Jump to content

atoma

Почетен член
 • Content Count

  3092
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

987 Excellent

About atoma

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 02/03/1982

Profile Information

 • Кара
  ше B20 VTEC, сега Accord Tourer Type S 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна/Враца

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hondabg.com

Recent Profile Visitors

21790 profile views
 1. Да не си натиснал Рандом или нещо такова имаше мисля да ти пуска различни песни не подред.
 2. В предната ти тема ти писах как трябва да са надписани. Папките: 01 02.... Песните: 01 02 ... Повечето такива засместители са по този начин. Като номера на папката ти е диск-а все едно, а номерата на песните ти си ги нареждаш както искаш. Аз съм с ГРОМ и там е така, държи до 99 диска с по 99 песни.
 3. Потвърждавам, и при мен доста мисли преди да изплюе сайта.
 4. Да допълня колегата Tokio, лошото е че такава диагностика на задната врата има само в Хонда (Бултрако) доколкото знам китайските диагностики я нямат, дори и HDS-ите. Мен там ми намериха изгорял датчик на долно крайно (затворено) положение. За начало почни с кабелите в пантата.
 5. atoma

  k24a3 не пали

  Само комп го оправя, аз смених само комп и с обучаване на ключа и имото и колата запали. Цените варират между 200-300лв. Пусни обява че търсиш. Но като цяло смятам че трябва майсторите да си поемат отговорност и те да ти го платят и намерят някой да го обучи.
 6. Колега колата ти е без навигация нали, че не си споменал по-горе.
 7. Имената на папките и песните направени ли са 01, 02 и т.н. Отделно на моя Grom трябваше да изтегля един файл от сайта, слага се на флашката и един вид ъпдейтваш устройството да знае че е включено в Хонда. Провери и тези неща.
 8. atoma

  HONDA LEGEND

  Някой тук може да помогне
 9. Аз що си мисля че разликата между Спорт, Type S и стандартното окачване е само пружините. Познат имаше подобна кола спорт пакет дизел и беше с H&R пружини, както е и Type S-a.
 10. Да поясним, колегата ми писа на ЛС, проблема е с прекъсване на ксенона, като най-вероятно проблема е запалката, в една от темите за ксеноните бях писал за подобен проблем. Ето и съвета който дадох на колегата:
 11. Ебати темата Пръскаш там дето туйто и готово. Колега сега сериозно, на тоя ти въпрос никой няма как да ти каже каквото и да било, седни и го прочети сам и ми кажи после какво разбра от него. Опиши какъв е проблема, прекъсва ли, не свети изобщо ли, кво ли? Какви са тия капризи на времето? Нищо не се разбира от това което си написал. Поздрави
 12. atoma

  Грешка P0123 и P0223

  Здравей колега, погледни и ТУК, може проблема ти да е сходен на моя. Принципно може да тестваш с някой който е навит да си свали неговата част за малко и да видите след изтриване на грешките какво става. Аз имам 2 такива, като единия е проверен и на 100% бачка, но не съм в БГ да ти го пратя за теста. Ако опреш до нова част обади се да те свържа с човек. Успех!
 13. "Реотаните" на задните джамове са антени и още нещо си
×