Jump to content

Васил Димитров

Фен
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Neutral

About Васил Димитров

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 7 1.4 IS
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

1314 profile views
 1. Супер нагледно си ми го предоставил! Благодаря! Вече се стъмни,но утре ще пробвам. Защо трябва да им пускам ток за да разбера дали работят? Не мога ли просто да ги разменя с някое от другите и да видя дали ще има резултат? Благодаря още веднъж!
 2. Бързам да напиша,че открих къде са релетата-в кутията за бушоните зад акумулатора,но там са шест броя. Ще ми кажете ли кое е за климатика? Сега ще търся информация и в книжката. Мисля да пробвам с релето и ако не е от него ще ходя на майстор. Благодаря Ви за помощта!
 3. Поправих си профила! Къде седи това реле? Струва 4-5 евро,ще го купя и ще пробвам първо с него. Благодаря!
 4. Поправих си профила! Къде седи това реле? Струва 4-5 евро,ще го купя и ще пробвам първо с него. Благодаря!
 5. Благодаря за отговорите! Бихте ли ме насочили къде е това реле и как изглежда за да го сваля и да го замери някой?
 6. Здравейте! Ще се възползвам от темата за да не пускам нова. И на мен не ми работи климатика и както разбирам трябва да тръгна от зареждане. Въпроса ми е ако системата е абсолютно празна колко фреон ще събере? Има ли начин да проверя дали има наличен фреон за да разбера дали е за пълнене и дали проблема не е някъде другаде? И при мен компресора не включва и не се завъртат перките. Благодаря Ви!
 7. Така,за ключа ми стана пределно ясно,за което благодаря още веднъж! Ще се позволя тук да задам още един въпрос не по темата,защото ме нахокахте,че отварям нова тема без да съм прегледал форума,в който пък никъде нямаше конкретен отговор на въпроса ми! В продължение на две нощи изчетох целият форум за civic,има теми за оригинално радио,но не и отговор на въпроса,който имам! Ако все още някой чете темата и има желание нека ми отговори ако не здраве да има! Доколкото разбирам оригиналното радио трябва да има код,който то ще поиска след сваляне на акумулатора например! Аз никъде не намирам кода! Нямам книжка за радиото,карта,лепенка с кода и каквото и да било друго. Какво се прави в такава ситуация? Благодаря!
 8. Благодаря,това исках да знам и ми стана ясно! Ще си позволя още един може би глупав въпрос. Този,който ще ми обучава ключа може ли да обучи новия по стария ключ или ще е необходимо и колата да е там? Благодаря още веднъж с пожелания за здраве и успехи!
 9. Ще ми помогне ли някой с кратък отговор? Благодаря!
 10. Ами изчетох темета,но първо в нея става въпрос за CR-V,ок вероятно са идентични,после се говори за някакъв червен ключ,който аз нямам! Може ли някой кратичко да ми отговори ключа има ли имобилайзер,необходимо ли му е обучение и т.н.? Ще функционира ли ако просто ключар ми нареже нов ключ или е необходимо още нещо? Благодаря!
 11. Извинявам се,че не пробвах с търсачката,но и не знам как се ползва!
 12. Здравейте! Моята Honda civic 2003 год.си я купих само с един ключ. Количката мисля да си я покарам още и искам да Ви попитам следното: Ако си купя ненарязан ключ примерно от ebay,след това го занеса на ключар да ми го нареже по този,който имам,ще мога ли да стартирам двигателя с него и да отключвам вратите? Има ли имобилайзер в него или нещо друго,което би попречило на това? Интересувам се как седят нещата с направата на резервен ключ и евентуално още едно дистанционно? Благодаря на всички,които ще се включат в темата с най-добри пожелания!
 13. И двата кабела за таблото са закачени,пробвах няколко пъти. Къде е този минус,който евентуално не съм закачил? Всичко което откачих след това закачих обратно. Да,отзад има две празни гнезда за лампички и там не сложих нови. Ако е дало на къси ново табли ли трябва да купя и как да разбера дали е така? Благодаря!
×
×
 • Create New...