Jump to content

kkrasun

Новак
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kkrasun

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA ACCORD TOURER 2.2 2004
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София, България

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. бипка си ,все едно аз я затварям
 2. пуснахме цялостен тест на колата .не дава грешка по вратите
 3. пробвах не става. Направих този тест. притеглих свалените кори на багажника ,който тежът 3.200 кг. напълних две бутилки с вода със същото тегло и ги напъхах в отворите на вратата на багажника отворих го но той отново се затвори сам,махнах бутилките и той си стои отворен... МИСЛЯ ЧЕ АМОРТИСЬОРИТЕ НЕ УСПЯВАТ ДА ЗАДЪРЖАТ ТЕЖЕСТА. ДА ГИ СМЕНЯМ ЛИ ИЛИ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГ НАЧИН.
 4. Здравейте отново,в друга теама писах че вратата на багажника се отвара от дистанионното но след 2,3 секунди се затваря сама Днес свалих всички кори и ооо чудо тя си се отваря стои си в отворено положение докато не я затворя аз. разгледах за прекъснати,скъсани и тн кабели всичко изглежда добре , а и нали си заработи норално ,направих няколко теста ,всичко си работи коректно. Върнах всичко по местата ,отваря я и ТЯ ОТНОВО СЕ ЗАТВОРИ СЛЕД 2-3 СЕКУНДИ ПАК СВАЛИХ ВСИЧКИ КОРИ -ОТВАРЯМ И ТЯ СИ СТОИ ДОКАТО НЕ Я ЗАТВОРЯ АЗ- дали е възожно от самата тежест на корите да иска да се затвори или нещо се претиска след монтирането им някакви идей ,БЛАГОДАРА,
 5. БЛАГОДАРЯ точно това направих и стана, вече си работят норално
 6. здравейте,дръпнах силно седалката ииии готово всико си заработи норално ,,БЛАГОДАРЯ
 7. Здравей,опитох ,но не посмях да приложа много сила зада не прецакам нещо и не стана .да пробвом ли с груба сила😁
 8. Здравейте колеги ,казвам се Красимир Личев ,живея в София. от месец карам HONDA ACCORD TOURER 2.2sport 2004г. ДО ТУК ВСИЧКО Е СУПЕР,страхотен автомобил... и се почна-- веднъж за да разгледам как е багажника със спуснати задни облегалки ги суснах савсем безпроблемно и ДА доста място се отвори .върнах ги по местата им и това без проблем. днес се опитах да сваля половината задна облегалка от страната на пасажера но уви,облегалката се отключва и може да се наведе напред НО седалката не се повдига за да се спусне облегалката както стана първия път. Другата половина си работи нормално,пак са използвали сложна система и незнам от къде да започна за да я оправя. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО. P.S и моята пета врата е с прецакани датчици сигурно ,защото се отваря от дистанционното и след 2 секунди се затваря сама. Пожелавам безавариино шофиране на всички и бъдете ЗДРАВИ.
×
×
 • Create New...