Jump to content

kkrasun

Фен
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно kkrasun

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA ACCORD TOURER 2.2 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София, България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. здравейте,може ли и с мен да го споделите.Благодаря.
  2. здравей колега,голямо лутане с тая подмяна на навигацията...виждам че темата е стара но проблема с намиране на инфомация си остава труден. много ви моля ако имате още материалите по подмяната ,връзването на новите букси и всичко нужно за успешното прехвърляне да ги направите достъпни отново.благодаря. извинявам се на вас и на групата ако съм задал глупав въпрос,поздрави на всички.
  3. ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ.по невнимание или понезнание допуснах грешка.след поставяне на нов диск за навигацията по време на ъпдейта й, на фейсова 7ца акуомолатора падна,а двигателя не беше запален,колата съвсем изгасна...ииии ъпдейта беше прекратен,какво следва.излиза някакво меню и до там... БЛАГОДАРЯ.
  4. здравейте моля за помощ.имам шанс утре да деомнтирам от една фейсова 7ца дизел навигацията и да я прехвърля на мястото на моята предифейсова навигация ако има начин някой да помогне с това да даде насока кои кабели се режат и кои могат да се демонтират от колата за да се запози най добре инсталацията. ако я демонтирам кадърно ще ми трябва помощ и са инсталирането й. благодаря предварително на всички.
  5. здравейте,защо прехврълихте само механиката. лесно ли става и защо не сложихте новото СДи,заради различните букси ли. тъча работи ли след това. благодаря.
  6. ааа,разбрах.няма да са 80w.благодаря
  7. колеги здравейте.каква може да е разликата на крушка която е 80w и 55w.ето пример Osram H1 Cool Blue Boost 12V, 80W, P14.5s, 700lm OSRAM H1 – COOL BLUE INTENSE 12v .55w. дългите светлини са много зле.ще пробвам с някой от тези две.
  8. добър ден,купих фейсова навигация за подмяна на моята префейсова ,прочетох всичко по темата и разбрах че няма да се спрая с тази операция. ще съм благодарен ако ме насочите къде\кой може да ми я монтира за град София.Благодаря. ходих в AVITEL,категорично отказаха.
  9. ПРОБЛЕМ РЕШЕН смених амортисьорите с нови,втора употреба също не работеха .вратата вече си работи както трябва дори в този кучи студ. 1во-амортисьори от 8ма генерация стават,цената е 49 лв .за един. 2ро -при свалянето на старите да се внивава с болтовете малко са по малки от 12ка ключ и се заоблят ръбовете. 3то-лявата страна на тавана се разкача чак до колоната на шьофьорската врата и когато влезете в багажника и се облегнете на левия калник ,когато дръпнете тавана надоло имате достъп до задната страна на левия амортисьор. 4то-сменят се двата ,ако смените само единя не работи ,пробвах. 5то -ако не се замажят болтовете при демонтажа цялата работа е за окол 1 час. ПОЗДРОВИ НА ВСИЧКИ
  10. Здравейте колеги, на тая навигация са свързани само ТРИ от ПЕТ изхода ,ДВАТА свободни за какво са. питам защото на задната броня има монтирани парктроници ама не работят.
  11. здравей колега,виждам че поста е доста старичък ,но аз съм нов във форума. дидвидито на моята навигация заби и вместо да върти диска опира в дъното и се надра,та писали сте че можете да поправите такава навигация, ако всичко е наред при вас и още можете да помогнете за този проблем ще съм благодарен. ето това е дивидито префейс дизел 2004г.
  12. Монтирах DVD то,без капак за да гледам какво става вътре, пуснах диска и машинката не можа да го завърти ,а се мъчи. механичен проблем явно ми трябва DVDи сервиз...
  13. Не го прочете диска,не ги разбирам тия техники.може ли да ми препоръчате сервиз в софия да го занеса DVD то,също и малкия дисплей да ми презапоят.благодаря.
×
×
  • Създай нов...