Jump to content

Kissman

Фен
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Kissman

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4,2006,K 24 iVtec,190 к.с.,автомат
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1168 profile views
 1. Колеги,когато има студени дни (когато е топло няма проблеми)сутрин като запаля и поработи нормално 15-20 секунди изведнъж започва да трепери и да се мъчи да загасне.Досега не е загаснала съвсем,но се мъчи и после се оправя и си качва обороти.Мислех си за свещи,че много отдавна не съм проверявал какво е състоянието им.Някакви идеи?
 2. Колеги,честит празник! Искам да споделя за един проблем,който забелязах случайно.Автомобила има и монтирана газ,но независимо на какво гориво карам стрелката за нивото на бензина винаги постепено пада.Забелязах обаче,че малко под средата спря и си стои там и така не мога да преценя колко гориво имам реално.Налях малко бензин и стрелката се вдигна,но когато стигна до същото положение пак остана там.Каква може да е причината и как се ремонтира такъв проблем?
 3. Здравейте колеги.Днес купих акумулатор и изрично питах дали не е случайно залежал и да има нужда да го заредя в къщи допълнително,защото предишния ми едва изкара две години и 8 месеца и и се скапа.Някой ми беше казал,че по фирмите си пробутват първо залежалите акумулатори ,затова е хубаво да го дозаредя в къщи когато купувам нов.Тези от които купих ме увериха,че нямат стари и залежали акумулатори и всичко е проверено при тях.След като оставих колата за няколко часа пред къщи реших да измеря с един мой уред,който ми показва в проценти състоянието на акумулатора и ми показа,че е на 60 %.Обаче когато запалих двигателя и отново измерих вече показваше 100 %.Та въпроса ми е дали не е по-коректно да се мери на запален двигател за да се разбере истинското състояние на акумулатора,защото когато го сложиха във фирмата също ме накараха да запаля двигателя и да пусна всички консуматори-климатик,радио,светлини и т.н и тогава измерваха данните.
 4. Не е за това.Аз си го пускам от On и си го спирам от Off. :-)
 5. Така е,съгласен съм.Ще се прави тази процедура по някое време,неизбежно е.
 6. Откъде се снабдяваш с това масло,колега ? Дай телефон ,линк?
 7. Никога не карам толкова километри с едно масло,даже и 10000 км според мен е много.
 8. Здравейте колеги,от доста време имам колата и досега не се бях замислял и не съм използвал този бутон A/C на климатроника.За какво служи той и кога се ползва?Благодаря.
 9. Това съм го правил,колега.По предложение и идея на Markony.Мотора не ми е с нагари,пратих му снимки на гърловината и той ги видя.Карал съм с масло с миещи свойства 2000 км и тогава налях новото.Освен това после ползвах и добавка за спечени сегменти .От всичките тези процедури не усетих голям ефект.Както и да е,въпреки всичко могора е як и ме кефи.:-)
 10. Благодаря колеги,ще го сменя другия месец с 0W40.Мисля пак да е Amsoil,но е скъпо-25лв.литъра..Нещо друго да препоръчате като алтернатива?
 11. Здравейте колеги,от жегите ли незнам,но се увеличи нещо разхода на масло.Тя по принцип си гори,но откакто реших да пробвам със Amsoil 5W30 положението е повече от сериозно.Мисля да пробеам да го сменя с 0 или 5A40 за есента и зимата.Някакви съвети?Благодаря.
 12. Изглежда добре,но свети чека за грешка-трябва да се види каква е.
 13. Как могат да се почистят соленоидите без отваряне на кутията?Аз не знам за такъв начин.
 14. Аз съм с точно същия адаптер и ми свири супер! Евтино и качествено решение,затова се спрях на него.
×
×
 • Create New...