Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pet71 last won the day on November 19 2021

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

117 Good

1 Follower

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

3452 profile views
 1. А колко " Зелени " ще останем след тази "инвестиция" за производство и Рециклиране на батерии в България ? Какво ще се случи с почвата и водата в тези райони?
 2. Не се занимавайте с глупости. Веднъж се взима . Аз заложих на Японското качество.
 3. @suyahoka и все пак бих ти препоръчал консултация с Мариян Стоянов от Долно Езерово. Тези 4К км не са признак за сигнал - внимание особено и за Мотул. Ако не откриеш контакти- ще ти пратя на лично.
 4. На бившата служебна 2019 бензин го чувах редовно. Отварял съм капака и го чувам от разшерителния съд. Мислех че надува. Така и не остана време да го споделя с приемчиците в сервиза. При следващ удобен момент ще ги разпитам. Колата е от ВАГ групата.
 5. Здравей ,Наско, Да поръчам: Линк :https://ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html Вид и количество: Ravenol dxg sae 5w30 6 опаковки × 1 л. Стойност - 6 ×13.95 е. (-5% за 6 опаковки) = 79.50 е. 79.50 × 2.15 = 171 лв. Преведени по сметка в ОББ Получаване с куриер. Поздрави!
 6. Пробвах се и аз ,ама нещо неми харесва много. Иначе ваксата е супер.
 7. Преди години си бях взел руло киче много приличащо на това от последната снимка. Понеже шурея е пожарникар и ме посъветва да изпробвам ъгъла с запалка. Възпламени се на момента все едно че е напоено с бензин. Не го използвах . И на мен ми предстои да санирам Митсуто. Мисля да взема един слой на битумна основа или полиуритан за вибро изолация и нещо на гумена основа за звуко изолация. Този К Флекс на гумена ми се вижда?
 8. Здравейте ,Стефан, В продължение на кореспонденцията ни от 05.03. по вайбър (Петър Иванов), желая да поръчам задни амортисьори Каяба За JMBXNJA1WCZ013633 На лично за подробности по плащане, гаранция (ще се монтират в сервиз) има ли някакви уловки по гаранцията и ако може къде са произведени и време за доставка.
 9. https://www.auto.bg/obiava/23831128/honda-crosstour.
 10. На външен вид много ми харесва Хонда Кросстур . Мисля беше спомената в темата по горе, но нямаше подробно ревю. Гледам Бургаския дилър на марката е пуснал неговата.
 11. Любимата ми тема. За превенция -мое мнение ,единствено премахване до чисто и добро покритие с грунд и боя. Преди грунда може с преобразувател ,но не изчакаш ли мин.12 часа преди да положиш грунда е безмислено. Всякакви 3 в 1 или само преобразувател върху ръждата е забавяне на процеса. Силата му е върху повърхностен слой ръжда, като при спирачният диск,ако е стояла колата по дълго без да се кара и се образува ръждив филм. Най добре според мен е човек сам - см по см. да си я ревизира. Виждал съм снимки от 'Център за борба с ръждата ' мисля беше , но 50% е замазване с някакво покритие. По въпроса с влагата, мисля не е проблем Бургаския климат. Има някаква друга причина. Може би комбинацията влага +гараж. Много повече бих се притеснил да взема кола от София и северозападна България- заради това ,че в голяма част от времето тези коли се карат по обработени пътища с химикали и сол. За това може да си сигурен че е добра комбинация за образуване на корозия. Затова и тези от Щвеицария, Австрия и Канада са с голям % симптоми. Колата ми в момента е купена от шоурум в Бургас и е карана основно в.региона и до Турция няколко пъти. На 10 г е и няма точка ръжда. От Хондата ми остана Нидъл гън ( пистолет с игли на въздух) доста е удачен за по здрава ламарина. Мога да услужа при нужда. Използвах също и шлаиф с диск шкурка да изчисти до блясък.
 12. Като профилактираш водачи и главини ,като идея може да престържеш TRW на procut (без да се сваля диска) Мисля беше около 30 лв.на диск При мен се пооправи проблема след това.
 13. Не съм се интересувал застрахователите в БГ дали признават и изплащат кражба. По скоро , не . Струва ми се толкова лесно справянето с този проблем , но .....
 14. Ей, докъде стигнахме. Вместо да се вдигнем и да ги натиснем да приемат закон за произход на тази част (ако стане като верифицирането на лекарствата в електронна платформа) ще спрат кражбите. Или да принудят застрахователните компании да признават и изплащат такива кражби- самите те ще предложат законови промени . И аз съм с бензинов двигател. Направил съм метална защита ,която евентуално да ги откаже да губят време. Възмущава ме мисленето ни.
×
×
 • Create New...