Jump to content

ceco_accord

Фен
 • Content Count

  5609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Everything posted by ceco_accord

 1. Първа брачна нощ. Мъжът пълни ваната и топи булката в нея. Секс няма. На втората вечер, пак така. На 3-тия ден младоженката звъни на майка си и споделя: - Мамо, не го разбирам - само ме търкаля във ваната, а още не сме били интимни. - Потрай дъще, нали е гумаджия, сигурно търси дупката. Само гледай да не пръцнеш, че скоро няма да дочакаме внуци.
 2. Това с връщането на км. никога не съм го разбирал, но явно масовите продавачи с времето се адаптираха към заблудата на масовите купувачи, че стара кола с малък пробег (предимно градски), е по-здрава от същата но с голям пробег (предимно магистрален).
 3. ... а до Бранко са 110км и има всички отговори за модела, но става със записване, а наобратно до Търново и после пак до Русе го пишете в графата полудневна екскурзия с рейсен, или Бе Де е Же-то.
 4. Ами, честито и безаварийно! По точка 1 - в тозимомент пръскалките на бронята мият ли фаровете?
 5. Според това описание следва че няма проблеми с функционирането на кутията, а просто с механиката на скоростния лост. Или нещо му пречи да се движи, или има проблем с предаването на командите му към кутията. Може просто да е от застудяването, но е добре да се огледа.
 6. Ами, има 2 вида хора. Едните си имат критерии за преценка и чуждото мнение не им е приоритет, а на другите някой трябва да им каже че тая сделка е добра. Кой в коя графа е си е негова работа.
 7. Във всяка кола, между мотора и кутията (без значение какъв тип е тя) има вид съединител. На класическата механична той е еднодисков, на секвенциалната механична (DSG) е "двудисков", при вариаторите (CVT) е пакет фрикциони дискове, а на последното им поколение Хонда го смениха с хидротрансформатор - какъвто е и на класическите автоматици.
 8. Ами, аз нов аватар си направих (кефи ли те), ама за името не знам дали е удачно и може (според софта и "разсейките") във форума? Иначе името ще ми пасне - след почти 16 години откак съм във форума и поне 21, през които съм Хондажия. Как лети времето!
 9. Не са стока, ама тя цялата Ф1 стана "стока", а формулата е "пари - стока - пари прим". Иди вервай на тоз и оня че сичко е феър плей и върхови технологии. Ама като немаме пари за наш сеир, че гледаме технио.
 10. ceco_accord

  Видео

  Набира популярност в Европа този нов Джаз. Само 1 ме учудва: Този звук от смяна на предавки а-ла вариатор опция ли е за някои версии, или е заровен нейде в менюто и не всички тестващи го знаят? Доколкото разбрах се води е-CVT и вероятно е звуков генератор, понеже Jazz 2020 изобщо няма скоростна кутия в хибридната си версия. Иначе е чевръсто за класа си автомобилче.
 11. Ако продължа с женската аналогия - кво да добавя: Когато ми е жега, ми духа и на дупето. Като ми е студ, го грее + гърбето - приятно е реотаните в седалката да са и над кръста. Като и кажа "дий скъпа" - дава всичко от себе си и малцина се пънат да и "скъсат шортите". Храни се добре, но бюджетно - екологично си я гледам. До сега не ми е искала "скъпи бижута", но съм и обещал 1 сензорче, че не ми аресва оранжевия му цвят сегиз/тогиз. Чудя се кво да и подаря, но нали е от елитен произход - има си всичко. Вече е на години и улегнала особа - доста път е видяла, но всеки път се радва на нов път - да излезе на воля. Там е в стихията си - хем с добри обноски, хем със сърце голямо и уютно ни пренася на длъж и шир.
 12. А "мрачните облаци" над главата на едного се сгъстяват. https://formula1.sportal.bg/news.php?id=26200&fbclid=IwAR0-E7QcQX21fjR_2fxS3F7ZmCHKohCDjgxoV4BC9xkcDb5Knr434QmZDtg
 13. На 2 пъти ми се случи Легендата да не иска да спира. Бре - ко стАа в таа дръжава??? Натискам аз, а тя ръмжи и неще. На втория опит разбрах где е проблема. Добре че аудиото не беше надуто и чух мотора. Моя милост (големио разбирач) си купи нови зимни обувки. Подметките по-широки от на предишните и с крайчеца на дясната натискам и газта. А "прасето "се "напиня" - супортите "стискат зъби", но зверо е голем, не дава се. Добре че отпред нямаше никой. Иди обяснявай на "органите" че не е от "неспазване на дистанция", а си е чиста проба "пилотска грешка".
 14. Колата е великолепна симбиоза между спортен потенциал и "евридейка". Със здраве да си я караш и я пази от дупките!
 15. Ти кола ли си търсиш, или "плакнеш окото"? Ако е първото - не става само с "онлайн обучение". Нищо лично и не се заяждам. Лошо няма да се споделят и коментират обяви, но по снимки оценката е все едно да дегустираш храна само по менюто. Хората имат различни критерии. Един ще види нещо и ще избяга, а за друг то ще е пренебрежимо. Ходил съм на огледи и го казвам от опит. За мен колата примерно е ок (ЕГН спрямо състояние), но за мнозина тя е новата им кола и гледат на нея с друго око. Като пообиколиш и разгледаш на живо и тестваш налични екземпляри, ще си изградиш по-меродавно мнение за модела, това което се износва в него и другото, което е константно добре и вече ще ти е по-лесно да избереш. За да намериш "твоята си кола", трябва да си готов да и простиш разни неща и това не е въпрос на пари.
 16. - Здрасти баща ми. Запознай се с Петя. Временно ще нощува у нас. - И колко време ще е това? - За сега съм платил за 1 нощ.
 17. Пълен (но засега неокончателен) календар за сезон 2021 във Формула 1 1. Гран При на Бахрейн - 28 март 2. Гран при на Емилия Романя (Имола) - 18 април 3. Ще бъде обявено по-късно - 2 май 4. Гран при на Испания - 9 май 5. Гран При на Монако - 23 май 6. Гран При на Азербайджан - 6 юни 7. Гран При на Канада - 13 юни 8. Гран При на Франция - 27 юни 9. Гран При на Австрия - 4 юли 10. Гран При на Великобритания - 18 юли 11. Гран При на Унгария - 1 август 12. Гран При на Белгия - 29 август 13. Гран При на Нидерландия - 5 септември 14. Гран При на Италия - 12 септември 15. Гран При на Русия - 26 септември 16. Гран При на Сингапур - 3 октомври 17. Гран При на Япония - 10 октомври 18. Гран при на САЩ - 24 октомври 19. Гран При на Мексико - 31 октомври 20. Гран При на Бразилия - 7 ноември 21. Гран При на Австралия - 21 ноември 22. Гран При на Саудитска Арабия - 5 декември 23. Гран При на Абу Даби - 12 декември
 18. Предполагам предните дискове са 300мм - 4 бутални ли са апаратите им?
 19. А накара ли го да спира по-добре тоя "презокеански круизен лайнер"?
 20. Но пък наваксват с нови версии на хибридите. https://www.drive.ru/news/honda/5ffc58b1758c4e698035eed4.html
 21. 2-те 2.4 са с пръскалки за фаровете на бронята - заводски са с ксенон.
×
×
 • Create New...