Jump to content

Хондьо Сивиков екс Акордов

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Хондьо Сивиков екс Акордов

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic IX 2.2 i-DTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

535 profile views
 1. Up EDIT (emod): @Хондьо Сивиков екс Акордов - спазвай правилата за повдигане на темата: Всеки потребител ( с изключение тези с платени теми ) имат право да подновяват информацията в темите си 7 дена след последното такова Събрал съм всичките ти снимки в този пост.
 2. Турбото е свалено и ревизирано от известен във форума добър сервиз. Геометрията му е без забележки. "Вакуумното нещо" е за смяна, макар че двигателят работеше нормално, но като светна чека, диагностиката го посочи като проблем.
 3. В ръководството пише 12 л. Аз лично на резерва съм карал до 170 км. без да изгасне колата, не исках да рискувам за още километри, защото бях в чужбина.
 4. Не знам до колко ще съм полезен с информацията си, защото моят Сивик е 2.2 I-DTEC. Резервоарът е 50 л. и резервата светва при оставащи 12 л.
 5. При мен беше 1. Намерих употребяван, но ми поискаха неразумна цена и направо си взех друго турбо. Това ми се случи с предишната кола, която беше Акорд.
 6. Вакуумен регулатор (онази сферична на турбото) , на диагностика би трябвало да го покаже. P. S. Без претенции да съм специалист. Просто съм го преживявал.
 7. Благодаря, но май разнообразието от видове е толкова голямо, че почти всички предлагат "точно за този модел" , но нито едни не стават точно.
 8. Изправих се пред сериозна трудност - не мога да намеря гумени стелки за Civic 2014 2.2 I-DTEC Executiv. Обиколоих всички фирми, които намерих в интернет и въпреки твърденията, че имат се оказва, че това, което по каталог им излиза не става за модела. Някой купувал ли е и от къде?
 9.  Здравейте, от скоро и аз съм собственик на Civic 9, но е внос от Швейцария и всички книги са на френски. Каченото във Форума ръководство на български не ми се отваря никак, може ли да ми го пратиш на e-mail? kendo_alex@abv.bg

  Предварително благодаря 

  1. yan68

   yan68

   На никой не му се помага. Жега е и всеки е наплажа. Здравейте, виждам публикуван линк за ръководство на български език за Хонда Сивик 2013 -2014 . За мое съжаление е бил активен преди доста време. Мога ли да ви помоля да ми го изпратите на мейл. Купих такъв автомобил преди 1 месец и напараво се влюбих във возията му. За разхода дане говорим 3,4 до 4,8 извън града / понеже го настъпвам повечко /140 -150 / Ако съм в нормата 90 - 100 / 3,5 . направо не е истина. Всичко по колата е ок. Докарах я от Холандия с намерение да я продавам. Е, отказах се. Ще я запазя за личен автомобил. Само книжката е на холандски. И нещо ако ми се наложи на пътя с някоя информационна лампа ..... та за това .... ако изпратите линк на български, много ще съм благодарен. Поздрав! Дидо мейла ми е  :         asfleather@abv.bg      Civic  Tourer  2014 1,6 Diesel DiTEC

 10. Продавам Турбо за Accord 2,2 I-DTEC. Свалено е на 90000 км. Вакуумният регулатор (май така се казваше) започна да дава грешка. Основната част е проверена и е в много добро състояние. 300 лв. тел. 0885834154
 11. Честито! Имай предвид, че реалният разход е с около 0,5 л. по-нисък, от показанията на компа. Поне моята, след многократни засичания това показа.
 12. Ако нямаш люк, без сваляне и прецизно лепене на челното стъкло няма да минеш. Може и ръжда по ръба да е нарушила плътността на залепването.
 13. Препоръката е заради охлаждането и съответно удължаване живота на турбокомпресора.
×
×
 • Create New...