Jump to content

Knoxville

Фен
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knoxville last won the day on November 16 2019

Knoxville had the most liked content!

Community Reputation

106 Good

About Knoxville

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VII K24A3 manual,Accord VI F18b2 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1677 profile views
 1. Честито за придобивката. 100-тина лева за труд по обслужването ми се виждат малко много, но момчетата са специализирани в поддръжката на Хонда, така че знаеш, че ще ти свършат работа. Един приятел скоро ходи при тях, за да му свалят рейката и да я занесат за рециклиране. Всичко мина, както се бяха разбрали и момчето е доволно.
 2. Ако някой се колебае дали му се ходи на сбирка на Акордите - издавам тайна. Организаторите са подготвили подаръци за някои от присъстващите.
 3. Най-простото нещо, което можеш да направиш, преди да започнеш да обикаляш по сервизи, е да разместиш крушките и да видиш дали ще има промяна.
 4. И не разчитай на предимството си.
 5. Здравейте колеги, преполовихме февруари и това означава, че е време и за шестата сбирка на Акордите в София. Тъй като все още времето не позволява да сме навън, срещата отново ще бъде в Ринг мол, паркинга на ниво -1 в дъното при сините колони (връзката между Икеа и Ринг мола). Датата е 23-ти февруари неделя, а часът - 15. Добре дошли сте независимо от марката и модела на автмобила ви, стига да харесвате Акорди. Въпрос към модераторите. Дали е възможно този коментар да бъде закачен най-отгоре в темата, че да се вижда веднага от всеки, който отвори темата?Благодаря.
 6. Здравейте колеги, започвайте да се приготвяте за следващата сбирка на Акордите (и не само). Скоро ще има инфо тук и във фейсбук групите относно часа и мястото.
 7. Няма тъга. Момчето я взе също за първа кола на своята приятелка, така че има още дълг за изпълняване. А пък и ми е близо и ще мога да си я виждам. Не споменах, че и за него това ще е втори Акорд.
 8. След 5 години и 65 000км вярна служба дойде време да се разделя с първата кола, която си купих сам - Accord 99´ F18B2. 65 000 километра кеф и усмивки. На няколко пъти през лятото миналата година при дълго каране на магистралата в обороти над 4000 ми се случваше стрелката на охладителната течност да започва да се движи (новият собственик е запознат с това) и се оказа, че някой преди мен е чегъртал гърловината на радиатора, т.е. капачката не е могла да си върши работата, за която е там. Въпреки това колата се е движила така поне 65к км, а кой знае още колко преди това. Скоро ще можем само да си мечтаем за толкова устойчиви двигатели. В гаража вече останаха само две Хонди - черната, която познавате и един Сивик 7-ма генерация.
 9. Малинов е чудесен пример за булевард, който докато беше с по 2 ленти в посока, трафикът беше много по-добре отколкото след разширението (сегашната ситуация). В конкретния случай може би причината е, че след 50 метра има друг светофар, на който има лента само за наляво с отделна секция на светофара.
 10. Ето го шампионът от вчера. https://youtu.be/YKp7yIN9QuA
 11. Публикувай си темата в раздела за Сивик. Тук при Акордите може никой да не обърне внимание.
 12. Не ми харесва така да качвам клипове, но някои си го просят. https://www.youtube.com/watch?v=uUovnN8iGY0 https://www.youtube.com/watch?v=gfdWepLB9j0
 13. Акорд 2003та година, 190к.с., вписано Евро 4 - 192 лева. Акорд 1999та година, 136к.с., без Евро категория - 170 лева. (Миналата година беше 138). Когато проверя и за Сивика (2000 или 2001), 100к.с., ще пиша и за него.
 14. В интернет са най-добрите шофьори.
 15. И аз имам един много прост опит в подобна ситуация. Караме по магистрала в Германия без ограничение - около 150-160 км/ч. По електронните табели отгоре се появяват ограничения първо 140, после 120, после 100. След това знаци, че движението се стеснява и от 3-те активни ленти трябва да се престроим с дясната активна и в аварийната. Имаше много трафик, а самото стеснение беше след около 2-3 километра, но всеки се престрояваше веднага според указанията. Резултатът беше безпроблемно преминаване на участъка без забавяне.
×
×
 • Create New...