Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pet71 last won the day on May 17 2019

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

31 Neutral

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

1104 profile views
 1. Точно с него говорих днес . Комплект лява страна. 350 лв. за дясната е по евтино.
 2. От четенето в форума останах с впечатление че много трудно се намират полуоските. От общите поръчки колегата ми даде четири цифрена сума и затова реших да попитам тези ,които използват алтернативи -доколко са доволни и вършат ли работа. А моите тампони са с доста изпечена гума и е изронена по външната част. А ако каретата ми са добре може ли да се смени само прословутия прът и да си остане старото каре?
 3. Привет колеги, да съживим малко темата с полуоските и ако може да я обогатим,че май ще си остане актуална с оглед възрастта на возилата от раздела ни. За момента нямам такъв проблем,но съм решил да си ги набавя като резервна част. Бих искал да обсъдим намирането на нови ,тъй като втора употреба на тези години е временно решение според мен. Тук искам да попитам колегите сменили вече ,може ли да се смени само прътъ - идеята ми е че намерих прът на 95 лв. (засега само десния) предполагам Китай и ако се комбинира с оем каре за да няма биене или вибрации дали е вариант? В процес сме на търсене и на комплект. Та мисля ще е от полза да споделите за опита си с полуоските. Лека вечер!
 4. Здравей, може ли цени за: 42310-S2H--G52 42311--S2H-G52 Ако може по отделно. Благодаря!
 5. Център за борба с ръждата -имат фейсбук страница ,но според мен е замазване на очите и ще е цифра със сигурност. Аз се пробвам сам на повърхностните ръжди по дъното -до метал а вежди и прагове на майстор.
 6. Честита да ти е! Много и безаварийни!
 7. Като гледаш за ръжди -доста гният по праговете -от средата назад. Над прагът има пластмасова декоративна лайсна . Ако можеш погледни между лайсна под колата и прага. Преди време колега от Бургас продаваше неговата. От публикациите в форума мисля че си заслужава колата. Колегата беше сменил доста неща. Не мога да открия обявата, но винаги на лично може да се попита. Мисля че в форума е M&M
 8. Доста я уцапахме тази тема. Аз имам един въпрос към колегите с негативни мнейния. Защо сте си купили този автомобил? Само за чукарите и риболов ли? За мен мога да кажа ,че според предназначението този автомобил ми пасва повече. Ами прост пример. Тръгнали сме на разходка в региона и решаваме да се качим до манастира в Голямо Буково. (Пътя до манастира е с дълбоки коловози и нормална кола не може да се качи до там) По магистрали пътувам много рядко. Така че този автомобил ми е по функционален от някой с по "комфортна" возия . А иначе на отворковците с трабантите мога да кажа че работата ми е такава че по цял ден съм на пътя със служебен автомобил От 2015 (предния ))получих го на 43 км.и съм го карал само аз. През май го смениха с 2019 модел и стария (този от 2015) ми го продаваха (на 169000 км -не го взех защото не си заслужаваше бонуса -ако ме разбираш. Не ми трябва за лична. Идеята ми за тази тема беше че едно Харви може да измине толкова разстояние (км/мили) като всеки друг автомобил от марката. Пределно ясно ми е за комфорта и екстрите на другите модели и ако съм засегнал колеги с такива -Моля за извинение.
 9. Честито на именика, много здраве, късмет и все така да ни помага!
 10. Двойката не е моят автомобил. Поскоро се заглеждам по L200 от 2016
 11. Абе да няма и от Харви 1 произведени и в Мексико? Доста различни мнения. 😊 Още като го купих ми се отдаде възможност да го пробвам до София и обратно до Бургас. Ужасих се като със 120 минах по виадуктите -почти скочи в пропаста. В момента всички тампони по задните щанги +на панхард както амортисьори и пружини сменени. Сега минавам със 170 от там и не мърда.
 12. На неработещ двигател прави ли го? При мен имаше пукащ звук от помпата-долна. Най лесно се хваща на загасен двигател някой да натиска съединителя,а ти слушай . Помпата се намира точно срещу левия радиатор вижда се с гумен маншон е. Това беше пукането при мен. Аз смених и двете помпи.
×
×
 • Create New...