Jump to content

pet71

Фен
 • Мнения

  72
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

17 Neutral

Относно pet71

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Последни посетители

459 профилни разглеждания
 1. За горивния преди две години от Апостолов Бургас ми казаха цена 70 лв. Не съм търсил другаде
 2. И моят антифриз беше червен, а на Хонда оригиналния- зеленикав май. Беше доста скъпичък и сложих от този( от общите поръчки. )Доближаваше се по спецификации до Хондовския (според мен) като цена - по- добре. Та сега съм с зелен.
 3. Може би има някаква част от дръжката разтопена и пречи на хода. По спомен дръжката беше нещо като пластмаса, през нея минава метална ос с пружина. Може би ако свалиш лайсната над светлините за номера , ще имаш добра видимост. Трябва да свалиш кората на петата врата - лайсната се държи на шпилки в двата края, но трябваше и от задната страна на ключалката да се разхлабеше гайката и лайсната освобождава.Пиша по спомен , аз я свалях отдавна като монтирахме камерата за задно виждане.
 4. За средния панел , ако не си го вадил е добре да започнеш от долната част-към аудио системата. Дърпаш внимателно от доло нагоре и щипките освобождават. Трябва да разкачиш трете буксички( аварийни, подгрева и климата). Мисля че панела за парното се държеше на четири болчета. Аз съм стигал дотам единствено за да сменям лампите. При мен панела го избутвах навътре в левия край за да издърпам десния край . Жилото за клапата май не позволява да излезе панела навън.
 5. pet71

  Задни биалети

  За панхарда единия е по голям от другия ,а за биалетките-сменял съм ги но не забелязах да има други пологения. не забеляза ли които свали как бяха
 6. Не очаквай голямо видимо ускорение при натиснат педал до ламарината на този автомобил. Трябва първо да и свикнеш с степените на подаване на педала на газта. При мен по скоро е като при Ладите - с по плавно подаване на газта ускорението се усеща по-добре.
 7. Доста неща смених по него и като видях тази ръжда малко се отчаях, но ще се прави - пък да видим. Благодаря Маркони за отговора
 8. Привет колеги, реших да си боядисам барабаните, които смених лятото . След това реших да сваля пластмасовия праг и??? Изненадах се неприятно от видяното. Прага от средата назад беше като вафла. Подлежи ли на поправка или?
 9. pet71

  Джанти

  Пообъркал съм се ,52.5 беше офсета на Маздовите и имам спомен че щяха да стоят по-навътре- от там съм объркал и посоката.
 10. pet71

  Джанти

  Аз бях пред дилема за ЕТ 35 ( Маздови бях харесал) , но се отказах. Мисля че на Харвито са ЕТ 45. Тези може би ще стоят изнесени навън леко. Много е важно и J- то. На Харви беше 6.5. В момента съм с ЕТ 40 и 7J на 205 широчина добре стоят.
 11. pet71

  Markony's Garage

  Аз писах на лични миналата седмица и човека ми отговори че е в отпуск
 12. Аз ще очаквам подобренията по окачването, че по отношение на стабилитета май им е слабо место. А моето го санирах с битумна лента- не ми се даваха толкова средства за тези шумоизолации. По скоро за вибрациите . Като затварям вратите сега и съседите с Фаетона VW се оглеждат-мислят че е техния автомобил
 13. Здравей Чавдаре, за мен; линк-https://www.ato24.de/de/auto/motoroel-5w-30-petro-canada.html https://www.ato24.de/de/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html вид и количество- petro-canada suprime synthetic 5w-30 4л- 1брой 1л - 1 брой стойност - 25.96 +6.95 = 32.91евро * 1.9675 =64.75 лв. начин на плащане -по сметка получаване - офис еконт бл.55-славейков Бургас
×