Jump to content

Knoxville

Фен
 • Content Count

  720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knoxville last won the day on November 16 2019

Knoxville had the most liked content!

Community Reputation

122 Good

About Knoxville

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VII K24A3 manual,Accord VI F18b2 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1969 profile views
 1. Благодаря на присъствалите. Другият месец пак.
 2. Здравейте колеги. Радвам се да ви поканя на поредната среща на Акордите в София, която ще се проведе на 12-ти юни (неделя) от 18 часа на улицата пред НИМ. Който желае да присъства, е добре дошъл. https://www.facebook.com/events/197964874973886/
 3. Аз бих намерил някой, който говори италиянски и бих звъннал на стария собственик и на сервиза (ако въобще има такъв :D)
 4. Щом габарита свети, значи са се прецакали крушките. И на мен ми писна да сменям крушки, затова сложих ледове от али-то.
 5. За съжаление не всички седани го имат това нещо. Мен много ме дразни, че багажника на седмицата ми може да се отваря отвън с копчето, а на шестицата ме кефеше, защото не може.
 6. От клиповете не мога да чуя нищо аз. Гледам, че си от София. Ако искаш, може да се разберем някой ден да се кача да направим едно кръгче и да го видя наживо да ти кажа до колко наподобява моя проблем.
 7. Колега, не съм чел темата назад, отговарям ти само на последния коментар. При мен межсу 80 и 120 км/ч при натиснат педал на газта се тресеше цялата кола, независимо на коя предавка съм. При отпускане на педала се успокояваше. Не помня дали имаше някакви шумове, но проблемът се оказа именно разбит лагер на диференциала. Полуоските също бяха заминали. Проблемът се реши със смяна на скоростната кутия и полуоските.
 8. Аз от 20ти съм в Никити, Ситония. В събота беше голяма лудница, след това мъртвило и постепенно идват повече хора - голяма част, от които - българи. Водата вече се е затоплила и е много приятно, слънцето също пече яко. Живот и здраве - през септември на остров Корфу.
 9. Все още не е уточнено кога ще бъде юлската среща. Ще пиша тук, когато се реши.
 10. Нормално е. Понякога дори използваме мигачи.
 11. Аз миналата година сложих отпред и отзад дискове и накладки на АТЕ. От около месец (и 12-13 хиляди километра) започа да просвирва отпред.
 12. Искаш да духа студено на прозореца и топло в лицето/краката?
×
×
 • Create New...