Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pet71 last won the day on November 19 2021

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

119 Good

1 Follower

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

3796 profile views
 1. Аз за цифровите показатели нищо не мога да кажа, но се сетих че като правих навремето сходимост на предница ми излезе и леко изместване на заден мост. Консултирах се тогава с Бранко и ме посъветва да сменя тампоните на напречната щанга (панхард) с оригинални . Преди това бях сменил и всички останали тампони по задницата. Предполагам че си огледал обстойно и панхарда. В най задната част е и е възможно да се е деформирани при удар . А за тампоните е препоръчително.
 2. Загуба на мощност и такъв звук , дали няма връзка и с катализатор ?
 3. Аз се старая да изконсумирам каското максимално. Винаги застраховам на най ниската стойност ( дори укривам екстри по възможност) . На Харвито 2002 г. по спомен последно каското му беше леко с по висока стойност от гражданската и преди три години го продадох без нито една забележка по екстериора. Сега на тази за трета година е боядисана цялата без тавана и сега съм описал предния капак само заради една точка от камъче , май ще му е трето боядисване и леки щетички по задна броня. Просто няма какво друго да декларирам. Всяка година ,месец преди да изтече каското ( поради това че ми е на четири вноски) описвам абсолютно всяка една точка и резкичка от небрежни колеги. Това ми са основно щетите и мога да кажа ,че не се причислявам към проблемните водачи , дори ми прави впечатление че застрахователя със задоволство описва щетите и не пропуска всеки път да попита как я опазвам в това състезание.
 4. То и тук е така . Моята кола като я взех цялата беше в драскотини , предния капак от камъчета , имаше и лека щета по предната маска. Беше в Армеец. Описах абсолютно всичко , дори ми стана неудобно за два детайла и в доверения сервиз си ги платих аз като с тях я боядисаха изцяло. След месец каското трябваше да се поднови и ми поискаха с 200 лв повече от предходното- обяснението бе ,че с тези щети каското е без отстъпка, а на предишните собственици затова че не са завеждали щети с всяка година отстъпката се е увеличавала. Понеже преди това в ДЗИ си правех и гражданска и каско ,като стар клиент при тях каското ми дойде на цената с отстъпката от Армеец преди да взема колата. Сега всяка година месец преди да изтече си завеждам всички щетички. Предния капак заради една лека следа от камъче го боядисване изцяло миналата година сега пак гледам че има лека точица и ще описвам скоро. Цената на полицата обаче не ми се качва ,защото щетите са малко.
 5. Здравей, Наско, Моята поръчка: ▪︎ Линк- https://ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html ▪︎ Вид и количество- Ravenol DXG 5w30 6×1 L. ▪︎ Линк - https://ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html ▪︎Стойност- 6×13.25 e = 79.50 е × 2.15 = 171 лв. ▪︎ Начин на плащане- преведени днес в ОББ. ▪︎ Начин на получаване- с куриер ( имаш данните, мисля ) ▪︎ Клубни поставки- не. Поздрави !
 6. А колко " Зелени " ще останем след тази "инвестиция" за производство и Рециклиране на батерии в България ? Какво ще се случи с почвата и водата в тези райони?
 7. Не се занимавайте с глупости. Веднъж се взима . Аз заложих на Японското качество.
 8. @suyahoka и все пак бих ти препоръчал консултация с Мариян Стоянов от Долно Езерово. Тези 4К км не са признак за сигнал - внимание особено и за Мотул. Ако не откриеш контакти- ще ти пратя на лично.
 9. На бившата служебна 2019 бензин го чувах редовно. Отварял съм капака и го чувам от разшерителния съд. Мислех че надува. Така и не остана време да го споделя с приемчиците в сервиза. При следващ удобен момент ще ги разпитам. Колата е от ВАГ групата.
 10. Здравей ,Наско, Да поръчам: Линк :https://ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html Вид и количество: Ravenol dxg sae 5w30 6 опаковки × 1 л. Стойност - 6 ×13.95 е. (-5% за 6 опаковки) = 79.50 е. 79.50 × 2.15 = 171 лв. Преведени по сметка в ОББ Получаване с куриер. Поздрави!
 11. Пробвах се и аз ,ама нещо неми харесва много. Иначе ваксата е супер.
 12. Преди години си бях взел руло киче много приличащо на това от последната снимка. Понеже шурея е пожарникар и ме посъветва да изпробвам ъгъла с запалка. Възпламени се на момента все едно че е напоено с бензин. Не го използвах . И на мен ми предстои да санирам Митсуто. Мисля да взема един слой на битумна основа или полиуритан за вибро изолация и нещо на гумена основа за звуко изолация. Този К Флекс на гумена ми се вижда?
 13. Здравейте ,Стефан, В продължение на кореспонденцията ни от 05.03. по вайбър (Петър Иванов), желая да поръчам задни амортисьори Каяба За JMBXNJA1WCZ013633 На лично за подробности по плащане, гаранция (ще се монтират в сервиз) има ли някакви уловки по гаранцията и ако може къде са произведени и време за доставка.
 14. https://www.auto.bg/obiava/23831128/honda-crosstour.
 15. На външен вид много ми харесва Хонда Кросстур . Мисля беше спомената в темата по горе, но нямаше подробно ревю. Гледам Бургаския дилър на марката е пуснал неговата.
×
×
 • Create New...