Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pet71 last won the day on May 17 2019

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

61 Neutral

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

1732 profile views
 1. От вчера в Ямбол излезе Легенда под 170 К км купувана от тук(доколкото разбрах от обявата.) Днес бях там , но имах много работа и не ми остана време да я погледна.
 2. Сега видях че си градски. Аз си го взимах от Апостоль (ов) . Последния път нещо се друндиха,че ако ги ползваш за магазин трябвало с предварителна поръчка,а ако ги сменяш при тях имали наличност. Като си взимах полуоските от Намалени авточасти(Итер карс) на крайезерна видях че подържат Хонда флуиди. Можеш да поръчаш и от общите поръчки в форума и от Фена бг. Аз досега съм сипвал по литър само. Може би ако го източиш изцяло, ще вземе както е писал колегата 1.2 л. Според мен няма смисъл от 2 л. - не е много евтино по добре да го смениш отново след време
 3. Към момента- може би 1500 км съм доволен от полуоските. Няма никакви вибрации и претрисане. Не съм ползвал друго на тази марка, но имам някакво доверие в колегата от магазина( преди това ми препоръча носачи- не са на Сумо,към момента никакви оплаквания и от тях) .
 4. Имат и сайт(namaleniavtochasti.com), а магазина им е на Крайезерна в Бургас мисля че преди това се водеха Интер Ауто
 5. От днес и аз съм в отбора. Предна лява. Като допълнителен вариант за тези които търсят нови . От Намалени Авточасти ми ги доставиха днес на цена 180 лв за брой. Марка Сумо или нещо подобно беше. Момчето от магазина сподели ,че продава доста от тях на оффроудъри и няма рекламация. Друг вариант бяха и прътове на Корейските ntv (карам с предни носачи от тази марка и съм доволен към момента) , но доставката за 30 дни.
 6. @Drone е дал много добър съвет. Търси. Маркони (Бранко) на телефон или в сервиза- предполагам колегите от Русе ще те упътят. По добре е ти да си сложиш газовото.
 7. Има автомобили само с предно. Увери се визуално за наличие на кардан. Много от търговците ги представят 4×4. За задния диф проверка се прави при пълен ляв или десен-трябва да няма никакви звуци или претрисане. За зацепване сега на снега лесно може да се пробва. Чел съм че при зацепване се усеща кик. При мен се случва без да се усети. За двигателя добре е преди да я стартираш да погледнеш за отлагания на старо масло-особено за Италиянките. Двигателя трябва да работи тихо и равномерно . Щеката за маслото също не е зле да погледнеш. Скоростите -като при другите автомобили. По ходовата част обикновенно са здрави . Слабо место са предните полуоски. Имат едни гумени тампони по средата,ако е много изяден влиза влага под него и корозира полуоската,което води до скъсване. За ръждите основно прагове и задни вежди. Ако е от Швейцария или Германия задължително погледни под пластмасовия праг в задната част, понякога избива и по веждите. За друго не се сещам, като цяло са здрави автомобили. Успех с избора! .
 8. За дифа само на Хонда - 1 л. За кутията не се сещам точно. В началлото на раздела има тема за флуидите (втората) мисля че са описани . Нашия двигател е D16W5 След смяна на съединител и лагери в кутията не използвам на Хонда. Поръчвам от Фена БГ (също има тема в раздел сервизи и магазини) . Преди това използвах само на Хонда.
 9. Някой с преки впечатления от Сузуки Киташи? Допадна ми цената и разхода по каталог и особено 4×4. Автомат или ръчка?
 10. Нашите с жената ги подадох ме малко преди коледа в 5 то ру ,но си ни върнаха старите книжки. Валидноста в момента на подаване не беше изтекла (изтече на 15 .01. ще трябва да я получа от КАТ)
 11. За от телефона - не зная дали ще възпроизвежда. Комшията знам ,че му включи cd changer . Аз не бих взел такова. До 100 лв има с usb и aux изходи, дори и маркови 🙂 Моето го смених с 1 дин втора употреба ,възпроизвежда и двд. Въззал съм и камера към него.(мисля че съм го снимал в темата камера задно виждане)
 12. Здравей колега, със здраве да си я караш! Би трябвало да няма проблем с това от линка. Аз моето го подарих на комшия със Сивик.Не зная,дали си заслужава сумата за такова радио. Ще можеш да използваш само cd и радио станции. Наблюдението. ми от оригиналното и това с което съм сега . Тунера на оригиналното е по добър,но качеството на възпроизвеждане е по добро в пъти при новото. Ако се насочиш към оригиналното, понякога иска код след разкачане. Прегледай имаш ли и задни говорители
 13. Разлика може да усетиш само в завой или на кръгово като една идея по стегната. Аз смених и пружини и ми си струва ,че се усеща леко това гмуркане. Мисля,че трябва да са леко по твърди,въпреки че и с тези (Каяба ) си подскача доволно. Гледам Руснаците слагат масово Каяба за Волга ,като бюджетен вариант. Не разбрах като действие как е. Маркони бе започнал да реновира едно Харви,като окачване ,седалки и прочие,но не успяхме да видим резултат.
 14. Колега, звънни на Фена и ще ти даде цена за всичко. Мисля и гаранция дори. Аз ходих при него за лагери в кутията ,бях сменил съединителя в Бургас и ми бяха сложили и грешните лагери. Вече се убедих,че по-добре при човек ,който се е занимавал с това от колкото да търся маркови части и да попадам на дефектни партиди.
 15. Да допълня и аз информацията за Пук С чисто нови носачи при завой много рядко се чуваше еднократно пукане. Оказа се че липсва дзегера (незная да ли точно така се нарича ) от долната част на шарнира и той се движи в носача. Лесно се хваща. Майстора при вдигната кола на подемник , напъна с крик носача около шарнира и ясно се видя как прови няколко мм ход. Сложи му нов дзегер и всичко се оправи.
×
×
 • Create New...