Jump to content

Knoxville

Фен
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knoxville last won the day on November 16

Knoxville had the most liked content!

Community Reputation

100 Good

About Knoxville

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VII K24A3 manual,Accord VI F18b2 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1523 profile views
 1. Изненадан съм, че в Сивик 8-ма няма лумбална опора. Моят Акорд от 99-та има тази глезотия, а и всички други, които съм виждал, я имат.
 2. Пак хвана хубаво време, че и слънце се появи. Понеделник и вторник беше чудно с мъглата.
 3. Живеейки цял живот в София, трафикът не ми прави впечатление и съм свикнал на всичко. Затова и не качвам кадри от камерата. Но някой, ако си мисли, че в България не сме толерантни шофьори и нямаме култура, мога да препоръчам разходка в Румъния. В пиков час през лятото ми се наложи да карам в Брашов (град около 250-300 000 души) и Къмпина (което си мислех, че е село, когато си запазвах нощувка и дори не знам колко население е). Те там вече наистина е някакъв ужас, а аз смело си бях тръгнал с колата, защото съм свикнал на софийския трафик Букурещ пък въобще няма да го коментирам.
 4. Аз съм от 3-мата и ще съм на линия към 14-14:30. Ако някой иска, мога да дам телефон на лично за връзка.
 5. Преди няколко седмици обсъждахме една кола от автокъщата, която продава последната кола. Всичко беше наред с колата.
 6. Колеги, за да не правя нова тема, ще пиша в тази. Догодина отново ще се ходи в Гърция, но този път ще трябва да ползвам и ферибот. Крайната дестинация е Корфу. Въпросът е трябва ли предварително да се взимат билети или това може да се направи на място, като стигнем? Ще сме 1 кола и 2-4 души.
 7. Снощи се събрахме в Ринг мол. Инфото беше пуснато във фейсбук групите. Аз щях да го пусна във форума, но очевидно забравих Следващата сбирка ще е на 11/12 или 18/19 януари и ще гледам да я обявя и във форума.
 8. Добро утро, имам проблем с приложението. Изскача ми съобщение, че ми е изтекъл 60-дневният гратисен период, в който возилото ми може да бъде напълно скрито и не ми позволява да въвеждам нови записи, ако не ъпгрейд-на към ПРО. Влизам си в настройките, правя возилото да бъде видимо, но след това отново изскача същото съобщение и в момента не мога да въвеждам нищо. С Андроид съм и ползвам мотомоши. От 2 седмици не бях въвеждал нищо. Мисля, че през това време имаше и ъпдейт на приложението.
 9. Напълно нормално е при 2 различни цени за едно и също нещо, човек да избере по-ниската цена. Още повече, когато става въпрос за задължително плащане.
 10. Ами честито и браво, че се спря на 2,4. Най-важната екстра в автомобила е двигателят.
 11. Роувър също имат модели със същите характеристики като на Акорд 6.
 12. Рекламите зависят от много неща. Това къде си бил, какви търсения правиш, проксита и т.н. На мен ми излизат предимно холандски реклами заради проксито и чешки, защото в началото на месеца бях там. Странно, че не ми излизат румънски, там бях през октомври.
×
×
 • Create New...