Jump to content

pet71

Фен
 • Мнения

  99
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

21 Neutral

Относно pet71

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 16.11.1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Последни посетители

634 профилни разглеждания
 1. Привет Чавдаре, за мен... линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html вид ;petro-canada supreme sunthetic 5W-30 1liter стойност: 1*6.95 е / 6.95*1.97*0.95=14.00 лв начин на плащане-Пиреос банк(ще мога утре към обед) начин получаване- еконт
 2. pet71

  демонтаж на табло на HR-V

  От тях ги взех, имат магазин и в Бургас. Сега гледах че и при тези ги има. www.vikiwat.com
 3. pet71

  демонтаж на табло на HR-V

  Сега си прочетох първия пост в темата. Най вероятно т5 е3w ,тъй като т10 са ми 3 ватови ,а останалите т5 са ми 1.2 w . Подхождам с особено внимание там, че над месец километража миришеше на стопена пластмаса .
 4. pet71

  демонтаж на табло на HR-V

  По спомен т5 бяха или 3 или 5 вата където сложих на т7. А Омега лайт мисля че имат магазини в цялата страна. Представители са и на Осрам. Би трябвало и онлайн да продават, но тези (май т3 бяха)трябва да ги има по всяко добре заредено магазинче за авточасти.
 5. pet71

  демонтаж на табло на HR-V

  Аз сложих т5 по точка1,само че с повече ватове (мисля че 5w) и нямам разлика в подсветката. Само че съм с обикновени ламби.Ледовете не ги тача. От малките има-вървят заедно с цокълчето. Взех ги от Омега лайт.
 6. И аз в началото срещах трудност,след това мисля че налучках начина. Дърпам си телчето на вън (то е на панта) . Тънкия момент е да усетиш положението на крушката с адаптера в фара. Развърташ леко наляво и на дясно и ще усетиш Как най-добре ляга. Пластините на пластмасовия адаптер не са хоризонтални -може би под ъгъл 45°. След като за качиш телчето ако е здраво хваната значи е о.к.
 7. pet71

  Данък 2019

  Подкрепям колегата, че единственият начин е да ги съдим до дупка. Тия кратунковци в парламента отдавна са се доказали, че единствената идеология за тях е как да влязат повече милиони в хазната. Вчера бях в Шкода за смяна на масло на служебния Рапид и ги подпитах колко е при тях сертификата -12.50 лв.Като им споделих колко е при нас, отвърнаха -в BMW е 160 лв. Не зная колко е достоверно, но единственото решение което ще вземат Според мен е да усреднят таксата и да афишират. Ето -направихме ви "Услуга " .
 8. pet71

  D16W5 Vtec Мудно върви

  Можеш да пробваш тест драйв с колега от града с vtec -ов ХР-В. Предполагам, че няма да откажат. Като взех моята на втория ден помолих колега от форума и правихме тест драйв -менкане.
 9. За предната кора, развиваш винтчетата на ръкохватката за отваряне и панела за управление на стъклата разкачаш буксата и вадиш кората -на щипки е. По лесно беше като се започне от доло.Като разкачиш щипките повдигни я нагоре -влиза като в канал от към стъклото.
 10. Да спотделя и аз. Понеже имах свободно време в Петък реших да отскоча до КАТ и се направя на гламав (намерих Швейцарския талон и в графата euro emissions пишеше В03 ) Та директно влизам на гишето за оформяне на документи (преди канала )и казвам Да си заплатя преиздаване на голям и малък талон където да впишете Евро емисията. Показвам и пълния комплект документи и в първия момент -шах? Казвам -не сте ми ги вписали преди две години и половина. Замисли се за момент и...Ами те не се изискваха тогава. Казвам-Да ама сега ми коства 18.00 лв на година. И следваха за учените фрази. Сертификат от представителство регистрирано до КАТ и тогава може! 😀
 11. Няма да ми е за сефте Благодаря отново!На пролет ще го мъчим пак.
 12. Благодаря Маркони !
 13. Колеги има ли тънкост при ваденето на патрона. Стигнах дотам и ме достраша да не го разпарчатосам?
 14. Попаднах на подобна тема в Руския форум ХР-В . Слагали са от Порше 92-94 (не уточняват модел-sparko версия ) пише че стават и от прелюд ? Комплекта от снимката с подлакътника 15к рубли
 15. Здравей, в началото на Март имам договорка с тенекеджия в Бургас .От ляво по веждата имам ръждички ще маха резервоара и основно ще прегледаме дъното и праговете.За първи път ще ходя при него, но има добри отзиви -чух че сам си изработва вежди, прагове и други детайли. Като е готова ще пиша.
×