Jump to content

Хондьо Сивиков екс Акордов

Фен
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Хондьо Сивиков екс Акордов

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic IX 2.2 i-DTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

255 профилни разглеждания
 1. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Непостоянна загуба на турбо

  При мен беше 1. Намерих употребяван, но ми поискаха неразумна цена и направо си взех друго турбо. Това ми се случи с предишната кола, която беше Акорд.
 2. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Непостоянна загуба на турбо

  Вакуумен регулатор (онази сферична на турбото) , на диагностика би трябвало да го покаже. P. S. Без претенции да съм специалист. Просто съм го преживявал.
 3. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Гумени стелки

  Благодаря, но май разнообразието от видове е толкова голямо, че почти всички предлагат "точно за този модел" , но нито едни не стават точно.
 4. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Гумени стелки

  Изправих се пред сериозна трудност - не мога да намеря гумени стелки за Civic 2014 2.2 I-DTEC Executiv. Обиколоих всички фирми, които намерих в интернет и въпреки твърденията, че имат се оказва, че това, което по каталог им излиза не става за модела. Някой купувал ли е и от къде?
 5.  Здравейте, от скоро и аз съм собственик на Civic 9, но е внос от Швейцария и всички книги са на френски. Каченото във Форума ръководство на български не ми се отваря никак, може ли да ми го пратиш на e-mail? kendo_alex@abv.bg

  Предварително благодаря 

 6. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Турбо за Accord 2,2 i-DTEC

  Продавам Турбо за Accord 2,2 I-DTEC. Свалено е на 90000 км. Вакуумният регулатор (май така се казваше) започна да дава грешка. Основната част е проверена и е в много добро състояние. 300 лв. тел. 0885834154
 7. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Нов ACCORD във форума

  Честито! Имай предвид, че реалният разход е с около 0,5 л. по-нисък, от показанията на компа. Поне моята, след многократни засичания това показа.
 8. Хондьо Сивиков екс Акордов

  Теч в купето accord 2005 дизел

  Ако нямаш люк, без сваляне и прецизно лепене на челното стъкло няма да минеш. Може и ръжда по ръба да е нарушила плътността на залепването.
×