Jump to content

Васил Димитров

Фен
 • Мнения

  139
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

17 Neutral

Относно Васил Димитров

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  honda accord 2.2 i-ctdi 03.2008
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

719 профилни разглеждания
 1. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Благодаря все пак!
 2. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Наистина ли е толкова сложно и няма никаква информация за смяната?
 3. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Тъй като така и така темата от check engine отиде на антифриз тук ще попитам още нещо. Моля ако някой още чете темата и има клип,обяснение,схема или каквото и да било подобно за смяна на горивен филтър и ако някой го знае да го постне тук. Много майстори не знаят как става смяната,започват да гадаят или препращат на друго място. Не знам колко е сложно и дали не бих могъл да се справя сам, за това моля за информация. Благодаря!
 4. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Ще си позволя тук да попитам още неще въпреки,че не е по темата,но ми се струва,че е по удачно отколкото да отварям нова с лаишките се въпроси. Беше ми понамалял антифриза и помолих да ми долеят.В разширителния съд антифриза беше синьо-зелен и съответно ми доляха такъв.Това ли е правилния антифриз за тази кола? Измериха и температурата на замръзване и тя беше минус 20 градуса.Това достатъчно ли е? Благодаря!
 5. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

 6. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Здравейте отново! Казах,че когато направя диагностика на колата ще пиша и го правя сега. Току-що се връщам от сервиза. След направената диагностика излезе грешка P2004. Точно както предположи rusen4e. Изключително много му благодаря за компетентното мнение и online диагностиката! Почистих клапана с VD-40 и някакъв препарат за почистване на спирачки. Сега ще чакам резултат дали ще светне пак и ако да ще пиша. Благодаря на всички Ви,че се включихте в темата и ми помогнахте! Прикачам снимка на резултата от диагностикатата. Поздрави!
 7. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Много благодаря още веднъж. Дано да е същата грешка и проблема да се реши с почистването на клапана. Ще пиша каква е била грешката и за резултата.
 8. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Към rusen4e. Именно това ми обясни майстора в honda Апостолов. Точни за този клапан става въпрос!Точно с тази си функция и каза,че струва към 350-360 лева,но ми каза, че е здрав просто е дал грешка,която от своя страна била грешна. Доколкото си спомням и номера на грешката беше същия,защото го видях изписан на компа му и съм го запомнил визуално. Просто трябва да ми остана малко временце и ще ида да ми прочетат грешката и ако се окаже същата и аз ще го сменям или ще го къпя този клапан. Ще ми дадете ли малко информация трудно ли се стига и трудно ли се сменя въпросния клапан? Благодаря!
 9. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Супер! А какво е това което сложи в гнезда или входове 1 и 4 ?
 10. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Много благодаря за компетентния и изчерпателен отговор!
 11. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Аз също не искам да се гадае и въпроса беше съвсем друг,но явно не четете първия ми пост в темата! Още там съм написал: "не искам да се гадае" Вие сами започнахте да предполагате,а в същото време не ми отговаряте на това,което питам. В никакъв случай не искам да бъда груб,но прочетете какво питам! Благодаря,че се опитахте да ми помогнете. При първа възможност ще отида да направя това,което ме съветвате и ще споделя резултата тук.
 12. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Когато лампата свети няма никаква промяна в поведението на колата. Проблеми с педала на газта също нямам. Акумулатора е нов!
 13. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Още лятото ми го направи същия проблем! Тогава си бях в България и я закарах в honda Апостолов в Бургас. След като ми направиха диагностика ми казаха,че има записани две грешки! Едната била,че някакъв клапан,който е в предната горна част в средата на двигателя (показаха ми го) подавал информацие за повреда,но вдъщност не бил повреден и след известно време грешката се самоизчиствала (както се случва и сега). Втората грешка беше записана от отоплението на седалките (което доста ме учуди). Диагностика или майстора каза,че ги е изчистил и че всичко е ок по колата и няма какво да и се поправя. От скоро време обаче въпросната лампа започна да светва и да се самоизключва често. Когато лампата свети няма никаква промяна в поведението на колата. Благодаря!
 14. Васил Димитров

  Въпрос за check engine и ЕГР

  Здравейте! Колата е honda accord 7 diesel 03.2008 год. От известно време индикатора Check engine започна периодично да светва и изгасва. Тъй като колата в студено време (каквото е сега), загрява много бявно я оставям да работи на място докато чакам детето пред училище. Точно тогава тази индикация светва! След като оставя колата с изгасен двигател за около 30 мин.тя изгасва. Въпроса е не да гадаем къде е проблема,а друг. Чета във форума,че пишете грешка номер...и съответно някакви цифри и букви. Въпроса ми е как се стига до номера на грешката както в моя случай? Чрез комбинацоя от натискане на дадени копчета се изписва на борд компа или как? И ако е така и стигна до номера на грешката,кой би могъл да я разчете и да ми каже какъв е проблема? Извинете за невежеството,но не съм на ясно! Бихте ли ми дали информация? Имам и още един въпрос: Често във форума се споменава за почистване на ЕГР клапан и някакви тръби към него. Направих си труда да изчета целия форум,но не намерих конкретно написано как се прави това. Може ли да ми дадете конкретна тема (ако има такава) и/или видеоклип за това как се извършва въпросното почистване? Благодаря с пожелания за милиони безаварийни километри!
 15. Васил Димитров

  Регулатор фарове

  Здравейте! Понеже темата е за фарове и аз искам да попитам нещо. Моята honda e изпълнение sport,т.е. без ксенон! От регулатора за фаровете в купето го нагласям на позиция 1 или 0,но въпреки това светят много ниско! Много е неприятно и опасно шофирането така през тъмната част на денонощието! Какво бихте ме посъветвали да направя за да осветяват малко по нагоре съответно и по далече? Благодаря!
×