Jump to content

Knoxville

Фен
 • Мнения

  461
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

80 Neutral

Относно Knoxville

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VI, F18b2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

1195 профилни разглеждания
 1. Сивото може и да е спирачна течност, не че е от голямо значение, но все пак ед; сега видях, че има и моторно масло в такъв тъп туби, може целият коментар да се изтрие.
 2. Проверявано е, благодаря за съвета. Все пак мога да го направя отново.
 3. Няма газ, капачката е сменена и е обезвъждушено.
 4. Knoxville

  Как да разбера дали ми работи viteka

  На 4000 оборота се променя звука на двигателя. Ако си 1.6, нямаш vtec.
 5. След сменен термостат аз продължавам да имам проблем с изхвърляне на антифриз от маркуча към разширителния съд, така че по мое мнение и това не е 100% решение. Очаквам колегата да покаже къде е поставил скоба, за да пробвам и аз. За болтовете напълно подкрепям, не знам кой какво е правил преди да взема колата, но сваляхме над 2 часа термостата, а принципно е работа за около 10 минути.
 6. Ако има сервизна книжка, можеш да потърсиш собственика на колата или сервиза, в който е обслужвана и да получиш допълнително информация за климатичната система.
 7. Ако в кемпера не можете да се усамотите, заведи я с Акорд комби на някое закътано място, свали задните седалки и ѝ припомни по-младите ви години
 8. Не бях видял дот-а. Значи все пак има вероятност да е свалил гумите, с които е била колата и да ги е продал отделно
 9. Ако някой друг отиде да гледа друга кола при същия джамбаз, също ще се чуди дали да не си я регистрира и да си я остави за себе си. Ще черпя бири, ако някой го направи Чак се учудвам, че не е свалил Мишелините, та да ги продаде отделно
 10. Снощи направих една кратка разходка и като паркирах, вдигнах капака. След 10-тина секунди, докато оглеждам какво се случва, се включиха и двете перки едновременно, после се и изключиха едновременно, така че явно е както колегата над мен каза. Климатроникът не съм го включвал.
 11. При мен климатроникът винаги включва двата. При другите ситуации не съм наблюдавал.
 12. На 1,8 включва на 4000, не съм сигурен дали и на 2,3 е толкова. Покарай я на магистралата със 120-130 (около 3500 оборота) и сподели как е разхода. След това прочети пак мнението над моето.
 13. Knoxville

  Ръчна кутия

  Пардон, надявам се на по-ясно зададен въпрос следващия път и няма да бързам да пише преди 10:00
 14. Knoxville

  Ръчна кутия

  Аз сипвам 4.2 литра. 10в40, някои колеги карат и с 5в40.
 15. Благодаря за отговорите на моя въпрос. Този закон за светлините го приеха буквално 2-3 дена, преди да започна шофьорските курсове и затова ми беше много лесно да създам навика да включвам светлините всеки път, когато седна да карам и нямам нужда от автоматизация на този процес
×