Jump to content

Васил Димитров

Фен
 • Мнения

  147
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

20 Neutral

Относно Васил Димитров

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  honda accord 2.2 i-ctdi 03.2008
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

783 профилни разглеждания
 1. Васил Димитров

  Проблем след обслужване 2.2

  Аз питам за petronas syntium 7000 E.
 2. Васил Димитров

  Проблем след обслужване 2.2

  Колеги,за да нямам евентуално горепосочените проблеми бихте ли ми препоръчали каква марка горивен и маслен филтър е добре да ползвам? Масло petronas добро ли е като марка според Вас или по добро от mobil 1 няма? За accord 7 diesel става въпрос 2008 год. Благодаря Ви!
 3. Постоянно сън на ръчен режим. Проблема го има и на ръчен и на автоматичен и на всякакъв режим. Няма топло и това си е! В 21 век кола без отопление. Всеки да го разбира както иска. Струва ми се,че ние собствениците на този модел автомобил ни е срам да си признаем,че сме се минали с покупката на същия и само си ги хвалим без особени основания. Е,аз си го признавам! Колата има много слаби звена,недопустими за квалитетна марка като honda.
 4. Привет на всички! Става въпрос за honda accord 7,2.2 i-ctdi,03.2008 година! Не знам как да нарека това,което ще опиша по долу,инженерна недомислица...или? Колата в градски цикъл просто не загрява! Стрелката на температурата седи на 1/4 от скалата и това се случва едва след 10-15 мин.работа на двигателя.Не изляза ли на магистрала поне за 5-6 км.тя просто няма загряване.Съответно парното духа съвсем хладък въздух и в колата буквално си е клинч,змиярник или не знам как да го нарека от нерви. Преди 30 години шкода 220 L,с 8,5 литра охладителна течност загряваше по бързо и имаше топлина от парното. Ако все пак успея да стопля охладителната течност и парното задуха топло,като спра и оставя колата с работещ двигател след 5 мин.тя пак охлажда,стрелката пак отива на 1/4 и пак се връщам в студа и в колата става клинч та кърти! Ходих в сервиз да проверят термостата -работи коректно,охладителната течност е в нормата,въздух в системата няма! Просто такава си била колата!? Отделно от това днес установих,че не духа в краката,просто никакъв въздух.На челния прозорец си духа,на хоризонталните духалки също,но в краката не. Там студа е вкочаняващ. Можете ли да ми кажете поне как бих могъл да отстраня този проблем? Отделно от това като пусна парното да духа,така замирисва в колата на изгоряла нафта,че буквално очите ми започват да сълзят. Купих нов колектор,отидох в сервиз да го сменя,свалихме стария,но беше здрав,маркучите са здрави,всичко е ок,но в колата мирише та не се трае! Почиствах(дезинфектирах) два пъти въздуховодите-резултата е пак остра,задушлива миризма! Ходя по сервиза,свалят здрави части после ги качват на ново.Тествам какво ли не-резултат никакъв! Всичко е в изправност ама не функционира както трябва. Наглед някой дребни и несъществени неща се оказват важни. Не може в кола конструирана в 21 век,при външна температура 0 градуса да мръзнеш като куче,очите ти да сълзят от приток на изгорели газове,който същевременно да вдишваш и това да бъде неотстранимо! Ще кажете отстранимо е ама не е! Аз си знам на колко наистина доказани сервиза ходих,колко пари похарчих и какво разглабяне беше с резултат никакъв. Ще кажете,че съм попаднал на лошо експлоатиран и на много км.екземпляр. И това не е така! Живея в Германия,купих колата от втори собственик (германец),не от авто къща на реални и доказани 144 000 км.сега е на 160 000 км. С тази си тема исках просто да изплача болката си свързана с тази кола! Благодаря ако сте изчели написаното от мен. Поздрави с пожелания за топлона в купето и безаварийно пътуване!
 5. Васил Димитров

  Греди (багажник) за Honda Stream

  Пасват само оригинални за stream и никакви други!
 6. Васил Димитров

  Повдигане на Accord седан , 7 ген, 2006г

  Има и друг вариант: Сменяш жилището с такова,на което гаража е с подходящ подход!
 7. Васил Димитров

  Повдигане на Accord седан , 7 ген, 2006г

  20 mm. за автомобил с висока проходимост и голям просвет (джип) не са малко,камо ли за лек автомобил! Търси друго решение!
 8. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  В YouTube например има клип как се регулират клапани на honda jazz,което според мен е по-сложно от смяна на горивен филтър,камо ли при jazz. Имах предвид нещо подобно,не някой колега да се хаби да пише фермани. Весело посрещана на коледните и новогодишни празници!
 9. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Благодаря все пак!
 10. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Наистина ли е толкова сложно и няма никаква информация за смяната?
 11. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Тъй като така и така темата от check engine отиде на антифриз тук ще попитам още нещо. Моля ако някой още чете темата и има клип,обяснение,схема или каквото и да било подобно за смяна на горивен филтър и ако някой го знае да го постне тук. Много майстори не знаят как става смяната,започват да гадаят или препращат на друго място. Не знам колко е сложно и дали не бих могъл да се справя сам, за това моля за информация. Благодаря!
 12. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Ще си позволя тук да попитам още неще въпреки,че не е по темата,но ми се струва,че е по удачно отколкото да отварям нова с лаишките се въпроси. Беше ми понамалял антифриза и помолих да ми долеят.В разширителния съд антифриза беше синьо-зелен и съответно ми доляха такъв.Това ли е правилния антифриз за тази кола? Измериха и температурата на замръзване и тя беше минус 20 градуса.Това достатъчно ли е? Благодаря!
 13. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

 14. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Здравейте отново! Казах,че когато направя диагностика на колата ще пиша и го правя сега. Току-що се връщам от сервиза. След направената диагностика излезе грешка P2004. Точно както предположи rusen4e. Изключително много му благодаря за компетентното мнение и online диагностиката! Почистих клапана с VD-40 и някакъв препарат за почистване на спирачки. Сега ще чакам резултат дали ще светне пак и ако да ще пиша. Благодаря на всички Ви,че се включихте в темата и ми помогнахте! Прикачам снимка на резултата от диагностикатата. Поздрави!
 15. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Много благодаря още веднъж. Дано да е същата грешка и проблема да се реши с почистването на клапана. Ще пиша каква е била грешката и за резултата.
×