Jump to content

pet71

Фен
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pet71 last won the day on May 17 2019

pet71 had the most liked content!

Community Reputation

34 Neutral

About pet71

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/16/1971

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v d16w5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  burgas

Recent Profile Visitors

1282 profile views
 1. Незнам защо,но сравнението с тезата на доц. Мангъров за масово заразяване и създаване на групов имунитет оприличавам с това да вземеш над 10годишна кола и да очакваш минимални разходи за части и ремонти. Според мен има два варианта. Да я вземеш по тънко ,да подмениш, реновираш,обслужиш всичко (както направи Markony) и тогава да очакваш и прогнозираш бъдещи мин.разходи.Другия вариант -нещо се обади и сменям ,ще са постоянни ,което е нормално за стар автомобил. При мен (имам я вече четири години) и по план ми остана рейката- луфт от дясно, тампони и лагери на макверсон и полуоски -нямам проблем към момента,но съм решил да ги сменя. За това което е сменено не водя отчет за сумата -(съединител,помпи съединител ,дискове,барабани,накладки,жила ръчна, амортисьори и пружини отзад ,както всички тампони отзад. Отпред само биалетки ,външни накрайници и задни тампони носачи.Имаше и тампони двигател. Ще ми се за една 2 crv, (тройката не ми харесва) ,но като се замисля,че всичко това трябва да се прави отново не виждам смисъл. Хубава вечер колеги!
 2. Поредната подвеждаща тема. На 15-20г. кола и всичко да смениш,пак няма да сгрешиш. Цифрата обаче ,ще е различна от тази за 6-7 годишна. Там от закопуването трябва да отделиш една тройка за съединител ,маховик и ангренаж.
 3. Имах сходен проблем лятото. При мен миришеше като на пластмаса и бакелит. Добре че го хванахме преди да размонтираме цялото табло. Оказа се разтопена основа на светлината за километража в таблото. Бях сложил някакви китайски лед.
 4. А някой чел ли е за връзка 5G и имунна система. Вчера позната ми сподели,че е чела за местата с повишена заболеваемост и 5G връзка. Китай,Северна Италия ,дори се е споменала и София.. Самата тя сподели,че като са я въвеждали в Англия са се чувствали много отпаднали физически . Та статията е била за връзка излъчване на 5g -отслабване на имунната система и от там повишена заболеваемост в определени райони.
 5. http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/2166068?fbclid=IwAR3QSkRG0Ao8_aXVqw1UfMi3_vyISvpseAla-CAKE_S7nX2WWczhs2zwEEI Интересна статия. Има отговори на много въпроси.
 6. Супер. Мисля че ще е полезна тази информация за всички. Като навъртиш км. сподели има ли разлика в поведението на колата.
 7. Дай повече подробности,комплекти ли смени,марка.цена?
 8. Точно с него говорих днес . Комплект лява страна. 350 лв. за дясната е по евтино.
 9. От четенето в форума останах с впечатление че много трудно се намират полуоските. От общите поръчки колегата ми даде четири цифрена сума и затова реших да попитам тези ,които използват алтернативи -доколко са доволни и вършат ли работа. А моите тампони са с доста изпечена гума и е изронена по външната част. А ако каретата ми са добре може ли да се смени само прословутия прът и да си остане старото каре?
 10. Привет колеги, да съживим малко темата с полуоските и ако може да я обогатим,че май ще си остане актуална с оглед възрастта на возилата от раздела ни. За момента нямам такъв проблем,но съм решил да си ги набавя като резервна част. Бих искал да обсъдим намирането на нови ,тъй като втора употреба на тези години е временно решение според мен. Тук искам да попитам колегите сменили вече ,може ли да се смени само прътъ - идеята ми е че намерих прът на 95 лв. (засега само десния) предполагам Китай и ако се комбинира с оем каре за да няма биене или вибрации дали е вариант? В процес сме на търсене и на комплект. Та мисля ще е от полза да споделите за опита си с полуоските. Лека вечер!
 11. Здравей, може ли цени за: 42310-S2H--G52 42311--S2H-G52 Ако може по отделно. Благодаря!
 12. Център за борба с ръждата -имат фейсбук страница ,но според мен е замазване на очите и ще е цифра със сигурност. Аз се пробвам сам на повърхностните ръжди по дъното -до метал а вежди и прагове на майстор.
 13. Честита да ти е! Много и безаварийни!
×
×
 • Create New...