Jump to content

gerchooo

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gerchooo

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 6.08.1991

Profile Information

  • Кара
    Honda CRV 3, 2.0 бензин, Executive Plus MT - 2007
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, колеги! Прилагам снимка на цената на частите в момента от чужбина. Забравяме обаче, че има задължително ДДС от 20%, което трябва да се плати и евентуално 8% мито + всички неудобства в Агенция "Митници". Може би някой ако е поръчвал да сподели как стоят нещата и дали съм прав с процентите? Благодаря!
  2. За съжаление тук няма развитие. Явно картите са мит. Преминах на андроид и така.
  3. Може да съм в грешка, но моля да ме поправите - двигател R20A02 е само с 1 разпределителен вал и няма въпросната шайба, за разлика от дизела 2.2. https://youtu.be/iD_6ObROYbY?t=324
  4. Здравейте, колега!
    Искам да ви попитам няколко допълнителни въпроса относно Android мултимедията за Honda CRV.
    Може ли да ми нашишете телефонен номер за връзка с Вас?
    Благодаря!

  5. Колеги, има ли някой да предлага качествени полуоски с карета за Honda CRV 3, 2.0 бензин 2007? При мен са разбити и външното и вътрешното каре. Чувал съм, че само хондаджийските са ок, а афтърмаркета не стават. Освен това, може ли да се сменят само каретата на полуоската или е по-добре цялата такава комплект както на снимката? Снимката е илюстративна!
  6. Много полезна информация. А може ли да споделите и коя мултимедия и откъде сте закупили?
  7. Здравейте, колеги! Имам хонда CRV 3 с оригиналната навигация и от известно време си търся андроид мултимедия. Проблемът ми е, че масово китайците пишат, че медийте не пасват ако колата е оборудване с оригинална навигация. (прикачил съм снимка) Някой успял ли е да намери подходяща андроид мултимедия за вграждане, която да е съвместима и евентуално да работи с оригиналната камера за задно виждане при включване на задна скорост? Прилагам снимка каква е медията ми и какво пишат китайците. Благодаря!
  8. Здравейте, колеги! Искам да попитам някой успял ли е да се добере и има ли желание да сподели файловете за картите за CRV 3 от 2022 q4? В момента използвам софтуер 3.0C, от 2018г, който е последния наличен на диск, но съм чувал, че има карти от 2022 q4, който се поставят на памет карта и се инсталират в колата. Благодаря!
  9. Mys7Ic, лесно ли се справихте с монтажа и как успяхте да подкарате камерата за задно виждане при задна скорост, както и бутоните на волана? Благодаря!
  10. И аз да попитам, коя точно от всичките възможни на линка сте закупили? Благодаря!
×
×
  • Създай нов...