Jump to content

Knoxville

Фен
 • Мнения

  435
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

74 Neutral

Относно Knoxville

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VI, F18b2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

1105 профилни разглеждания
 1. Поискай рамата и я провери в гугъл. Дори не използвай платени сайтове на първо време. Често излиза доста информация (вкл. снимки) за коли от Америка, обявени salvage.
 2. Knoxville

  Mazda 6 vs Honda Accord vs Lexus IS 220

  Ние тук японските коли само ги миришем
 3. Някой си е играл да маркира тикчета.
 4. Не съм обърнал внимание, че си бил ти, извинявай.
 5. Разрови се назад по страниците, тази беше обсъждана скоро. Сподели после впечатления, на мен по снимките не ми изглежда зле, а и цената е доста приемлива.
 6. Издразни ме, че работи толкова тихо на място, че завъртях ключа да я паля, докато работеше.
 7. Колега, колата в изправност ли е? На мен ми даде 7.1 с F18B2 със 130-150 макар и от Бургас към София + 2 пъти ходене Бургас - Градина. Това ми се вижда ужасно висок разход за дизелова кола.
 8. Алфа 146 (97 набор), която карах преди, го има това нещо... И на мен ми липсва в Акорда. Аз бях успял да наглася двете странични духалки така, че да завихрят струята към задните седалки (да бият горе-долу по средата на страничните прозорци) и бях много доволен, докато не я закарах на вътрешно измиване оттогава не успявам да постигна същия ефект.
 9. Knoxville

  ксенон

  Все пак кажи и дали става въпрос за фабричен ксенон. При мен с афтърмаркет едната крушка почна да свети в нюанс биещ по-скоро към зеленото и ме дразнеше много. Като чух цената за 2 ксенонови крушки, свалих цялата система и си монтирах обикновени и не осветяват по-лошо. За другото съм съгласен с колегата над мен.
 10. 2003-та година и по-малкият двигател, ако техническото ѝ състояние е добре, може да е отлично попадение.
 11. Knoxville

  Съвети за покупка на Акорд

  Предполагам, че колегите имат предвид габаритите на колата, когато ти казват, че е по-подходяща за извънградско ползване. Макар и да карам 6-та генерация, ще споделя мнение. Преди това карах Алфа 146 и веднага се почувствах като жена, когато се качих в Акорда, та се наложи да си монтирам парк троник В София си има доста места, на които паркирането на такъв автомобил е проблем. Освен това окачването е малко твърдо, но за сметка на това кефът на магистралата е несравним. Все едно се носиш по вода.
 12. Knoxville

  Съвети за покупка на Акорд

  Защо не Хонда S2000?
 13. Knoxville

  F23 разход газ/бензин

  Мисля, че е по-добре да заредиш по-малко от обема на бутилката.
 14. Knoxville

  F23 разход газ/бензин

  И аз знам, че на газ се мери празно-празно.
×