Jump to content

Knoxville

Фен
 • Content Count

  676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knoxville last won the day on November 16 2019

Knoxville had the most liked content!

Community Reputation

108 Good

About Knoxville

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord VII K24A3 manual,Accord VI F18b2 manual
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1772 profile views
 1. Може ли да им снимаш "задниците", интересно ми е да видя буксите?
 2. Нека всички бъдем разумни и отговорни. Призовавам никой да не ходи в неделя на сбирката.
 3. Елементарен начин за трупане на кликове.
 4. Мислил ли си да махнеш надписите отзад?
 5. Вече е март и въпреки че се усеща като демекври, отново е време за сбирка. Заради капризите на бабата отново ще сме на закрито в паркинга и ще се надяваме април месец да е по-благосклонен, за да можем да се съберем навън. Поредната месечна среща на Акордите ще се проведе на на 15ти март (неделя), в 15 часа. Мястото вече е добре познато на всички - ниво -1 на закрития паркинг на Ринг мол в дъното при сините колони. Всички сте добре дошли, независимо дали имате Акорд или не, никого не връщаме @JHM, пловдивчани също се чувствайте добре дошли, ей го къде е, един час път. Молба към модераторите - ако може някой да закачи този коментар най-отгоре в темата. Благодаря.
 6. В една от фейсбук групите един колега се похвали, че е успял да монтира китаец на дизелов акорд, уж всичко му беше наред, на следващия ден се оплака, че не му се включвали перките. Накрая само писа, че го е оправил, но повече не писа, нито как е решил проблема, нито дали сега работи коректно.
 7. Честно казано, не разбирам въпроса за пръскалките и копчето? Кое копче имаш предвид? Пръскалките на фаровете се включват, когато ти светят фаровете и искаш да си пръснеш на предния прозорец. Когато количеството стъклопочистваща течност падне под определено ниво, пръска само на прозореца.
 8. Аз ще съм там и ще се радвам да се запознаем лично! Поздравления за инициативата!
 9. Като караш през нощта извънградско, присветват ли ти насрещно движещите се? Ако да - значи заслепяваш. Ако не - не.
 10. Мит ли е здравият двигател на Хонда или не е мит?
 11. Ксенонът има регулиране, просто не е от копче на таблото, а се прави с отвертка и на отворен капак. За да разбереш дали ти работи машинката, застани срещу някоя стена, както ти е казал ogi28b и помоли 1-2ма човека да седнат в багажника. Ако нивелирането работи, след 1-2 секунди ще видиш как светлинното петно се движи надолу.
 12. Взимаш някой, който знае немски, гледаш колата и ако наживо ти хареса, започвате да търсите контакт с предишния собственик на автомобила или сервиза, в който е поддържана.
 13. Супер, че са го заменили гаранционно. И аз имам едно наум, че може да купувам акумулатор, тъй като не знам джамбазинът откъде го е намерил този, с който купих колата.
×
×
 • Create New...