай с ограниченията и си купи винетка, че иначе вземат книжки там.
 6. Да не си натиснал Рандом или нещо такова имаше мисля да ти пуска различни песни не подред.
 7. В предната ти тема ти писах как трябва да са надписани. Папките: 01 02.... Песните: 01 02 ... Повечето такива засместители са по този начин. Като номера на папката ти е диск-а все едно, а номерата на песните ти си ги нареждаш както искаш. Аз съм с ГРОМ и там е така, държи до 99 диска с по 99 песни.
 8. Те са стегнати, ама аз тряя се завърна
 9. Да допълня колегата Tokio, лошото е че такава диагностика на задната врата има само в Хонда (Бултрако) доколкото знам китайските диагностики я нямат, дори и HDS-ите. Мен там ми намериха изгорял датчик на долно крайно (затворено) положение. За начало почни с кабелите в пантата.
 10. Само комп го оправя, аз смених само комп и с обучаване на ключа и имото и колата запали. Цените варират между 200-300лв. Пусни обява че търсиш. Но като цяло смятам че трябва майсторите да си поемат отговорност и те да ти го платят и намерят някой да го обучи.
 11. Колега колата ти е без навигация нали, че не си споменал по-горе.
 12. Имената на папките и песните направени ли са 01, 02 и т.н. Отделно на моя Grom трябваше да изтегля един файл от сайта, слага се на флашката и един вид ъпдейтваш устройството да знае че е включено в Хонда. Провери и тези неща.
 13. Някой тук може да помогне
×
×
 • Create New...