Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Days Won

  1

pet71 last won the day on May 17 2019

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

50 Neutral

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

1488 profile views
 1. Със здраве да си я караш ,колега! За газта нищо не мога да те насоча ,карам на бенз само. Има тема за алтернативни горива. Създателят и (Markony) се занимава с газифициране. Мисля ,че няма да ти откаже съвет.Търси го на тел.номер ,че май не посещава форума вече.
 2. Това е моя бюджетен 400 А. Не си спомням точно цената,но като върнах стария- към 90-95 лв платих.Единствено си спомням,че този ,с като моя плюс беше произведен предната година , затова взех с обратен прюс- в годината на закупуване.
 3. Благодаря ,колега!! Пропуснах да спомена ,че има и лек луфт в рейката от ляво ,може и от там да е. Следващата в списъка . Става въпрос за HR-V.
 4. Колеги, днес смених комплект ОЕМ ски заради прословутото пукане, обаче пукането остана. Прегледахме луфтове на стержина, друго по окачване- всичко е ок. Може ли пукането да е ,ако са объркани лява и дясна страна. Майстора каза ,че няма значение. По снимката може ли да се прецини лява и дясна страна?
 5. Честито!Много километри и много приятни моменти с нея!
 6. Темата за "Изневярата " в другия форум май е най активна. И аз моето Харви го придобих след трампа на предишната ми кола- Ноут 2007 ма 1.4 Не съжелявам. Има доста разлика в качеството на материали между двете марки. Авто апаша продаде Нотката за по малко от седмица. Сори за оффтопика!
 7. Провери дали има кардан,ако търсиш 4×4. Има и такива само с предно. Като се наведеш да гледаш отдоло огледай за ръжди в задната част. На праговете. Има пластмасова лайсна или незнам как се нарича под прага, придърпай да видиш ламарината на прага в какво състояние е. Там гният най много. Ако си търсех отново Харви, не бих взел от Швейцария или Германия. Няма как за тези години да няма ръжда. За да провериш задния диф, пълен ляв и десен и да няма никакви шумове и вибрации при тръгване. Другото е на късмет.
 8. Аз не съм рибар, много ми хареса за отдих,а може и за риба язовир Палици. Бяхме за няколко дни миналата есен. Хотелската част и кухнята са добри. Намира се на няколко км. до гр.Елена
 9. От Бултрако, Юбико или каквото представителство имате в града. Аз си ги взех от Апостолов в Бургас.
 10. Тампоните само оригинални, не са скъпи между 20 и 24 лв.бяха мисля. Различни по големина са ляв и десен. Добра идея е да се подменят и другите. Дори да изглеждат здрави, за тези години са спекли предполагам.
 11. Занимарката днес. Очаквах по "Уау" резултат
 12. Чакаме и развитие по проекта на автомобила за риболов и пътешествие,както и много снимки.
×
×
 • Create New...