Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pet71 last won the day on May 17 2019

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

43 Neutral

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

1356 profile views
 1. От Бултрако, Юбико или каквото представителство имате в града. Аз си ги взех от Апостолов в Бургас.
 2. Тампоните само оригинални, не са скъпи между 20 и 24 лв.бяха мисля. Различни по големина са ляв и десен. Добра идея е да се подменят и другите. Дори да изглеждат здрави, за тези години са спекли предполагам.
 3. Занимарката днес. Очаквах по "Уау" резултат
 4. Чакаме и развитие по проекта на автомобила за риболов и пътешествие,както и много снимки.
 5. Като реших да сменям пружините писах за съвет от Маркони ,каза че е най доволен от немските CS. Аз обаче тогава не намерих комплект от тях( старите бяха свалени) и сложих от Шведските в комбинация с амортисьори Каяба. Струва ми се ,че подскача повече с Каябата, в последствие имаше мнения ,че комбинация от Монро задни и Каяба предни постига по добра визия. Виж обаче дали наистина са за смяна. След смяната при мен изчезна досадното Гмуркане на задницата и стана по стегната. Пукане издава и биалетката. Лесно може да се провери като разклатиш щангата за която е хваната без да е вдигната колата на подемник.
 6. Привет и от мен! Моята поръчка: линк: https://www.ato24.de/en/amsoil-signature-series-5w-30-synthetic-motor-oil.html Вид и количество: AMSOIL Signature Series 5w-30 synthetic oil 7x0.946L (quart) Стойност: 7x12.40€=86.80€ x1.9675= 171лв. Начин на плащане: преведени в ОББ 171лв Начин на получаване: Еконт Бургас Славейков 55 Петър Иванов
 7. След изкърпването на моята ,по препоръка на тенекеджията всички шевове минах с полиуританово лепило . След като се нанесе се разнася с четка за боядисване потопена в разредител (майстора каза в бензин). Можеш да постигнеш желаната дебелина и форма. Преди полиуритана първо сложих преобразувател за ръжда-задължително над 12 часа и след това двукомпонентен грунд.
 8. В Швейцарския талон май фигурира това. Мисля ,че са тези със споилера на тавана. По рама излиза и някаква модификация-hyper , което не открих какво значи.
 9. След година лутане сагата с кърпежите приключи. Следва обработка на ламарините и боядисване. Като обобщение , корозия по Харви - прагове( в задната част) вежди задни и по арката над задните гуми към прага.
 10. Незнам защо,но сравнението с тезата на доц. Мангъров за масово заразяване и създаване на групов имунитет оприличавам с това да вземеш над 10годишна кола и да очакваш минимални разходи за части и ремонти. Според мен има два варианта. Да я вземеш по тънко ,да подмениш, реновираш,обслужиш всичко (както направи Markony) и тогава да очакваш и прогнозираш бъдещи мин.разходи.Другия вариант -нещо се обади и сменям ,ще са постоянни ,което е нормално за стар автомобил. При мен (имам я вече четири години) и по план ми остана рейката- луфт от дясно, тампони и лагери на макверсон и полуоски -нямам проблем към момента,но съм решил да ги сменя. За това което е сменено не водя отчет за сумата -(съединител,помпи съединител ,дискове,барабани,накладки,жила ръчна, амортисьори и пружини отзад ,както всички тампони отзад. Отпред само биалетки ,външни накрайници и задни тампони носачи.Имаше и тампони двигател. Ще ми се за една 2 crv, (тройката не ми харесва) ,но като се замисля,че всичко това трябва да се прави отново не виждам смисъл. Хубава вечер колеги!
 11. Поредната подвеждаща тема. На 15-20г. кола и всичко да смениш,пак няма да сгрешиш. Цифрата обаче ,ще е различна от тази за 6-7 годишна. Там от закопуването трябва да отделиш една тройка за съединител ,маховик и ангренаж.
 12. Имах сходен проблем лятото. При мен миришеше като на пластмаса и бакелит. Добре че го хванахме преди да размонтираме цялото табло. Оказа се разтопена основа на светлината за километража в таблото. Бях сложил някакви китайски лед.
 13. А някой чел ли е за връзка 5G и имунна система. Вчера позната ми сподели,че е чела за местата с повишена заболеваемост и 5G връзка. Китай,Северна Италия ,дори се е споменала и София.. Самата тя сподели,че като са я въвеждали в Англия са се чувствали много отпаднали физически . Та статията е била за връзка излъчване на 5g -отслабване на имунната система и от там повишена заболеваемост в определени райони.
×
×
 • Create New...